לקנות באופיס דיפו או משו כזה דפים מייוחדים שמדפיסים עליהם ואז מגהצים.. אבל בטוח שיש עוד דרכים! חברה שלי עשתה איכשהו לחברה אחרת חולצה של היהודים אבל אין לי מושג איך, והיא לא הסכימה להגיד לי!
אני עוד אוציא את זה ממנה.. |ערמומי| בכולופן אפשר גם ללכת לאיזה חנות כזו מיוחדת שאפשר להביא להם תמונה והם ישימו לך על חולצה .. וגם בחנויות צילום לפעמים יש... יש ברעננה בקניון..
שעולים יותר.. נגיד ג'ש עלה 15 דולר, והיה דיסק שעלה 7.5 דולר.. והיו גם דיוידיים.. ויש שם מחזיק מפתחות נוראאא יפה של דה אטאריס (THE ATARIS) לילע טוב לכם אני צריכה לקום היום בשבע..
אם זה עולה 17.50 דולר (פשש כמו התאריך יומולדת שלי מו אה אה...) אה.. אז זה יוצא לך זול באיזה שקל וחצי ואת מחכה שבועיים... אבל דוגרי אולי יש דברים אחרים שזה באמת יוצא משתלם! את קונה הרבה משם? ואיך את משלמת?
כללי למידע על הכסף שזה עולה... חחחחחחחחחחח אבל רציני איך משלמים לאתרים כאלה? גם אני רוצה יש שם דברים מאגניבים למה בארץ אין את זה?? חחחחח וואלה באיזה שנה נולדת?
ברור כל דיסק אפשר להשיג בארץ יענו אפשר להזמין גם מחנות... אבל כל המרצ'ינדייס והמסביב קשה להשיג את זה בארץ לפחות באיזור שלי חחחח יא אתן צעירות ואני מרגישה זקנההההההה
מממ.. בראשון לא.. הם בכלל לא יודעים מי אלה סימפל פלאן, סאם 41 ואני בספק אם הם ידעו מי אלה גוד שארלוט.. אני וחברה שלי הלכנו לשם לפני כמה זמן ושאלנו את המוכר אם יש לו את הדיסקים של הלהקות והוא הסתכל עלינו בצורה ממש מפחידה.. ובסוף הוא אמר לנו כזה "תגידו באתן מחו"ל או משו?? אתן בכלל מהארץ??" מאז החלטנו שכל פעם שנכנס לטאוור בראשון נדבר באנגלית חח וגם להזמין אי אפשר דיסקים שלא קיימים בארץ :| המצב מתדרדר.. חחח אם זה עוזר אני יודעת שבאוזן השלישית אפשר להזמין דיסקים מחו"ל