אבל.. גם להיות צמחוני זה לא בדיוק
מעשה כלכך מדהים בשביל בעלי החיים.. אם כבר, אז כבר. טבעונות. אלמלא הייתי כלכך לא אכפתית{
} ואוהבת עוף וחלב וביצים, הייתי טבעונית. זו באמת הדרך הכי הגיונית בעיניי, המבחר של האוכל לא מצומצם כמו שכולם חושבים, ואם יש רצון יש דרך. אנחנו לעומת החיות מפותחים, ויכולים לדאוג לתחליפים. ללביאה אין ברירה, היא צריכה לשרוד. אז היא הורגת, ואוכלת.. לאכול ביצים זו לא התעללות? חוץ מתנאיי הגידול של התרנגולות, יש את האפרוחים שנזרקים בעודם חיים לתוך שק ענק, אחד על השני, ואז נזרקים לזבל. וכך הם מתים מחנק. אם לא מהמכות והמשקל. הראו את זה גם פעם בחדשות. מזעזע. חלב זה לא התעללות? להפרות פרה, כל פעם מחדש, כדי שתוכלי לשתות, ואז להרוג חלק מהעגלים, כי אין כלכך שימוש בהם, הם מיותרים. תודה על ההקשבה
בכלמקרה, יש המון טיעונים, וסתם רציתי להבהיר שזה שהיא אוכלת דגים זה לא משו היסטרי, אם את לא טבעונית (כי אין לי מושג אם כן), את הורגת אפרוחים ועגלים וחיות אחרות:X במיוחד כי עדיין לא הוחלט אם דגים הם כמו כל היצורים החיים וזה
{אני דווקא מאמינה שהם כן מרגישים והכל} ולי אין זכות לבלבל לכן במוח, כי אני אוכלת עוף...........חלב.........ביצים.. כי אני אנכית
וזה טעים.