../images/Emo80.gif../images/Emo214.gif
אני נמצאת בתקופה מוזרה כזאת שאין לי מושג מה לעשות עם החיים שלי. אני יושבת בחדר במשך שעות ורק חושבת מה אפשר לעשות באמת עם החיים שלי כי אין לי מה לעשות. מרוב שעמום היום ישנתי מאז שחזרתי מבצפר עד 9בלילה. אוף.. אני צריכה למצוא לי איזה תחביב או משהו. לאיודעת, לעשות משהו. ב-28 אחרי הבתמצווה אני הולכת לראות שודדי הקאריביים!!!
יוו, ראיתי את מאחורי הקלעים (חרא, היו שם קצת ספוילרים
) וזה נראה סרט ענק. ומדהים. ואני מתה ללכת ולראות אותו!!
המבחן בהיסטוריה עבר בשלום
קיבלתי 72. יש לי 2מאיות בעברית 1 באנגלית ו-1 במדעים
(אלוהים, אם היא תיתן לי רק 90 בעברית בתעודה כמו תמיד אני אתמוטט. אני יודעת ש-90 זה מעולה אבל היא מתנהגת כמו כלבה) ויש לי 100 מובטח במדעים בתעודה. (וכמובן שבאנגלית. אפילו אם הייתי מקבלת 80 היא הייתה מוכרחה לתת לי 100 בתעודה, אני התלמידה הכי טובה ואולי היחידה שם.שלא לדבר על העובדה שאף פעם לא ירדתי ממאה). יויויו, באתר של הבצפר שלי מצאתי תוכנה כל כך חמודה לאנימציות במחשב. אז השתעשתי איתה קצת בהפסקה כי סיימתי איזו עבודה שהוא אמר לי לעשות (מוסיף ציון בתעודה ^0^) וסיימתי אז סתם עשיתי משהו עם חיי. ואז חזרתי הבייתה והורדתי אותה וזה היה כל כך נחמד D: אז החלטתי ליצור סרטונים עם טיפה יותר כלים, ציורים וכו' כי את העיקרון הבנתי. לקחתי Flash מאח שלי ועכשיו אני די מבינה את הבסיסים שם
(הסתדרתי עם המדריכים באנגלית OO" זה כל כך מבאס שאני יודעת לקרוא והכל אבל גרועה בזמנים. אני לא רוצה לתאר מה יקרה לי בחטיבה) מחר אני אסיים את הסרטון הראשון שלי *0* אחותי ואני מתנו מצחוק מהסרטונים של התוכנה הזו מהבצפר שלי (ציירתי פיל מעופף שעף (הוא אמור היה לקפוץ על מה ההבדל), או ליתר דיוק שוחה כי ככה זה נראה, מסולם. הסולם נמצא על דשא ומגיע מהשמש
ועוד ועוד) אז אני רוצה לעשות עוד דברים משעשעים כדי לעשות משהו. בנתיים. שוקו עם מלא מלא מלא שוקולד צ'יפס זה דבר טעים ומתוק D: יחי החברות של האחים שמשכנעות אותם לעשות שוקו