nobody175

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה מעולה! אבל את מדפיסה את זה על דף, שממנו אפשר לגהץ את זה על חולצה.. או שזה לא משנה ואפשר להדפיס את זה על כל דבר?

the z girl

New member
אני יודעת על זה שאפשר

לקנות באופיס דיפו או משו כזה דפים מייוחדים שמדפיסים עליהם ואז מגהצים.. אבל בטוח שיש עוד דרכים! חברה שלי עשתה איכשהו לחברה אחרת חולצה של היהודים אבל אין לי מושג איך, והיא לא הסכימה להגיד לי!
אני עוד אוציא את זה ממנה.. |ערמומי| בכולופן אפשר גם ללכת לאיזה חנות כזו מיוחדת שאפשר להביא להם תמונה והם ישימו לך על חולצה .. וגם בחנויות צילום לפעמים יש... יש ברעננה בקניון..

the z girl

New member
וגם שמתי לב שיש דיסקים...

שעולים יותר.. נגיד ג'ש עלה 15 דולר, והיה דיסק שעלה 7.5 דולר.. והיו גם דיוידיים.. ויש שם מחזיק מפתחות נוראאא יפה של דה אטאריס (THE ATARIS) לילע טוב לכם אני צריכה לקום היום בשבע..

EleVaTioN

New member
לילעעעעע ^^ ../images/Emo29.gif../images/Emo129.gif

אני צריכה ללמוד ללשון אבל למי איכפת

המ, לא. ../images/Emo25.gif

זה אתר של פאנק; להקות, מוצרים וכו'. והוטופיק זה גנעדן, והוא אתר של פוזרים אבל שווה בטירוף, ויקר פי כמה.[וישלי שקיות שלו וחולצת אמילי משם! תסגדו, נו.]

nobody175

New member
נו ואז את משלמת יותר...

אם זה עולה 17.50 דולר (פשש כמו התאריך יומולדת שלי מו אה אה...) אה.. אז זה יוצא לך זול באיזה שקל וחצי ואת מחכה שבועיים... אבל דוגרי אולי יש דברים אחרים שזה באמת יוצא משתלם! את קונה הרבה משם? ואיך את משלמת?

nobody175

New member
אמממ לא יודעת זה היה מכוון באופן

כללי למידע על הכסף שזה עולה... חחחחחחחחחחח אבל רציני איך משלמים לאתרים כאלה? גם אני רוצה יש שם דברים מאגניבים למה בארץ אין את זה?? חחחחח וואלה באיזה שנה נולדת?

Crazy Girl2000

New member
איך נראה לך שמשלמים../images/Emo85.gif

? בכרטיס אשראי P: ושאלתי בפורום בלינק פעם ואמרו לי שהם הזמינו וזה הגיע אליהם בדואר,אז זה בטח בסדר =\

nobody175

New member
אמממ תארתי לעצמי שככה

אבל לא יודעת לתת מספר אשראי באינטרנט זה לא הכי בטוח אבל הם קיבלו אז סבבה

hadasrulez

New member
יש את זה בארץ..

זה לא אומר שיש שם דיסקים שאי אפשר למצוא בחנויות
ונולדתי ב-90

nobody175

New member
דיסקים?

ברור כל דיסק אפשר להשיג בארץ יענו אפשר להזמין גם מחנות... אבל כל המרצ'ינדייס והמסביב קשה להשיג את זה בארץ לפחות באיזור שלי חחחח יא אתן צעירות ואני מרגישה זקנההההההה

hadasrulez

New member
כל דיסק?? להשיג בארץ??

מממ.. בראשון לא.. הם בכלל לא יודעים מי אלה סימפל פלאן, סאם 41 ואני בספק אם הם ידעו מי אלה גוד שארלוט.. אני וחברה שלי הלכנו לשם לפני כמה זמן ושאלנו את המוכר אם יש לו את הדיסקים של הלהקות והוא הסתכל עלינו בצורה ממש מפחידה.. ובסוף הוא אמר לנו כזה "תגידו באתן מחו"ל או משו?? אתן בכלל מהארץ??" מאז החלטנו שכל פעם שנכנס לטאוור בראשון נדבר באנגלית חח וגם להזמין אי אפשר דיסקים שלא קיימים בארץ :| המצב מתדרדר.. חחח אם זה עוזר אני יודעת שבאוזן השלישית אפשר להזמין דיסקים מחו"ל

T h e Rose

New member
זה ממש מעצבן../images/Emo70.gif (אני החברה והחלטתי

להידחף
) והם כן יודעים מי אלה גוד שרלוט *יש להם מזל* אפילו יש תדיסק.. אבל בכל זאת לא מכירים פה אף אחד, וכמעט ואי אפשר להזמין מטאוור גר

Crazy Girl2000

New member
הכי טוב ../images/Emo85.gif

מוסיקה נטו! יש להם הכל [חוץ מסימפל=\] אבל יש להם סאם וג"ש והובסטאנק! :)

למעלה