yaeloolik

New member
אוף אני עצבנית../images/Emo4.gif

בקצרה- קבעתי עם 2 בנות לקנות לחברה שלי ליומולדת מתנה. עכשיו אחת מהן פרשה (עם סדרה של תירוצים לא משכנעים במיוחד...) ואוף זה כ"כ מעצבן. מעצבן שהיא פרשה פתאום בלי להודיע, מעצבן שעכשיו יום שישי בערב ואני כבר לא יכולה לקנות את זה, מעצבן שעכשיו הילדה שיש לה יומולדת תתבאס, ומעצבן שהבטחתי משהו שאני לא אוכל לקיים פאאאק. יואווווווו מעצבן.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

אכן מעצבן. אבל קורה לפעמים... לא יודעת למה החברה ההיא התחמקה, אבל אני בטוחה שהחוגגת תבין ותקבל גם מתנה באיחור. בנתיים את יכולה להכין לה ברכה יפה ומושקעת בטירוף שבטח תשמח אותה..לא?

Nakuro

New member
היסטוריה ../images/Emo7.gif

יש לי מתכונת ביום שני ואני בקושי יודעת משו... ואני חייבת להמר כי איןסיכוישאני מתעכבת המון זמן על ללמודנושאים שאני לא מסוגלת לקלוט.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo24.gif

בואי נגיד גרוע ממני לא יהיה לא ניגשתי היום למתכונת בהיסטוריה כי הייתי חולה ולא למדתי

o0Invisible0o

New member
אני מודיעה בזאת..

שאני רשמית מכורה לחנות פול אנד בר. אי אפשר ככה, אני לא יכולה להפסיק לקנות שם בגדים!!!
זה פשוט לא תקין!o_0
אחחחחחחחח..איזה דברים יפים. כ"כ הטעם שלי.
ופתאום אני מרגישה שהטעם שלי קצת לא בוגר בשביל מישהי שהיא אוטוטו בת 20 [זקנה כ"כ.
] אבל אז אני נזכרת באחותי בת ה28 ושמחה לדעת..שאני לא לבד.
ויום ראשון אני באה לבסיס רק ב11:00, איזה כיף!!!
וכנראה שאני אסע הרבה לב"ש שבוע הבא..
אבל לא נורא, זה תמיד חוויה. ויש גם יומולדת למישהי חמודה ממש מהמדור שבוע הבא וכנראה נוזמן אליה. ואין מצב שלא יהיה כיף, פשוט אין!
ושבוע אחרי זה תורי להזדקן.
אין לי מושג איך לחגוג בכלל.. וזה יהיה רק עם הענף שלי..זה כזה מוזר. אבל שתי חברות הכי טובות שלי סוגרות את השבת של היומולדת שלי.
ואף אחת מהן לא יכולה לשנות את זה, בכלל. ושבוע אחרי זה..תורו להזדקן.
ואני צריכה למצוא תירוץ מספיק אמין ולהסביר למדור איך זה שאני לא באה.:X אבל היי, חוצמזה באמת שהכל סבבה. הכל חיובי מאוד. [שוב מנסה את עיניין האופטימיות וגישה חיובית לחיים.
]

yaeloolik

New member
חחחח לגמרי!

זאת חנות מעולה כ"כ.... וגם זארה. האאאא עשית לי חשק לצאת לקנות דברים
ואמרתי כבר שאני בעד האופטימיות שלך
)

shanchan

New member
מתי לומדים את כל ראשי התיבות האלה?

כי זה נשמע לי פשוט כמו גיבוב ג'יבריש מטורף.

o0Invisible0o

New member
XDD נו, איך הבנות במר"מ?

יש תקווה שיגיעו אלינו בקרוב בנות טובות?
XDD מתי את מסיימת את הקורס? אם את מגיעה לקריה, תודיעי!
ושני [שני, נכון?
] לומדים בהתאם למקום שבו את נמצאת..וקולטים מאוד מהר כשכל היום הכל סובב סביב ר"ת..

LudaGirl

New member
סיימתי את הקורס לפני שבועיים

ואני לא מגיעה לקיריה.. אני בחיפה.. הבנות במר"מ? לא זוכרת חחח זוכרת את הקמניות הביצ'ס חחח כן, שני. באמת אני גם לא הבנתי איך אני אבין את כל הראשי תיבות האלה אבל בסוף מבינים. חחח בטירונות בכלל לא הבדלתי בין הרס"פ למ"מ לסמ"פ למ"פ ולפ"פ. חחח זה היה מצחיק

o0Invisible0o

New member
אהה..כבר סיימת.../images/Emo2.gif

זה היה מהיר..
XDD יואו איכשהו הקמניות תמיד כאלה חשות!!
לא מבינה על מה ולמה..אבל נו, הן אחרי בה"ד 1..אי אפשר להאשים אותן, הן אחרי שטיפת מוח רצינית.
מרוצה מהתפקיד?

TheWingedPig

New member
אה, מגניב, שיבצו אותך בחיפה:)

אני ממש שמחה בשבילך, זה רק איזו שעה מהבית, לא? איפה את בחיפה, איזה בסיס?

TheWingedPig

New member
חחח, רעיון מעניין

ויש לי הרבה מה לספר, אבל... אני לא רוצה להפחיד את מי שעוד לא התגייסה....P:

LudaGirl

New member
אני לא בבסיס

אני במשרדים בבניין מעל הת גלים. זה נחמד. שעה וחצי מהבית. בינתיים נורא מרוצה מהתפקיד ומהתנאים עוד יותר

למעלה