TheWingedPig

New member
נחמד לך!

אני לפחות מקווה שיש לך נוף נפלא מהחלוןXD (כי לי לא היו בכלל חלונות - בור..כמה פעמים חלמתי על נוף של ים..*סניף סניף*) אם את לא בבסיס, זה אומר שאין לך תורנויות רגילות (מטבח שמירה וכאלה)?

LudaGirl

New member
אכן יש לי נוף של ים, זה כיף.

וגם אין לי תורנויות, שמירות, או סגירות

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo203.gif

וגם טופ שופ [אני כ"כ חייבת להגיע לשם מתישהו!]

Karin917

New member
עד כמה יקר?../images/Emo203.gif

רציתי לנסוע לעשות שם קניות אחרי שאני ארזה

InvisibleTouch

New member
חח

הלוואי שאלה היו המחירים. תוסיפי עוד מינימום 20-30% לכל פריט. למה שלא יעשו קופה על ישראל?

בחיים שלי לא נפגעתי כ"כ

עם מישי סתם ככה רוצה לדעת אין הרבה פרטים אבל 225483 קשה לי עכשיו.

../images/Emo80.gif../images/Emo214.gif

אני נמצאת בתקופה מוזרה כזאת שאין לי מושג מה לעשות עם החיים שלי. אני יושבת בחדר במשך שעות ורק חושבת מה אפשר לעשות באמת עם החיים שלי כי אין לי מה לעשות. מרוב שעמום היום ישנתי מאז שחזרתי מבצפר עד 9בלילה. אוף.. אני צריכה למצוא לי איזה תחביב או משהו. לאיודעת, לעשות משהו. ב-28 אחרי הבתמצווה אני הולכת לראות שודדי הקאריביים!!!
יוו, ראיתי את מאחורי הקלעים (חרא, היו שם קצת ספוילרים
) וזה נראה סרט ענק. ומדהים. ואני מתה ללכת ולראות אותו!!
המבחן בהיסטוריה עבר בשלום
קיבלתי 72. יש לי 2מאיות בעברית 1 באנגלית ו-1 במדעים
(אלוהים, אם היא תיתן לי רק 90 בעברית בתעודה כמו תמיד אני אתמוטט. אני יודעת ש-90 זה מעולה אבל היא מתנהגת כמו כלבה) ויש לי 100 מובטח במדעים בתעודה. (וכמובן שבאנגלית. אפילו אם הייתי מקבלת 80 היא הייתה מוכרחה לתת לי 100 בתעודה, אני התלמידה הכי טובה ואולי היחידה שם.שלא לדבר על העובדה שאף פעם לא ירדתי ממאה). יויויו, באתר של הבצפר שלי מצאתי תוכנה כל כך חמודה לאנימציות במחשב. אז השתעשתי איתה קצת בהפסקה כי סיימתי איזו עבודה שהוא אמר לי לעשות (מוסיף ציון בתעודה ^0^) וסיימתי אז סתם עשיתי משהו עם חיי. ואז חזרתי הבייתה והורדתי אותה וזה היה כל כך נחמד D: אז החלטתי ליצור סרטונים עם טיפה יותר כלים, ציורים וכו' כי את העיקרון הבנתי. לקחתי Flash מאח שלי ועכשיו אני די מבינה את הבסיסים שם
(הסתדרתי עם המדריכים באנגלית OO" זה כל כך מבאס שאני יודעת לקרוא והכל אבל גרועה בזמנים. אני לא רוצה לתאר מה יקרה לי בחטיבה) מחר אני אסיים את הסרטון הראשון שלי *0* אחותי ואני מתנו מצחוק מהסרטונים של התוכנה הזו מהבצפר שלי (ציירתי פיל מעופף שעף (הוא אמור היה לקפוץ על מה ההבדל), או ליתר דיוק שוחה כי ככה זה נראה, מסולם. הסולם נמצא על דשא ומגיע מהשמש
ועוד ועוד) אז אני רוצה לעשות עוד דברים משעשעים כדי לעשות משהו. בנתיים. שוקו עם מלא מלא מלא שוקולד צ'יפס זה דבר טעים ומתוק D: יחי החברות של האחים שמשכנעות אותם לעשות שוקו

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo12.gif רגע את באמת רוצה למכור אותו

חשבתי את סתם צוחקת בקומונה
למה את מוכרת אותו?

Karin917

New member
ת'אמת?../images/Emo203.gif

כי הוא אוכל לי את כל הפירות וגם כי אני צריכה כסף כדי לטוס.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אבל זה חתול!

הוא חי ונושם (בינתיים) זה לא חפץ שנמאס לך ממנו אז את יכולה לזרוק או למכור אותו (או חולצה שאת יכולה ללכת להחליף אותה בחנות) לכי תעבדי ולא תצתרכי למכור אותו..

think shon

New member
בנות!!עזרה!!

נכון במשחק?[נו זה שספיר פתחה לו שרשור..] מי שעדיין משחקת בזה-שלב 21?רמז?מישהו?;; זה אמור להיות השם של המדינה נכון? בוהו.

למעלה