Everybody's gonna love today

cecilia L

New member
טעות

לישון עד מאוחר ולהנות במשך יומיים (ובי"ב שלושה), כששאר השכבה מטפסת על הרים או משהו. זה הדבר הכי טוב בתיכון.

LudaGirl

New member
:/

אחחחח, זו כל החוויה. אז מטפסים על הרים קצת. אבל אח"כ עושים צחוקים בחדרים. ולישון עד מאוחר ישנים גם בבית זה בסדר. אצלנו טיולים היו ממש חוויה.. חבל..

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

בתור מתעבת הליכה (ועוד בהרים) מושבעת אני יכולה לספר שאין דבר יותר מעורר סיפוק וגאווה עצמית מלראות הר, לשקשק ללכת עליו, ואז לסיים את המסלול, להסתכל אחורה ולהגיד: "עשיתי את זה." ובחדרים בלילה הכי כיף בעולם^^

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

אבא לימד אותי לנהוג היום [אחרי הבגרות במתמטיקה אני אתחיל לקחת שיעורים] וזה היה כ"כ מפחיד!
אני כ"כ גרועה

../images/Emo80.gifבנות, אני עוזבת...

ל..אומ.. כמה.. ימים טובים. כנראה יהיה לי מחשב רק אחרי הבתמצווה (27). המחשב שלי גמור ומת
הוא מלא וירוסים, והמסך שלי יותר מדי מתקדם בשבילו, אז אני צריכה להחליף למסך הישן והאדיוטי שלי. ואם כבר אני אבקש מאבא מחשב חדש, כי יש לי את שלי מלפני כמה שנים טובות. אבל עכשיו, אין לי מי שיתקן לי אותו/יחליף לי כי אבא בארה"ב כבר חודש והאחים שלי לא יודעים מה הבעיה והם אף פעם לא יודעים מה הבעיה
אחותי בד"כ כל היום על המחשב אבל עכשיו יש לה חוג אז התגנבתי כדי להגיד שאני אוהבת אותכן
אוףף, מחשב יקר, תחזור אליי. (אומייגוד!!!! ה-23. שודדי הקארביים. אני הולכת עם חברה של אח שלי יום אחרי הבת מצווה
אני לא יכולה להפסיק להתרגש מהסרט הזה. קדימה בת מצווה! תעברי! עופי!)

../images/Emo80.gifד"א ../images/Emo2.gif

אם כבר יש לי הזדמנות לכתוב: קיבלתי 100 בעברית פעמיים, באנגלית, במדעים ובטכנולוגיה. יש לי מבחן בהיסטוריה מחר ואין לי כח. והדבר הכי חשוב: ההורים שלי קנו לי MP4!! חבל שאין לי איך לשים בו שירים כי אין לי מחשב! אההההההההההההה. ולאחותי יש רק שירים נאחסים. קקי.

למעלה