משחק!

משאלתך הוגשמה

שידרגו לך את הפלאפון אבל עכשיו לא מפסיקים להטריד אותך ממס' חסום מישהו במבטא ערבי ומבקש את נג'יה וחסן והוא גם מתקשר בכל שעות היממה כולל ב3 לפנות בוקר ולא מבין שזה טעות במספר משאלה שלי: שיפסיקו כל הח'צקונים להופיע לי במרכז הפנים (דאמט אני בת 27 לא בגיל ההתבגרות)

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

אין לך יותר חצ'קונים במרכז הפנים, עכשיו יש לך חצ'קונים בכל הגוף... (כולל בפנים...) המשאלה שלי היא שתהיה מחר שביתה! (אני מקורית...

משאלתיך הוגשמה

תהיה מחר שביתה אבל לא באזור שלך ותצתרכי ללכת לבצפר... המשאלה שלי שירשו לי ללכת לערב לכבוד דויד ברוזה שקרן משתתפת בו ואני אפגוש אותה

משאלתך הוגשמה

מרשים לך ללכת לערב לכבוד דיויד ברוזה מרשים אבל את צריכה לדאוג לתחבורה ההורים לקחת אותך מוניות זה יקר וגם אם במידה ומצאת טרמפ מרוב שדיויד ברוזה שר שירים ארוכים (כמו במערכון בארץ נהדרת) קרן מתיאשת והולכת הביתה בעצבים כך שאת גם נאלצת להקשיב לדיויד ברוזה במשך שעותתתתתתתתתתתת וגם לא ראית את קרן. משאלה שלי: שאקבל תלושים/כרטיסי מתנה לרשתות ביגוד (זארה/מנגו/פול אנד בר וכו')

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

קיבלת תלושי קנייה לרשת הביגוד ב.ע.ע.ע.ע.ע- מדי אסירים בע"מ, שם תוכלי למצוא מגוון של בגדי אסירים בשלל צבעים, מכתום ועד לבן עם פסים שחורים. תהני! המשאלה שלי: בננה... ממש בא לי לאכול בננה עכשיו!

מזל טוב, משאלתך הוגשמה

בא שליח ומביא לך חבילה ובתוכנה בננה, במהרה את פותחת אותה ומגלה שזה בננה מסוכריית גומי
המשאלה שלי: למצוא את מחברת תנך שלי, יש לי בקרוב ומבחן וכל הסיכומים שם...רק אלוהים יודע איפה היא!!!

משאלתך הוגשמה!

את מוצאת את מחברת התנ"ך שלך אבל אז את מגלה שכל הסיכומים והחומר במחברת נרטבו כי השארת אותה על הגדר מחוץ לבית וירד מבול..[חיחי אני רשעית..] המשאלה שלי: לקבל 100 בכל המבחנים עד סוף השנה...!!

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

את מקבלת 100 בכל המבחנים, אבל בגלל שהמורים רעים, בתעודה הם נותנים לך ציונים גרועים כי הם חושבים שזה לא יכול להיות ובטח רימית... המשאלה שלי היא שיחזריו לנו כבר את הבחנים במתמטיקה ואני אקבל ציון טוב

LaviDavi

New member
משאלתך הוגשמה

[למה כל המשאלות קשורות ללימודים
] את מקבלת ציון טוב במתמטיקה אבל נכשלת במקצוע אחר המשאלה שלי: לעשות צניחה חופשית!!

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

את עושה צניחה חופשית. קצת יותר מדי חופשית. מספר שניות לאחר שיצאת את פתח המטוס את מבינה למה הצניחה מרגישה כ"כ חופשית- שכחת את המצנח. כעת את בנפילה מהירה כלפי מטה, מודעת לגורלך המר הקרב. למזלך (?) את נוחתת בתוך ערימה ענקית של גללי פרות באחד הקיבוצים ובאורח נס שורדת את הנפילה, אך הריח לא יעזוב אותך לעולם. באסה. המשאלה שלי: להגיע כבר הביתה!

משאלתך הוגשמה!

[מאיפה את אמורה להגיע הביתה???] את מגיעה הביתה וברגע שאת נכנסת את מקבלת טלפון דחופפ מחברתך הטובה ביותר שחייבת שתבואי עליה כי חבר שלה נפרד ממנה.. המשאלה שלי: שאני אצליח להיכנס למסנג'ר!!!

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

הצלחת להיכנס למסנג'ר, אבל אז את מגלה שמישהו פרץ לך אליו, החליף לך את כל המשתמשים ושינה לך את כל ההגדרות... המשאלה שלי היא שאני אצליח לקחת את הבלון הענק שקניתי לחברה שלי אליה הביתה

משאלתך התגשמה!

את מצליחה להביא את הבלון לבית של החברה אבל ברגע שאת נכנסת אחיה הקטן רץ וזורק חץ חד מהמשחק של המטרה והבלון מתפוצץ!!! המשאלה שלי: שיהיו לי כוחות על טיבעיים..!!

BRANGELINA

New member
משאלתך הוגשמה!

יש לך כוחות על טבעיים אבל הכוחות שלך מופעלים נגדך והופכים אותך למוטציה.. המשאלה שלי:להיות עם ממוצע 100 ולהתקבל למגמת תקשורת.

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo70.gif

את מתקבלת למגמת תקשורת, אבל יש בה ממש ממש מעט תלמידים אז מחליטים לסגור אותה... המשאלה שלי היא שהיומולדת שלי יגיע כבר
איך הזמן עובר כל כך לאט

eden83

New member
משאלתך הוגשמה

היומולדת שלך מגיעה אבל כולם שוכחים ולא קונים לך מתנות! המשאלה שלי: שקרן תעשה לי הופעה אישית בבית

משאלתך הוגשמה

קרן פלס מגיעה בכבודה ובעצמה לביתך כדי לעשות לך הופעה פרטית, אבל את לא בבית והיא מופיעה מול המשפחה שלך
המשאלה שלי - שאני אוכל לאכול מה שבא לי בלי להשמין לעולם

eden83

New member
משאלתך הוגשמה

את אוכלת ולא משמינה אבל כתוצאה מזה נושר לך כל השיער! המשאלה שלי: שקרן תוציא את הדיסק השני כבר!!!!!!!!!!!!!

את לא תתקעי בפקק ביום ראשון בבוקר, אבל...

הרמזורים יהיו ממש מציקים, ותעמדי בכל רמזור שעה...
המשאלה שלי- שאני אצליח במתכונת בכימיה ביום ראשון

ady18

Well-known member
לי יש משהו

את לא תקעי בפקק כי המשטרה עושה סביב עצמה טיולים ביום ראשון בגלל המשחק של בית"ר ואז לא אכפת להם מכלום ואז קורית תקלה נחמדה ברמוזרים שמקצרת את תהליך הפקקים.

למעלה