Everybody's gonna love today

Karin917

New member
אוף!

המגן שלי באנגלית בשאלון F הוא 76
כל הציונים שלי היו מעל 80
עברתי את הבגרות בערבית
אומנם הציון לא משהו יחסית לבגרות בע"פ [85], אבל זה מה שהגיע לי על זה שלא למדתי מספיק

InvisibleTouch

New member
סתמי, ציונים טובים.:)../images/Emo23.gif

המורות מתחשבות גם באיך היית במשך השנה ואני בטוחה שהיא לא עד כדי כך קטנונית שהמגן יוריד לך נקודות, לא? מי עשתה היום בגרות בחיבור?

Karin917

New member
אני עשיתי חיבור../images/Emo203.gif

76 בF זה טוב? אני כ"כ הולכת לערער על זה! ואם לא ילך אז אני אעשה מועד חורף בלי מגן... זה ממש מבאס
בE יש לי 97 [ציון סופי] ובG אני גם מקווה ל90+ אז הציון של F יוריד לי את הממוצע ל80

גם אני עשיתי חיבור

בגרות ראשונה השנה.. בחאיית, אני במוד בגרויות עם הכאבי בטן והכל
ומחר בגרות מעבדה בביו'. ואתמול היה מגן בהסטוריה. איך היה לכן חיבור? היה לי חפירה על תאי גזע עובריים ותחת אבל היה טוב:] קארין, ציון הגשה של שאלון אחד באנגלית לא משנה הרבה. זה בערך שישית מהציון בכללי, אאל"ט (הנה הילדה שעשתה מתמטיקה ולא יודעת לחשב אחוז של ציון
).

Karin917

New member
איך היה לך מה לכתוב על זה?../images/Emo12.gif

90% מהשכבה שלי [כולל אותי] כתבו על המלווה
אני לא יודעת עד כמה זה משנה או לא,אבל הציון הזה לא מגיע לי וזה ממש מבאס אותי...

InvisibleTouch

New member
גם אני על המלווה../images/Emo6.gif [+90% מהשכבהP:]

ואמא שלי עובדת בבית ספר אז היא אמרה לי שגם אצלה כולם עשו על המלווהP:

גם אצלנו כולם עשו על המלווה

חשבתי לעשות על זה כי זה נראה קל, אבל היה כתוב שצריך דוגמאות מנסיון אישי ואפילו לא התחלתי ללמוד נהיגה.. שטויות, היה לי נושא מעניין. לפחות יהיה לבודקים גיוון:p אגב בגרויות, מישהי עשתה היום מעבדה בביולוגיה?

cecilia L

New member
פיכסה

זאת היתה בגרות מייגעת ומשעממת! התחלתי לכתוב על עוברים אבל זה שיעמם אותי, אז כתבתי על הציטטה, עם מה מגדיר את זהותו של אדם ושיט. אוי, זה היה כל כך ארווווך! הגישו אותי על 90. כמה אתכן?

cecilia L

New member
כן,

פשוט התחלתי לכתוב על העוברים ופתאום קלטתי שאני רושמת שטויות וחוזרת על עצמי. XD על הזהות כתבתי משהו כמו ארבעה עמודים.

קטקטXD

New member
תגידו, בלי קשר... לגבי בגרויות...

חייבים לעשות בגרות בערבית? ואם לא עושים, זה נקרא בגרות חלקית? למה אני שואלת? כי אני ממש שונאת ערבית תקעו אותי שם בלית ברירה, ואני רוצה לדעת אם אני צריכה להתחיל להקשיב בשיעורים :) חחח

Karin917

New member
לא,אבל...../images/Emo203.gif

בבי"ס הקודם שלי חייבו את כולם לעשות לפחות יחידה אחת בזה אז תבררי איך זה אצלך את תקבלי תעודת בגרות גם בלי ערבית... למרות שזה די קל [חוץ מה2 יחידות האחרונות] וחבל שלא תעשי את זה ואת עוד לא בתיכון,נכון? אז אין לך מה לדאוג... בכיתה י' מתחילים ללמד כמעט הכל מהתחלה

חס ושלום

בחיים לא למדתי ערבית..למדתי בחטיבה צרפתית במשך שלוש שנים(אני יודעת שתי מילים וחצי ולספור עד 19) ועכשיו בגלל המגמה אני בכלל לא לומדת שפה זרה שנייהD:.

Karin917

New member
אוף!#2

אין לי כסף
וכבר ממש לא נעים לי לבקש מההורים אני לא מוצאת עבודה פתאום לכל החברות שלי יש יומולדת או שסתם בא להן לצאת ו...

86 במגן של 03../images/Emo10.gif

אבל 82 בפיסיקה, שזה תמיד נחמד.. במיוחד כי היה לי בלאקאאוט מטורף באמצע המבחן

למעלה