ענברצו

New member
טוב די..על תריבו!

אנ'לא רוצה להיתערב לכם בריב,כן?אבל המריבות שלכן זה לא מה שיוציא אותנו מהבלאגן הזה,אז בבקשה די! אז בבקשה תפסיקו אם זה..אני לא נגדיכן,אוקיי?אבל פשוט הריבים האלו זה לא מה שעוזר..

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלמה אגואיסטיות וצרות אופקים?

וכשאת עונה, אם אפשר לבקש, תעני לי עם כל הלב, אני באמת רוצה להבין למה..

הממ יכול להיות שזאת תצא חפירה אז תתכונני ../images/Emo3.gif

"אני מודעת לכך שאנשים מתים והכל" המשפט הזה ממש עיצבן אותי כי רואים שהוא נכתב בזלזול כי אם היא לא התכוונה לכך זה בהחלט נראה כך. ובכלל מכל ההודעה שלה זה נראה כאילו היא דואגת אך ורק לתחת שלה וממש לא מעניין אותה מה קורה שעתיים נסיעה מהבית שלה. "מה אתם רוצים שאני אעשה בקשר לזה?! אטוס לעזה ואעשה להם נונונו?@#$ " בניגוד למה שהרבה ילדים ואנשים חושבים, כן יש מה לעשות וכן אפשר לעזור להם. אפשר לשלוח או לתרום ליישובים ולערים שמופגזות כסף או מצרכים בסיסיים או משחקים שיעבירו להם את הזמן במקלטים. אפשר להתנדב שם למרות שזה מאוד מסוכן אז עדיף לחשוב על זה פעמיים לפני שעושים זאת. אפשר להציע למשפחה כלשהיא משם לעבור לגור איתכם עד שיירגע קצת שם. אפשר להתנדב בקייטנות שמופעלות במרכז כדי להרחיק את הילדים מהקסאמים. אפשר לעשות המון דברים כאלה ואחרים וזה לא נכון לחשוב שאנחנו לא יכולים לעשות כלום כי אנחנו כן יכולים. "בסדר הפנמתי שאנשים מתים ושיש מלחמה בסדר אני נורא מצטערת אבל אין מה לעשות. אני לא רוצה לבאס תצמי ולחשוב רק על זה, יש עוד דברים בחיים. " אני באמת לא מבינה מה יכול להיות יותר חשוב מאנשים, מהעם שלך שזורקים עליו כל יום קסאמים. מה כבר כל כך רע לה בחיים? ההורים שלה לא הסכימו לה לצאת? היא לא קנתה היום את החולצה שממש היה בא לה עליה בפול אנד בר? החבר שלה לא התקשר אליה היום? כל החרא שאנשים מתעסקים לא מגיע אפילו למאית החשיבות של מה שקורה בשדרות ובשאר יישובי עוטף עזה. כתבתי שההודעה שלה אגואיסטית בדיוק בגלל המשפט הזה. משתמע מהמשפט הזה שכל מה שאכפת לה ממנו זה רק עצמה ומה ייקרה איתה מחר. היא לא מסתכלת מחוץ לקופסא ורואה מה שקורה לאנשים שם. ויש הרבה אנשים כמוה ואני אתן דוגמא: במלחמת לבנון השנייה הייתי חלק מהזמן בת"א. ביום הראשון שהייתי בת"א במלחמה ישבתי בטיילת והסתכלתי על האנשים שעוברים שם. לאף אחד לא היה אכפת. כולם התנהגו כרגיל. כאילו אין מלחמה 3 שעות נסיעה משם. כאילו האחים החיילים שלהם לא נהרגים בלבנון. כאילו אנשים מהעם שלהם לא נהרגים ונפצעים מקטיושות. לא עיניין להם את התחת מה שהולך בצפון. רק למעטים היה אכפת. וגם חלק ממי שהיה אכפת להם הפגינו לטובת הערבים ואמרו שצה"ל הורג להם אנשים סתם ואני ראיתי הפגנה כזאת בת"א בזמן המלחמה ובאמת שהתאפקתי לא לצאת מהמכונית, לדפוק מכות לאותם האנשים ולחזור לאוטו. ההתעלמות הזאת היא מה שקורה היום עם האנשים בשדרות וביישובי עוטף עזה והילדה שכתבה את ההודעה הזו היא דוגמא מצויינת למה שאמרתי כרגע. היא אולי לא מבינה כרגע מה היא כתבה כי היא אף פעם לא חוותה "חוויה" שכזאת, להיות במקלטים עם קסאמים או קטיושות ואני גם לא מאחלת לה אף פעם שדבר כזה ייקרה לה כי זאת "חוויה" נוראית אבל עדיין כותבת ההודעה הזאת נראית או נשמעת לי צרת אופקים. ונכון שאני לא אומרת לה להיות מדוכאת כל היום מזה אבל לכתוב הודעה כזאת גועלית בלי התחשבות באדם האחר זה פשוט מזעזע בעיניי. אם עדיין לא הבנת למה כתבתי אגואיסטיות וצרות אופקים תגידי לי ואני אנסה לנסח את עצמי מחדש או להסביר את עצמי יותר טוב. ותאמיני לי שהתגובה הזאת נכתבה מכל הלב.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifכפרעליך לא חפרת ../images/Emo23.gif

הבנתי למה אגואיסטיות וצרות אופקים [קראתי הכל], לא חשבתי על כל הדברים האלו שאפשר לעשות כמו להתנדב.. אבל עדיין עם כל זאת, לא צריך שכל אורח החיים וסדר היום יהיה סביב המלחמה. אפשר לעזור, להפגין [אפילו שאני לא חושבת שזה ממש מזיז למישהו..], אבל אפשר להמשיך לחיות סוגשל כרגיל.. את מבינה למה אני מתכוונת? כי הרי לא אני ולא את יכולות דרך עזרה פתאום להפסיק את המלחמה.. [אני לא כותבת מתוך אגואיסטיות או משהו כזה שלא תביני לא נכון]

אני לא אמרתי שכ-ל אורח וסדר החיים צריך ../images/Emo101.gif

להיות סביב המלחמה כי באמת אי אפשר לחיות בצורה הזאת אבל ההודעה שהיא כתבה נכתבה בממש זלזול. זה מה שהפריע לי. ואפשר לחיות רגיל בלי לכתוב כאלה הודעות ולהפגין כזה.. אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה. הדרך שבה היא החליטה לבטא את עצמה פשוט צרמה לי. כפרעלייך 3>

Fueled by ramen

New member
וואי, שמעי,

אני נורא מצטערת אם יצאתי כלבה בהודעה ההיא ואני לא אומרת שלא אכפת לי בכלל! באמת שאכפת לי, אני לא אומרת שאני לא אתרום, אם יהיה משהו שאני יוכל לעשות אני יעשה את זה, אבל אני לא מתכוונת שצריך לדבר רק על זה! בחייאת, מה יעזור עם זה שאני אדבר עלזה? רק על זה אני צריכה לדבר? מה זה עוזר? :\ לזה התכוונתי כי בכל מקום מדברים על זה ואם אני אומרת שלא בא לי לדבר על זה מוציאים אותי נאצית או משהו .________. ובחיי אל תקראו לי נאצית למה אני אעיף לכם נעל ואנס על הראש!@!%$#@^ ארג

אני גם אמרתי שלא צריך להתעסק בזה 24 ../images/Emo101.gif

שעות ביממה כי זה באמת מייאש וגורם לדיכאון נוראי אבל להקדיש לזה זמן מהחיים לא יהרוג אף אחד. אני לא מנסה לגרום לך לצאת טיפשה או משהו כזה, רק להסביר לך איך זה נראה מה שכתבת. כנראה שבאמת ניסחת את התגובה שלך לא נכון אז אולי זה יצא שונה לגמרי ממה שרצית שזה ייצא אז פשוט שימי לב פעם הבאה לניסוח שלך. אוקיי? :)

אני מקווה שזה לא יגמר כמו במלחמה הקודמת|:

בפעם הראשונה בחיים שלי אני מרגישה הקלה שאני גרה בצפון ><

הקלה? ../images/Emo101.gif

אני לא מתכוונת להחליץ אותך או משהו אבל תקראי את העיתון של היום: "חשש כבד לקטיושות בצפון." וכבר תפסו את החיזבאללונים הזבלים האלה עם 6 קטיושות שהיו על טיימר לשעה 10 בלילה לפני כמה ימים. אבל אל תדאגי, אם יהיו קטיושות אני אזהיר את כולכן לפני. אחרי הכל קריית שמונה היא הראשונה שסופגת קטיושות.

FallOutBoy4

New member
כנסי :]]

לבנון אמרה שהיא לא מוכנה איתנו מלחמה אז צפון מוגנת! אמרו שבקרוב יהיה הפסקת אש בין ישראל לבין עזה.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאת יודעת כמה פעמים הכריזו על הפסקת אש?

אני מחשת שלא [תקני אותי אם אני טועה] אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שהחמאס לא ממש שם על ההפסקות אש האלו

אבל רק לפני כמה ימים היא כיוונה על ../images/Emo101.gif

הצפון 6 קטיושות והצבא חיסל אותן לפני שהן שוגרו. אז לא ממש נראה לי שהצפון מוגן. ואני לא רוצה להישמע פסימית או מבאסת או משהו כזה אבל הפסקת לא נראית כל כך באופק כי אין מדינה שרוצה לגשר ולתווך בנינו לבין החמאס. אחרי הכל אני מקווה שתהיה הפסקת אש כי חבל על כל המלחמה המיותרת הזו שחמאס התחילו.

אני ממש מקווה שהקטיושות לא יגיעו אל קריית

שמונה ושהכל לא יגמר כמו בפעם הקודמת
אני מקווה שבעזרת השם צה"ל יתפוס את כול מי שמכוון קטיושות אל ישראל.

למעלה