אני חייבת להגיד די איכזבתם אותי..../images/Emo223.gif

היום סוף סוף יצאתי מהבסיס בשעה נורמלית [אני בבית ויש אור בחוץ! אני פשוט לא מאמינה] והייתי בעזריאלי ונראה כאילו יש מלא מפגשים אז עשיתי סיבוב באזור של טאוור רקורדס לראות אולי אני אזהה אנשים ולא זיהיתי אף אחד ועכשיו אני רואה שגם לא אירגנתם כלום.. חבל.. אבל אם יהיה משהו שבוע הבא אני אשמח לבוא למרות שאני אוכל רק לקראת הערב וכמובן מזל טוב לליאל על הניהול!!! כבר יותר משנה רצינו שתגיעי להיות מנהלת הגיע הזמן..

אני לא יגיד שלא ניסיתי..כי כן.. ../images/Emo79.gif

לא הלך כ"כ.. לא יכולתי לבוא היום כי אחותי הקטנה עם נקע ברגל.. אבל יום ראשון אירגנו משהו קטן.. נקווה לראות אותך
וכןן!! ח"ח לליאלוו'ש!

Fall Out Liel

New member
האמת שניסו לארגן מפגשים..../images/Emo168.gif

פשוט לא ממש התקדם משהו ואני חושבת שגם ככה לא היו מגיעים הרבה כי מעיין לא יכלה, אני עבדתי, והיו עוד מפגשים והרי אנחנו יודעים מזה להיות עם עוד מפגשים.. אבל אני מקווה שעוד נספיק לקבוע החופש, אם לא יהיה רק את פורים עוד ארבעה חודשים
. ותודה!!

כן אני מכירה את הקטעים האלה..../images/Emo223.gif

סתם אני מקווה לראות את הפורום קצת פחות שומם ושבאמת יקרו פה דברים.. בכלל תכף יוצא להם האלבום החדש אחרי שעוד לא הספקתי לעכל את הקודם.. מה אתם אומרים עליו?

הספקתי לשמוע חלק ממנו . ../images/Emo79.gif

באינטרנט.. הוא מדהים !~ אני אהבתי . לפי מה שהבנתי לחלק מהחנויות הוא כבר הגיע . כי אני הייתי בטאוור רקורדס ואמרו שלא הגיע . תנסו לחפש , בכל מקרה הנה מה שהולך להיות לכם בידיים >.> http://www.deezer.com/#music/album/257492 למי שיקנה.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo168.gif

מה שלא קשור לפו"ב לפה. וכמה הודעות באותה הזדמנות: - יש פה כמה בנות שצריכות ללמוד לשרשר, אני לא אגיד את השמות שלהן אבל בטאגליינס של הפורום כתוב איך משרשרים, נא לקרוא.
- אסור לדבר על הורדות על גבי פורום! לא של אלבום מסויים ואפילו לא של שיר/קליפ וכל דבר שקשור להפרת זכויות יוצרים. כל הודעה תימחק, אם מישהו יכתוב לגבי זה הודעתו תימחק.

Fueled by ramen

New member
יווו :O איזה כיףף ^^

הרגע הזמנתי את לייב אין שיקגו של פאניק באמאזון!!!!!!11 120 שקל וכל שקל ושקל שווים את זה333333333333> יגיע בעוד שבוע-שבועיים. :] בחרתי באפשרות השנייה, 10 דולר משלוחה :| לאנורא333333> איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף D:
תמונה >

Fueled by ramen

New member
מזתאמרת? אם זה יהיה בחנויות או שזה שולח לארץ?

ותודהכולם3> אני מה זה מתרגשת לא יכולה לחכות *ריר* שמעתי שזה MUST לכל המעריצים ושאנשים רואים את זה מתאיים פעם ברצף XD

Fueled by ramen

New member
אין לי שמץ הזמנתי מאמאזון ../images/Emo6.gif

(ייאיי כמה זמן אני צריכה לחכות T_T)

אה חח:]

אם זה יהיה בארץ אני אקנה
חח ספרי איך זה כשזה יגיע D: למרות שאני חושבת על זה,יש להם רק שני אלבומים XD חח מעניין אם יש שם את אלמוסט הלאווין

Fueled by ramen

New member
יואו X_X

תשמעו אני לא נגד אף אחד פה אבל.. יואו זה פשוט.. אנשים מצפים שרק על זה נדבר ובתכלס אני לא רוצה לבאס תצמי ולחשוב על זה יותר מדי. אני לא חייבת לדבר על זה וזה במיוחד לא עושה אותי אנטישמית או משהו כזה, אני יהודיה בעצמי ואני חיה בישראל. אני מודעת לכך שאנשים מתים והכל אבל מה אתם רוצים שאני אעשה בקשר לזה?! אטוס לעזה ואעשה להם נונונו?@#$ בסדר הפנמתי שאנשים מתים ושיש מלחמה בסדר אני נורא מצטערת אבל אין מה לעשות. אני לא רוצה לבאס תצמי ולחשוב רק על זה, יש עוד דברים בחיים.

fobnikit

New member
WTF?!../images/Emo15.gif

"אני מודעת לכך שאנשים מתים והכל" תגידי,את רצינית??? מה זה אנשים מתים והכל? זה קשה! ואפחד לא מבקש ממך לעשות משהו אבל,קצת כבוד. צה"ל עובד קשה מאוד כדי שאני "לא ימותו והכל" אז באמא שלך,קצת נימוסים

Fueled by ramen

New member
איזה דרמה, זו צורת ביטויXD

אני התכוונתי לזה שאני מודעת לכל מה שהולך, אני משתתפת בצער של כולם ומה נראלכם שאני תומכת בהם יאללה תעשו מלחמה?! אם אני לא רק חושבת על זה ורק מדברת על זה זה לא אומר שלא אכפת לי! פשוט לדעתי זה לא כל מה שצריך להתעסק בו. בסדר הבנו מה שהולך ומה עוד יש לי לעשות?! אני לא רוצה לבאס תצמי ולחשוב על זה כל היום סבבה?! וואי איזה דרמה אמא'לה.. תהרגי אותי וזהו..

fobnikit

New member
חחח../images/Emo15.gif

לא באתי להעליב אותך,אבל בכל זאת. ואפחד לא חפר פה על זה,אופיר סך הכל הבהירה לכולם פה עובדה...

למעלה