משחק!

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

את תלכי להופעה של קרן, אבל תשבי במקום ממש גרוע, בשורה ה19, מאחורי איש ממש גבוה, וליד שני ילדים שצועקים, ובסוף ההופעה לא תוכלי ללכת לקרן מרוב העומס, ככה שגם לא ראית/ שמעת את ההופעה, וגם לא דיברת עם קרן.. המשאלה שלי היא שאמא שלי תפסיק להגיד לי להחליש כשאני שומעת את הדיסק של קרן

Inbar789

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo103.gif

אמא שלך לא מעירה לך יותר כשאת שומעת את הדיסק של קרן. אבל היא מתחילה בהרצאות אין סופיות כמה השירים הם תת רמה, וקרן מזייפת, ועוד מלא השמצות שמוציאות לך את החשק לשמוע את הדיסק. [מניסיון אישי לצערי
] משאלה שלי: הלוואי ויביאו לנו את קרן להופעה בבית הספר בסוף השנה!

משאלתך הוגשמה

מביאים לך את קרן לסופ"ש אבל דווקא את נתקעת בחדר השרת הנעול ואף אחד לא שומע את זעקותיך כי כולם באולם בהופעה ובחדר יש קירות מיוחדים כך שאת גם לא שומעת כלום כך שיוצא שאת לא ראית את קרן וגם לא נפגשת עם קרן כי שחררו אותך מהחדר רק אחרי שקרן עזבה את הבניין המשאלה שלי:שאני אפגוש את מיקי באמצע תל אביב ונלך לשבת בבית קפה ונאכל עוגה

papashdon

New member
משאלתך הוגשמה

אכן, את פוגשת את מיקי בת"א, אבל הוא מתהלך לו, כאשר כל יד מחבקת בחורה בלונדינית אחרת. המשאלה שלי: שהתעודה הקורבה תהייה טובה

khvh5

New member
משאלתך הוגשמה

אבל התעודה שתקבלי תהיה של ילדה אחרת.. והנתונים של התעודה שלך נמחקו כולל במחשב.. [ניסיתי =/] המשאלה שלי היא שאני לא אצטרך משקפיים

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

את אוכלת עוגה עם מיקי, אבל באמצע הוא פתאום נזכר שהוא חייב לרוץ, ומשאיר אותך לבד עם החשבון... המשאלה שלי היא שיהיו פרקים חדשים של חברים
למרות שהפסיקו לצלם אותה לפני 10 שנים...

משאלתך הוגשמה

יהיו פרקים חדשים של חברים אבל המשתתפים שם(רוס, ר'יצל, פיבי וגם הקוף) מדברים גרוזינית/גרמנית/ספרדית כך שאת לא מבינה מילה ממה שהם אומרים וגם כל הטלויזיות בבית ואצל החברות לא עובדות-----תקלה בחברת החשמל באזור מגורייך ולאף אחד אין וידאו או כרטיס טלויזיה להקליט לך המשאלה שלי: שחברה שלי חלי תקבל את הרשיון שלה בחזרה ביוםרביעי הקרוב אחרי שלילה של 3 חודשים

eden83

New member
משאלתך הוגשמה

את הולכת עם מיקי לאכול עוגה
אבל, פתאום חברה שלו באה והןא עוזב אותך! המשאלה שלי: אני מקבל במבחן שיהיה לי בקרוב במתמטיקה 95

blackfield2

New member
משאלתך הוגשמה!

קיבלת 95 במבחן. אבל היית צריך חתימת הורים בשביל לאשר את הציון, ויום לאחר מכן להביא למורה את החתימה על המבחן. ההורים בשמחה חתמו לך ושמת את המבחן על השולחן. הלכת לישון ושחכת לסגור את החלון, ובאותו לילה היתה רוח חזקה שהעיפה את המבחן לרצפה (בוהו, מתוחכמת אני
). בבוקר התעוררת וראית שהמבחן נעלם. יצאת לחפש אותו בכל חלקי הבית, ובסוף גילית אותו חתוך לגזרים ומלא ברוק של הכלב שלך!. דרך אגב.. זה סיפור אמיתי. XDDD המשאלה שלי היא: לא לשבת ליד איזה ילד מהכיתה שלי. יש לו ריח מסריח ובנוסף הוא כל השיעור מפליץ להנאתו!.

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

את לא יושבת לידו, אלא ליד ילד שמחטט באף, לוקח לך דברים בלי לשאול קודם, ומדביק לך מסטיקים על הכיסא... אהה, כן, והוא יותר מסריח מהילד שאת יושבת לידו עכשיו... המשאלה שלי היא שהמחנכת שלי שנה הבאה תהיה יערית ולא שלומית

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

המחנכת שלך תהיה יערית, שבחופש הגדול שינתה את מינה וכעת קוראים לה חיים. מכיוון והיא לוקחת הורמונים יש לה שינויי מצב רוח פתאומיים והיא נוהגת לעיתים לשבור שולחנות בעזרת אגרופה כאשר תלמיד רנדומלי שואל שאלה, בעודה צורחת "מה? למה אתם כל כך טיפשים למה??? מה עשיתי שזה מגיע לי??? אלוהים קח אותי עכשיו!". בנוסף, מבחני פתע זה כעת הדבר היחיד שמעניק לה אושר. המשאלה שלי: שאני אדע לעשות חניות ברוורס כמו שצריך

eden83

New member
משאלתך התגשמה!

את יודעת לעשות חניות ברוורס אבל, פעם אחת את שוכחת נתקעת במכונית והרישיון שלך נשלל! המשאלה שלי: שלא יהיה יותר מבחנים עד סוף השנה.{הלוואי}

משאלתך הוגשמה!!

אין יותר מבחנים עד סוף השנה אבל.....את מגלה כי האריכו את שנת הלימודים בחודשיים ולכן בוטל החופש הגדול!! המשאלה שלי: מלהצליח המתכונת מחר! (מה שלא נראה לי יקרה...)

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה

אין יותר מבחנים עד לסוף השנה, במקום זה הלימודים מתחילים ב5 בבוקר ומסתיימים ב8 בערב... (לא היה לי רעיון אחר...
) המשאלה שלי היא שיערית תישאר יערית ולא תהפוך לחיים כמו ששירי כתבה

daniel rubin

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo218.gif

יעירית נשארה יעירית ולא הפכה לחיים, אבל היא הפכה לבני. סלע
המשאלה שלי היא שיזמינו את הלהקה שלי להופיע בחו"ל.. (פעם קודמת שביקשתי לאילת זה התגשם
)

נעה 124

New member
משאלתך הוגשמה!

ברכותיי! תתחילי לארוז, כי בקרוב את טסה להופיע באיראן
המשאלה שלי היא שישדרגו לי סופסוף את הפלאפון

TTתמרTT

New member
יש לי משאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שהשרשור הזה יגיע לסופוווווווווווו דייייייי זה סבלללללללללללל

OpenYourEyes

New member
משאלתך הוגשמה

השרשור הזה הופסק ובמקומו נפתח שרשור תמונות עירום של דץ. המשאלה שלי: שאני לא אצטרך לקום בעוד 5 שעות

משאלתך הוגשמה

את לא צריכה לקום עוד 5 שעות אבל במקום זה את לא מצליחה לקום וישנה כל הזמן וככה מפספסת את ההופעה של קרן ב25.05 בזאפה וכתוצאה מזה נכנסת לדיכאון קשה... משאלה שלי: שאני אצליח להרדם...אין לי שינה

למעלה