משחק!

blackfield2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo179.gif משחק!

מצאתי משחק ממש ממש כיפי, אז חשבתי שיהיה נחמד לשים אותו כאן. [המשחק לקוח מפורום אביב גפן] השחט משאלה אז למי שלא מכיר זה הולך ככה,כל אחד רושם משאלה,ומי שמתחתיו רושם בכותרת "משאלתך הוגשמה" ובתוכן צריך לחבל בה איכשהו. דוגמא: "משאלתי שיהיה לי מחשב חדש" ואז מי שמתחתיי יכול לרשום "משאלתך הוגשמה,יש לך מחשב חדש אבל הוא יותר איטי מהקודם" מקווה שהבנתם
אז אני אתחיל: המשאלה שלי היא שיהיה לי לאן לצאת הערב.. XD

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

את יוצאת למסעדת "אל-מג'נון-אל-קילקולקיבה" שבעזה. לסעודה יצטרפו אלייך פעילי חמאס מסוקסים. עכשיו אני צריכה לבקש משאלה? מישהו רוצה לבקש במקומי? לא עולה לי

OpenYourEyes

New member
המשאלה שלי

שאני לא אתקע בפקק ביום ראשון בבוקר. בוא נראה אותכם הורסים את זה!

Inbar789

New member
משאלתך התגשמה!../images/Emo103.gif

את עוקפת את הפקק, מרוצה מעצמך שמצאת כביש ריק מאדם. אבל אז נהיה לך פנצ'ר בגלגל בגלל זכוכיות מפוזרות על הכביש. את מבינה למה הכביש הזה כ"כ ריק... והמשאלה שלי: הלוואי ואקבל 100 בשתי המתכונות בתממטיקה!

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

את מקבלת 100 בשתי המתכונות במתמטיקה והמורים כ"כ מרוצים ממך שהם מנדבים אותך להעביר קורס קיץ במתמטיקה לילדים מתקשים על חשבון החופש הגדול. המשאלה שלי... שתמיד יהיו לי מים חמים להתקלח

נעה 124

New member
משאלתך התגשמה

תמיד יש לך מים חמים, אבל הם כל כך חמים, שזה כבר לא כיף, זה חם מדי
המשאלה שלי היא שמחר לא יעירו אותי מוקדם..

משאלתך הוגשמה

מחר לא יעירו אותך מוקדם, אבל ביום שני יעירו אותך ממש ממש מוקדם
המשאלה שלי שאני אשתזף בקיץ

Koala Girl

New member
משאלתך הוגשמה

את תשתזפי בקיץ,עד כדי כך שכל העור שלך יהיה אדום ומקולף.....(
) המשאלה שלי-שאני אשתחרר מחר!! (מהצבא)

משאלתך הוגשמה

את משתחררת מחר מהצבא (ברכותיי
) אבל את לא מוצאת עבודה באזרחות נגמר הכסף
להורים אין לתת אז את גונבת כסף מהבנק תופסים אותך ואת נכנסת לכלא
המשאלה שלי- שמיקי ורשאי
יתחתן איתי,יעשה לי ילדים
ויחיה איתי לנצח נצחים....

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

מיקי מתחתן איתך ועושה לך 2 ילדים+ בית, כלב וחצר עם עצי זית, אבל אחרי כמה שנים עוזב אותך לטובת יפה ירקוני ומסרב לשלם דמי מזונות. את בתגובה שוברת לו את הקונטרה-בס ותורמת את הילדים למפעל של נייקי בסין. המשאלה שלי: שהגרביים והתחתונים שלי יפסיקו ללכת לאיבוד בכביסה!!!

משאלתך הוגשמה

הגרביים שלך והתחתונים הפסיקו ללכת לאיבוד אבל אין מעכשיו בהם שימוש כי את גרה בחוה נודיסטית ויחד עם זאת עברת תאונה קשה ואת כרותת רגלים (חס וחלילה שלא יקרה
) המשאלה שלי: שמיקי יקבל תובנות, ויעזוב את יפה ירקוני לטובתי ונחיה לנצח נצחים בבית עם4 ילדים+ כלב, +חתול וחצר עם עצי זית ותפוזים

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

יפה ירקוני בוגדת במיקי עם שרל'ה שרון, אז הוא עוזב אותה וחוזר לחיות איתך+ כל מה שביקשת, רק שמשהו עבר עליו מאז הגירושין וכעת הוא נראה כמו שילוב של מיקי בוגנים עם מוש בן ארי ואבי ביטר. המשאלה שלי: שמתי שאני רק ארצה אני אוכל להעביר את הזמן קדימה או אחורה

eden83

New member
משאלתך התגשמה

את תוכלי להזיז את הזמן קדימה וחורה אבל פעם אחת שתזיזי את הזמן אחורה את תתקעי בשנת 1801. המשאלה שלי: שקדימו את החופש הגדול

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

מקדימים את החופש הגדול לשבוע הבא, אבל מקצרים אותו לשבועיים. המשאלה שלי: שאף פעם לא יכאב לי הראש

תומר 10

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo216.gif

לא יכאב לך יותר הראש לעוללללם..........אבל מעכשיו לא מפסיקה לכאוב לך הבטן ! המשאלה שלי:לקבל ציון טוב במבחן הגדול שיהיה לי במתמטיקה

משאלתך הוגשמה

את מקבלת 100 במבחן במתמ' אבל המבחן הזה נפסל לכל השכבה כי תפסו מספר העתקות ואת צריכה לעשות מבחן חוזר ובו תקבלי 4 המשאלה שלי: שמיקי יקבל שכל ויחליט לזרוק את סלעית להב לטובתי

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

מיקי זרק עלייך סלע ממין נקבה. כנראה שהבנתי לא נכון את המשאלה שלך

למעלה