Crazy Girl2000

New member
כן ../images/Emo85.gif

הובסטאנק רולז! גם שווה לעשות שם מנוי כי מקבלים בין 5 ל20 שקל הנחה על הדיסקים ויש שם את הראשון של ג"ש ב50 [פחח זה נשמע כאילו אני מפרסמת אותם =\]

אבל אני רוצה סימפלל../images/Emo10.gif ../images/Emo25.gif

ואמא לא יכלה להביא לי מחו"ל.

באוזן ../images/Emo25.gif

מצאתי וקניתי את הדיסק הראשון של ג'יסי. והוא עלה 50 שקל וזה. צריך לחפש בדיסק סנטר, יש שם בערך הכי הרבה מבחר. ובכלל לא יקר. נראלי שבמוזיקה נטו זה אמר להיות יקר בטירוף, לא? שמעתי פעם.

Crazy Girl2000

New member
ממש לא..!! ../images/Emo85.gif

זול שם בטירוף וזה ממש משתלם לעשות מנוי, נגיד את קונה 4 דיסקים בשנה בערך את מכסה את ה40 שקל של המנוי ועל כל דיסק שם יש לך הנחה של בין 5 ל 20 שקל... הנה האתר שלהם... *ולא אני לא מפרסמת אותם*

כן, ראיתי. ../images/Emo25.gif

אבל אני מעדיפה לקנות בחנות מאשר באינטרנט. אני לא כלכך אוהבת להשתמש בכרטיס אשראי של ההורים. איפה נמצאת החנות?[היא נמצאת בכלל?]

Crazy Girl2000

New member
אממ ../images/Emo85.gif

את יכולה להשתמש בכרטיס אשראי שלהם ואז להחזיר להם ת'כסף.. והנה הכתובת והטלפון : כתובת החנות: מוסיקה נטו אבן גבירול 30 לונדון מיניסטור תל אביב טלפון: 03-6967220 פקס: 03-6964921

the z girl

New member
בכפ"ס יש מוכר מזה חמודדד

הוא מכיר המוווון! כזה באתי ושאלתי אם יש להם ברנד ניו אז הוא כזה אומר שלא ושיש ברנד ניו האבייס אם אני רוצה ואז כזה "אממ.. לא (בלעע)"ואז כזה עמדתי לצאת כזה או להסתובב בחנות ואז פתאום הוא כנראה נזכר מי אלה ושאל אותי אם אני רוצה לשמוע דברים בסגנון (כההההה) והיה כיף. והכרתי להקות שלא הכרתי.. והוא ממש מכיר המון.. חח וזה אדיר.. אפילו שבסוןף לא היה להם ברנד ניו..

EleVaTioN

New member
מישו מכיר אותם?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

חחחחח מישו שהוא לא אני,?
ואייייייייייייי הישג
אמאאאא מזה הדבר הזהההההההה אני יושנת לתומי בסלון םתאווווווווווםםםםםם משום מקוםםםםםםםם השכן מתחיל לשיר
למה?????. אלוהים למה??????? למה זה מגיע לי מדוע?????????? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
העיקר אותי המניאק!!!!! פאקינד שכן!!!!!

EleVaTioN

New member
ממממממ לא../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

הוא ניסה להיות מקורי המציא שיר לעצמו "הילד......הילדדדדד....." פאק
אני צועקקקקק אני צורחחחחחחחחחחחחחחח מייל וגם נובחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטייייייי אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
:-:D-D

the z girl

New member
לונה ../images/Emo13.gif יא

עכשיו שאני אבין לונה פאנק או לונה פארק? כי כל הזמן אני חושבת לונה פאנק אבל זה שנוי במחלוקת...

EleVaTioN

New member
פאנק!!!!!!../images/Emo129.gif

חחחחחח כל היום עם הקמח מגלגלת מערוךךךךךךךךך המערוך שלי יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני נותן לך זמן לחשובבבבבבבב חחחחחחחח דיייי זה כזה טובבבבבב

S m e l l y Cat

New member
לונה פאנק שליייייייייייי../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

הם הלהקת פאנק הכי טובה בארררררררררץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.

the z girl

New member
אם זה היה מכוון אליי- לא

בחיים לא קניתי באינטרנט.. כאילו אמא שלי קנתה אבל אני לא.. ובאמת בכמה שקלים זה ממש לא שוה אבל בכל זאת זה נוא מוזר שאתה קונה משו בחו"ל ויוצא לך זול יותר.. (אפילו בחצי שקל
)

למעלה