כל הגרביים והתחתונים נמצאים בכביסה. אבל הם הורידו צבע על החולצות שאת הכי אוהבת והג'ינס הכי יקר שלך. המשאלה שלי: הלוואי שאמצא עבודה ואצליח לחסוך כסף להופעות של קרן!
בונים לך מעלית בבניין אבל מתכנתים בה קול מתכתי כזה שמספר בדיחות גרועות כאלה של אבות כל פעם שמישהו נכנס כמו למשל: "ישראלי יפני ואמריקאי עולים על טיסה..." כדאי שנמשיך מכאן במקום שיהיו שני שרשורים
התקבלת לתואר שני בבר אילן אבל את כל הקורסים מעבירים מרצים שאת שונאת תואר שני? בת כמה את? בהצלחה... המשאלה שלי: שמתישהו אני אלך סוף סוף להופעה של קרן פלס (כמה עצוב בחיים לא הלכתי...)
את תלכי להופעה של קרן ב25.05 בזאפה אבל אחרי ההופעה הזו את תתמכרי קשות ולא יהיה לך כסף לכרטיסים להופעות נוספות של קרן אז בלית ברירה תרדי לזנות {הכל בהומור
) ד"א אני בת 27 המשאלה שלי: לרדת עוד 5 ק"ג במשקל (אני
זכית בלוטו, ועכשיו רודפים אחרייך מיליוני מתרימים ונזקקים שמבקשים תרומות... המשאלה שלי: שהדיסק הבא של קרן יצא הרבה יותר מוקדם ממה שתכננו... למשל... מחר?
הדיסק יוצא מחר אבל תוך שניות נחטף ואת לא מספיקה לרכוש ואת הרי לא מורידה מאימיול ומסנג'ר קבצים ואף אחד לא מוכן שתשלמי לו תמורת הדיסק וכסף להופעות אין לך
משאלה שלי: שבשביל לסדר את החדר יהיה צריך רק להקיש באצבעות והכל יחזור למקום בכוחות עצמו(כמו במרי פופינס)
החדר יהיה נקי בנקישת אצבע.. וכך תסדרי אותו.. אבל לאט לאט עם הזמן הקסם יתקלקל.. והוא יעשה ההפך... במקום לנקות לבלגן עוד יותר.. המשאלה שלי היא : ללכת סופסוף להופעה של קרן =]