EvRules

New member
**מתפוצצת**

אני מצטערת שאני מציקה, פשוט אני כבר משתגעת. אני בתקופת שפל כזאת, שלא עוברת ]: תמיד אומרים שיבוא הטוב, יופי, ואחריו יבוא הרע. בעעעעעע אין לי כוח לחיות ואין לי מספיק כוח רצון למות P: אני פשוט כבר איבדתי את הטעם, לקום בבוקר אפחד לא שם עלי כולם זונות והם יכולים לקפוץ לי, אבל הם לא קופצים
ואני יודעת, שיש כאלו שיש להם חיים ממש גרועים בלהבלהבלה אז פעם אחת בחיים שלי, אני לא שמה על אפחד אחר ומבקשת קצת צומי אליי. זה עד כדי כך נורא? הם אומרים משו אחד, ועושים משו אחר =\ נמאס לי, פשוט נמאס. הכל מתפוצץ לי בפנים. ואין מי שאפשר לפרוק אליו, כי כולם חארות ואו שהם לא שמים זין ולא מקישבים או שהם "מבינים" כביכול, ואז פשוט עושים ההפך הגמור אוחח >< בקיצור, אני יודעת שאפחד מכם לא מכיר אותי אבל בבקשה בבקשה, אפשר חיבוק? ><

BaSTArD077

New member
../images/Emo194.gif נשיקה סינית

*מקווה שלא יעצרו אותי על פדופיליה אינטרנטית* קיצר. חיבוק רצית,וחיבוק תקבלי ---->

yotem 16

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

אני מזדהה איתך לחלוטין. את לא יכולה לתאר לעצמך בכמה פעמים הרגשתי בדיוק כמוך בשנה האחרונה... וכמו שאמרת- "יהיה טוב" לא הכי עוזר, ובכל זאת. יהיה טוב. הייתי שם, אני עדיין לפעמים קצת שם, אבל זה עובר. יש תקופות כאלה שהכל נראה בע אחד גדול, אבל תזכרי שזו תקופה, היא תעבור, ואחריה יהיה לך נחמד יותר. וגם אז יהיה חרא- כי מה לעשות, אלה החיים. עליות וירידות יש כל הזמן. אבל את תראי שאחרי כל תקופה כזאת את לומדת המון על עצמך, על מי שסביבך, ואז התקופה הבאה תהיה גרועה הרבה פחות.

EvRules

New member
וואי ממשממש תודה,

באמת עזרת
אני ממש מקווה שאני רק "יתכשל" מזה, כי פשוט אין לי כוח לעליות ולירידות, לדפוס המסריח הזה של החיים >< אני לאידעת אם אני איי פעם ימצא מי לא זבל ואם מי כדאי להיות, אבל, לך תדע >< ושוב תודה

טרודייי

New member
../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך, אבל את צריכה להסתכל על החיים בצורה אופטימית. אנחנו רק מתבגרים ואני בטוחה שתמצאי את האנשים שהם דומים לך מבחינת האופי, אנשים שיעמדו לצדך כשתצטרכי אותם ושתוכלי לדבר איתם על כל שתרצי. אסור לך לשכוח שזו רק תקופה ולכל אחד יש תקופה כזו, אף אחד לא יכול להימנע מזה. הגדולה שלנו זה ללמוד איך לעבור את זה ולהראות שיש לנו אופי חזק ואנחנו מסוגלים לזה. תוכיחי לכל המניאקים האלה שאת יותר טובה מהם ואת לא צריכה אותם כדי להרגיש טוב. אני בטוחה שאת תמצאי את האנשים שטוב לך להיות בקרבתם

EvRules

New member
תודהה !! :)

וואי אין לכם מושג כמה אתם עוזרים, ממש ממש תודה
בכל זאת יש מי שיתמוך בי, יאיי!! :) :)

Aragollum

New member
בטח שאפשר, יש בשפע../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

יש נקודה איפשהו בעתיד, קרובה יותר ממה שנדמה לך, שבה הכל משתפר.. רק צריך להגיע אליה :] והנה, עוד חיבוק

Ray of Love

New member
*חיבוק ענק*

אני כ"כ מכירה את ההרגשה.. אנשים אומרים לך משהו אחד, ומתכוונים למשהו אחר, ואת תקועה באמצע כי את לא יודעת מה לעשות. איכשהו תמיד מישהו ימצא איך לכעוס עליך במצב כזה... אל תשימי על אף אחד, תעשי מה שנכון לך. מי שיראה שאוהב איך שאת וירצה להיות בסביבתך, מעולה. ככה תבדילי בין החברים הטובים שלך, ואנשים שאיתך לא בגלל מי שאת, אלא מסיבה אחרת כלשהי. לדעתי, אלוהים נמצא בפרטים קטנים. אני לא מאמינה באלוהים, אבל אני מאמינה בביטוי הזה. בכל דבר אפשר למצוא את הטוב שבו.. תחפשי את הטוב בדברים קטנים.. הם יכולים להראות כחסרי משמעות, אבל אם תתעמקי תראי שהם אלו שמכניסים את הטעם לדברים... הם אלו שמביאים את הצבע לעולם. אם תמצאי אותם, תראי שכל החרא מתחיל להריח יותר טוב... הוא דישן את הפרחים.
מקווה שעזרתי איכשהו... קבלי עוד

EvRules

New member
וואי ממש תודה

את כ"כ צודקת. הפרטים הקטנים לדעתי הכי חשובים. הרי על "פרטים גדולים" יש חשיבה, וזה לא תמיד בא ממה שאתה מרגיש. ואז לפי הפרטים הקטנים, אתה מגלה כמעט כל מה שאתה צריך על הבנאדם, כי אז, הוא לא ממש חושב מה שהוא עושה, הוא רק עושה אותו. ושוב, תודה רבה D:

tomtomeva

New member
../images/Emo24.gifבטחח שאפשררר :]]

אני מבין אותך ולא פעם אחת הייתי במצב שלך ואמרתי לי יהיה טוב.. ולמרות שזה לא קרה איכשהו זה נפתר... וכמו שאמרו פה את צריכה להתייחס לחיים בצורה אופטימית כי עם כמה שיש מצבים שנמאס כבר מהחיים האלה.. תמיד בסוף זה נפתר והכל נראה יותר טוב.. חח אני יודע שאני לא קשור כזה.. לא משנה..

frozen Blood

New member
../images/Emo24.gif

יודעת מה את צריכה לעשות? תקחי את האמפי 3 (אמ פי 4 אם את מהטחונים
) תשימי את המוזיקה בפול ווליום... לכי למקום הקרוב ביותר לים (אממ את מאיזור בת ים,לא? או שאני מתבלבל) קיצור! לכי לים.תשבי שם כמה דקות ומהר מאוד את רתאי שהדאגות שלך לאט אלט פוחתות ואנשים נראים הרבה פחות נוראיים. ואני אגיד שיהיה טוב. כי מה שאת עוברת עכשיו זו מן תקופה שתחלוף. השאלה היא כמה מהר היא תחלוף, זה כבר תלוי בך. בהצלחה חמדה!
(אני מקווה שהצלחת להבין את העקרון:X כי בזמן האחרון שמתי לב שאני כותב ממש לא מובן:X)

EvRules

New member
חח אני גרה בירושלים XD

הכי רחוק מהים XD אבל לאנורא, ננסה =P ותודה רבה דווקא הבנתי
^.^

למעלה