שמתי לב. ../images/Emo101.gif

במלון הייתי דבוקה שעות לחדשות בטלויזיה ואפילו קראתי את העיתון כל בוקר. זה נוראי מה שהולך בדרום, אני כל כך מרחמת עליהם. ורק להבהיר משהו, אני מאוד אבל מאוד שמחה שהפלסטינים האלה נהרגו. חבל שלא נהרגו יותר. תגידו שאני רעה, תגידו שאני לא אנושית ועדיין לא יהיה לי אכפת מה תגידו כי ככה אני מרגישה. אני מאוד מקווה ומתפללת שהמלחמה בדרום תיגמר ולא תתחיל עוד אחת גם בצפון ושגלעד שליט יוחזר לביתו בריא ושלם בעזרת השם.

fobnikit

New member
ממש ממש לא!../images/Emo15.gif

לפי דעתי,את הכי צודקת בעולם זה טוב מאוד שהם ימותו ,בעזרת ה' כי זה או אנחנו או הם אז מה עדיף??? ושגכלעד שליט יחזור הביתה,בעזרת ה' ]'=

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifזה לא הכי טוב שהם ימותו

בעצם תלוי מי, טרוריסטים ואנשי חמאס זה מעולה, אבל אנשים פלסטינים רגילים שחיים בארץ [דוגמה- רנין].. אני לא חושבת שהם עד כדי כך מזיקים.. לא צריך להכליל

רנין היא לא פלסטינית. ../images/Emo101.gif

היא ערבייה-ישראלית. היא גרה בנווה שלום ולא בעזה אז אי אפשר להשוות או להביא אותה כדוגמא.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבטח שכן אפילו קראתי ראיון שערכו איתה בע

יתון והיא דיברה על עצמה ועל קרובי משפחה שלה כפלסטינים. ואני כן משווה ביניהם כי לא צריך שכל הערבים ימותו, כי מה הם כבר מזיקים? אבל טרוריסטים כן.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחח מה קשת הבנה?

מאיפה הייתי צריכה לדעת שלא התכוונת לכל הערבים?
אני
אותך יותר D:

../images/Emo45.gifגמני

בתכלס,אני שמחה שצה"ל עושים את זה. כבר יותר משבע שנים שיורים על שדרות ולא עושים כלום. הגיע הזמן שצהל יעשה משהו:] ואלוהים,הדבר היחיד שאני וצה זה שגלעד שליט יחזור הביתה בשלום
הוא כבר 914 יים בשבי אם אני לא טועה.

Fueled by ramen

New member
היה ליחלום מוזר על פוב וברנדון ._.

זה היה בכמה חלקים חח חלמתי חלק והתעוררתי חשבתי *אוו מה הייתי עושה להם אם הייתי יודעת שזה היה חלוםXDDDDDD חח סתם* ואז נרדמתי שוב וחלמתי עוד חלק ._____. טוב אז ככה התארחתי באיזה מלון מוזר ובצוות בידור (כאילו הייתה מן הצגה כזאת של חנוכה כמו פסטיגל שעושים המון.___.) ואז הסתבר שברנדון מופיע שם ואמאשלי אמרה לי שעוד שניה הוא בא ואז ראיתי אותו והתחלתי לצרוח T_T ואז אני ואחותי ביקשנו תמונה איתו והוא הצטלם עם אחותי ואני גם רציתי אז הוא אמר שניה אני קונה פיצה ובא (?!O_O) ואז הוא הלך לקנות ולא חזר ונורא נעלבתי :( בקיצור אחר כך אני לא זוכרת מקרה נראליהוא היה עצבני כי הוא כל הזמן מופיע.. טוב ואחרי זה פתאום ראיתי את פיט והוא היה נורא נחמד אליי לא כמו ברנדון! D: (סתם ברנדון'לה זה חלום אני מתה עליך עדיין חחח XDDDD) והוא עושה לי כזה "בואי רגע" ואז הוא אמר לי אני רוצה שנצטלם וזה והוא היה נחמד ואז גם פטריק ואנדי וג'ו ג'ו (JEW JOE חח) באו וגם הצטלמו איתי וכל הזמן חשבתיעל כמה שברנדון קקי D< אבל זה היה רק חלום ראיתי מלא סרטים ביוטיוב וזה והוא דווקא נורא נחמד למעריצים למזלו D< טוב זהו חפרתי פשוט היה לי חלום אחד המוזרים ._________.

חח אפילו החלום ההזוי הזה לא משתווה לחלומות

שלי
פעם חלמתי שאני הצב נינג'ה הכתום מצבי הנינג'ה XDDD

למעלה