!!!!!D:|!@$#$%$%&%^&*

גמני צמחונית..

שלוש שנים ^^. אל תשכחי לאכול הרבה קטניות וכאלה.. אחרת תצטרכי תוספי ברזל.

o0Invisible0o

New member
אני צריכה.../images/Emo7.gif

אחרי אממממממ..6 + שנים של צמחונות. האמת שהשנה בלי דגים זה מה ששבר אותי.. אז חזרתי לאכול דגים עכשיו.
מאוד קשה לחזור לאכול משהו חי.:X

Shusho

New member
חח מה?!

ממתי לאכול דגים נקרא להיות צמחוני לעזאזל? במשך חמש שנים אמרת שאת צמחונית ואכלת חיות שדפקו להן פטיש בראש כדי שימותו, יפתחו להן את הבטן ויוציאו להן את המעיים כדי שלך יהיה מה זה טעים. ובואי לא נדבר על תנאי הגידול שלהם... לא עדיף לקחת מרזל ולאכול מאוזן בלי קשר? אפשר.

חמצמצה

New member
אבל.. גם להיות צמחוני זה לא בדיוק

מעשה כלכך מדהים בשביל בעלי החיים.. אם כבר, אז כבר. טבעונות. אלמלא הייתי כלכך לא אכפתית{
} ואוהבת עוף וחלב וביצים, הייתי טבעונית. זו באמת הדרך הכי הגיונית בעיניי, המבחר של האוכל לא מצומצם כמו שכולם חושבים, ואם יש רצון יש דרך. אנחנו לעומת החיות מפותחים, ויכולים לדאוג לתחליפים. ללביאה אין ברירה, היא צריכה לשרוד. אז היא הורגת, ואוכלת.. לאכול ביצים זו לא התעללות? חוץ מתנאיי הגידול של התרנגולות, יש את האפרוחים שנזרקים בעודם חיים לתוך שק ענק, אחד על השני, ואז נזרקים לזבל. וכך הם מתים מחנק. אם לא מהמכות והמשקל. הראו את זה גם פעם בחדשות. מזעזע. חלב זה לא התעללות? להפרות פרה, כל פעם מחדש, כדי שתוכלי לשתות, ואז להרוג חלק מהעגלים, כי אין כלכך שימוש בהם, הם מיותרים. תודה על ההקשבה
בכלמקרה, יש המון טיעונים, וסתם רציתי להבהיר שזה שהיא אוכלת דגים זה לא משו היסטרי, אם את לא טבעונית (כי אין לי מושג אם כן), את הורגת אפרוחים ועגלים וחיות אחרות:X במיוחד כי עדיין לא הוחלט אם דגים הם כמו כל היצורים החיים וזה
{אני דווקא מאמינה שהם כן מרגישים והכל} ולי אין זכות לבלבל לכן במוח, כי אני אוכלת עוף...........חלב.........ביצים.. כי אני אנכית
וזה טעים.

Shusho

New member
את מספרת למישהי

שכבר חודשיים בויכוח ונסיון להוציא ביצים ומוצרי חלב מהתפריט שלה
. ודבש, אגב, שגם הוא פגיעה מאסיבית בדבורים כבר אין. ואין כזה דבר רק שחור ולבן. את עושה מה שאת יכולה למען הסביבה, לא אומרת "אני לא יכולה הכל אז בכלל לא".

o0Invisible0o

New member
רגע אחד את סוקלת אותי...

ורגע אחרי את רושמת את זה? באמת, אני עושה מה שאני יכולה למען הסביבה. רבתי עם ההורים כמו לאיודעת מה והגענו לסיכום ש"על דגים אני לא מוותרת, עד גיל 18" הם לא האמינו שאני אחזיק מעמד עד גיל 18...בגלל זה. ואז הפסקתי איתם..ועכשיו חסר ברזל. ומצטערת, אני לא אקח ברזל בכדורים, אני אקח טבעי, תודה. יש גבול לכל דבר.
כשאני אלמד לאכול בריא, מספיק ברזל בלי דגים אני אפסיק איתם שוב. אבל לא על החשבון הבריאות. ועם כל הכבוד, גם טבעונית אני לא אהיה,כי זה על חשבון הבריאות. מה שכן אני שואפת לגור בצפון עם ביצים מתרנגולות שלי,ולעבור לחלב סויה. [ניסיתי כ"כ הרבה פעמים..אבל זה פשוט דוחה בעיני..
] ואל תדפקי הרצאה על הצמחונות המזויפת שלי ואח"כ תגידי "ואין כזה דבר רק שחור ולבן. את עושה מה שאת יכולה למען הסביבה, לא אומרת 'אני לא יכולה הכל אז בכלל לא'".

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifיש משהו במקום ברזל../images/Emo13.gif

לא משהו טעים אבל אם שמים באפונה פשוט לא מרגישים את זה
קוראים לזה קינואה [לא יודעת איך כותבים
] תבקשי ממאמאי שלך לקנותD:

אנבלייי

New member
קינואה זה טעים ../images/Emo2.gif

ובריא. זה לא ממש תחלופה מספקת לחלוטין לברזל, זה קטניות.. אבל כן, זה גם עוזר

חמצמצה

New member
כן, טבעונים לא אוכלים טיקטקXD

כי זה מצופה שעוות דברים או משו. אהמ אני שמחה שאת מנסה להיות טבעונית3: לא אמרתי שזה שחור ולבן, כמו שאמרתי "וסתם רציתי להבהיר שזה שהיא אוכלת דגים זה לא משו היסטרי" ואהמ בדיוק מה שאמרת
צמחוניים אוכלי דגים הם בסדר בדיוק מהסיבה שכתבת. את עושה מה שאת יכולה למען הסביבה, לא אומרת "אני לא יכולה הכל אז בכלל לא".

חמצמצה

New member
פספסתי אד;_;

אבל הייתי עם מישו שמתנהג בדיוק כמו אד!! הוא גם חייל, אבל הוא בטח לא החייל שלך
הוא לא נראה כמו אד, הוא רק מתנהג כמוהו3:

o0Invisible0o

New member
אני עייפה.

מחר פעם שנייה שיש לי השבוע "טיול" לב"ש. יפיי יאיי!
רק מקווה לא לחזור מאוחר ולא לחזור לשם בשבת.
אופטימיות, כה? נכון? אה?
היום עבדתי קצת, וזו התקדמות לעומת העובדה שאתמול לא עשיתי כלוםםםםםםםםםםםם.:X

o0Invisible0o

New member
איפה כולן??../images/Emo2.gif

בכלאופן. יואוווווווווווווווווו. איך אני אוהבת את הקטעים הרומנטיים האלה של קנאה של הבחורה שנזכרה מאוחר מדי שהיא רוצה את הבחור. וכמובן, שהיא לא מודה שהיא רוצה את הבחור.
כ"כ why do you care?? של לור ללוק בגילמור [עונה רביעית, פרק 11.] זה כ"כ דומה למה שהלך היום באד.
את מקנאת! אני לא מקנאת, למה שאני אקנה [אקנה? אקנא? איך לעזאזל מטים את הפועל הזה..
?]? לא יודע, אבל את מקנאת! אני אוהבת אד. זה ממש מצחיק וכיף לי.
מתאים לכל יום ככה בערב.^^ זהו, סיימתי חפירה יומית.

Stinki Winki

New member
היי מילה שאת לא בטוחה בה../images/Emo6.gif

וזה אקנא^^. הקטע עם קרול הבאמת חביב. אבל העו"ד המעצבנת הזאת>< באמת מפתיע שנטשו אותה בחתונה.|: היא מעצבנת תחת.

למעלה