במלון הייתי דבוקה שעות לחדשות בטלויזיה ואפילו קראתי את העיתון כל בוקר. זה נוראי מה שהולך בדרום, אני כל כך מרחמת עליהם. ורק להבהיר משהו, אני מאוד אבל מאוד שמחה שהפלסטינים האלה נהרגו. חבל שלא נהרגו יותר. תגידו שאני רעה, תגידו שאני לא אנושית ועדיין לא יהיה לי אכפת מה תגידו כי ככה אני מרגישה. אני מאוד מקווה ומתפללת שהמלחמה בדרום תיגמר ולא תתחיל עוד אחת גם בצפון ושגלעד שליט יוחזר לביתו בריא ושלם בעזרת השם.
בתכלס,אני שמחה שצה"ל עושים את זה. כבר יותר משבע שנים שיורים על שדרות ולא עושים כלום. הגיע הזמן שצהל יעשה משהו:] ואלוהים,הדבר היחיד שאני וצה זה שגלעד שליט יחזור הביתה בשלום
זה היה בכמה חלקים חח חלמתי חלק והתעוררתי חשבתי *אוו מה הייתי עושה להם אם הייתי יודעת שזה היה חלוםXDDDDDD חח סתם* ואז נרדמתי שוב וחלמתי עוד חלק ._____. טוב אז ככה התארחתי באיזה מלון מוזר ובצוות בידור (כאילו הייתה מן הצגה כזאת של חנוכה כמו פסטיגל שעושים המון.___.) ואז הסתבר שברנדון מופיע שם ואמאשלי אמרה לי שעוד שניה הוא בא ואז ראיתי אותו והתחלתי לצרוח T_T ואז אני ואחותי ביקשנו תמונה איתו והוא הצטלם עם אחותי ואני גם רציתי אז הוא אמר שניה אני קונה פיצה ובא (?!O_O) ואז הוא הלך לקנות ולא חזר ונורא נעלבתי בקיצור אחר כך אני לא זוכרת מקרה נראליהוא היה עצבני כי הוא כל הזמן מופיע.. טוב ואחרי זה פתאום ראיתי את פיט והוא היה נורא נחמד אליי לא כמו ברנדון! D: (סתם ברנדון'לה זה חלום אני מתה עליך עדיין חחח XDDDD) והוא עושה לי כזה "בואי רגע" ואז הוא אמר לי אני רוצה שנצטלם וזה והוא היה נחמד ואז גם פטריק ואנדי וג'ו ג'ו (JEW JOE חח) באו וגם הצטלמו איתי וכל הזמן חשבתיעל כמה שברנדון קקי D< אבל זה היה רק חלום ראיתי מלא סרטים ביוטיוב וזה והוא דווקא נורא נחמד למעריצים למזלו D< טוב זהו חפרתי פשוט היה לי חלום אחד המוזרים ._________.