שמנהD:, מזלטוב3>
M miss Panic New member 20/10/06 #61 ../images/Emo28.gif תודהה D: ../images/Emo23.gif שמנה את בעצמך 3>
M miss Panic New member 20/10/06 #62 ../images/Emo28.gif תודה ^^ ../images/Emo23.gif וזה בהחלט שווה, ואם הייתן גרות בדרום [ואני מאמינה שיש] אז הייתי מציעה לכן גם לבוא לראות את המופע. זה הולך להיות מופע ממש יפה, עם מלא אפקטים וזה, משהו מטורף [אתן צריכות להכיר את המורה שלי בשביל להבין עד כמה מטורף זה הולך להיות]
../images/Emo28.gif תודה ^^ ../images/Emo23.gif וזה בהחלט שווה, ואם הייתן גרות בדרום [ואני מאמינה שיש] אז הייתי מציעה לכן גם לבוא לראות את המופע. זה הולך להיות מופע ממש יפה, עם מלא אפקטים וזה, משהו מטורף [אתן צריכות להכיר את המורה שלי בשביל להבין עד כמה מטורף זה הולך להיות]
י ינקיפנק New member 19/10/06 #54 להלהלהלהלהלהלה! אני לא יודעת מה לעשות כדי להתקרב אליו יותר! אין לי הזדמנויות, אכשיו, כשאין חופש. הצעות? כבר הייתי אצלו, אבל אין לי מושג מה הוא רוצה! בנים זה קשה):
להלהלהלהלהלהלה! אני לא יודעת מה לעשות כדי להתקרב אליו יותר! אין לי הזדמנויות, אכשיו, כשאין חופש. הצעות? כבר הייתי אצלו, אבל אין לי מושג מה הוא רוצה! בנים זה קשה):
M Mrs Johnny depp New member 20/10/06 #69 אחרי שהוא הצהיר שנים שהוא לא../images/Emo182.gif מאמין בברית הנישואין אז כנראה שבאמת אבוד לנו, הא?
J Jeanne D Arc New member 21/10/06 #75 ../images/Emo221.gif זה משנה משהו? ס.0 בכל מקרה יש להם ילדים משותפים...