D:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifO_______o

חלמתי שאני באה אלייך. באמת! וחלמתי שגם עוד מישי שם...לא נראה לי מהפורום..בעצם, לא נראה יל שאני כמריה אותה בכלל
וזאוזא אני זוכרת ששאלתי "איפה אחותך?" ויבנו על פוך ורוד וראינו טלויזיה! אויאוי..החלומות שלי

Karin917

New member
הייתי ברחובות ורק עכשיו ראיתי..

אני אתחבר מחר בערב כי אני תכף מכבה ת'מחשב.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo9.gif

היה ממש כיף, היינו אמורים להיות רק שלושה שבועות אבל דחינו את החזרה בגלל המצב
אני גרה בקיבוץ רבע שעה מנהריה ואמורים לשמוע פה אזעקה כל שנייה אבל מאז שחזרתי לא שמעתי אפילו אחת למזליP: וראיתי מפורסמים אבל בטח אף אחת לא תכירP: ובכל זאת- ראיתי את פליפה קולומבוD: אה בטח אותו כן מכירים כי הוא מהמורדיםD: וראיתי שחקנית אחת שהיא חברה טובה של דודה שלי, היא שיחקה במורדים את המזכירה, מישהו כזאת שמנה מתולתלת שיער שחור...אומר למישהי משהו?
היא גם הייתה ב"מישהו שומר עליי", שיחקה שם את נורה. וראיתי שניים מ sos mi vida פה תרגמו את זה "חיים שלי" זאת טלנובלה עם פקונדו ארנה ונטליה אוריירוP: חחחח אז ראיתי את הקוני הזאת ואת חוסהXD זה היה מבדר בטירוף. חפרתי

shmeksit

New member
בטח שמכירה ../images/Emo3.gif

הייתי מכורה
ועכשיו אני מכורה ללוריסיינטה, אבל אני לא רדודה או משהו!! |חבולקשות| נשמע מאגניב, שמחה שנהנת

GalGul000

New member
וואוווווווווווווו היה מטורףףףףף ../images/Emo9.gif

אז הייתי באילת. עם חברות. והיה אדיררררר
כל היום רק סטלה. ים בריכה... בהתחלה עוד אפילו ישנו הרבה.... אח"כ הבנו שזה מיותר. [ישנתי כולה פעמיים במלון מתוך 5 ימים
] אני ערה כבר 3 ימים ברצף ואני בעננים =] בכיתי רק פעם אחת [סתם מתשישות] וצחקתי כל כךךךךךךךךך הרבה. וחטפתי את ההאנג אובר של החיים.
וואי זה היה נורא.... אבל היה כיף בלילה לפני. אז לפחות זה היה יחסית שווה את זה. בחיים שלי לא התחילו איתי כ"כ הרבה אנשים. זה היה מטורף.... לא יכלתי ללכת יותר מ3 צעדים בלי שמישהו יזרוק הערה\יצפור\יתחיל לדבר איתי\ישיר לי [כן, קרה. אפילו כמה פעמים].. היינו מלא בנות ופשוט היינו מגנט... חח כמו זבובים הם נדבקו אלינו. מספיק שישבנו על החוף ל5 דקות וכבר היינו מוקפות.... זה היה הזוי. היו 2 שהיו די חזק בקטע שלי... אחד מהם היה חמוד בהתחלה אבל שיגעעעעע אותי אח"כ. אז לא נתתי לו להדבק יותר מידי. יותר הייתי בכיוון של השני... אבל לא נראה לי שיהיה לזה המשך ככה שזה לא משנה. וואי נרדמתי על החוף ופשוט קמתי אדומה לגמרי. אני שרופה בכל חלק קטן בגוף שלי.... 4 ימים אני רק מתה להשתזף וכלום לא קורה, בסוף הספיק לי להרדם לחצי שעה וכבר כולי כושית.
[אבל כואב.] היה היום פאקינג 47 מעלות :| חם שם ברמה מטורפת.... 30 מעלות בערב. והיום בלתי נסבל.... אבל הסתדרנו.. איכשהו. לא יודעת אין לי כוח לחשוב בכלל אני סחוטה. היה אדיר

Miss Naama

New member
וואו, נשמע אדיר כל כך DD:../images/Emo23.gif

איך אני שמחה שנהנית, לאב 3>

באמבוק

New member
איזה נחמד. =/

הייתי יומיים ברציפות במים ככה - ימית 2000 הכוסי
, היום שפיים.. עשיתי שעווה פעם ראשונה [מתחת לידיים נונו >___<] וזה. היה טוב אבל היה לי אדום שמה אז זה גאוני
אז יופי, ישלי בגד ים, מה עושים? להרים ידיים זה בלתי אפשרי, כי צמחו לי. לעשות קוקו אני לא יכולה! הסתובבתי שמה עם השיער המולטי מכוער שלי וזה הרס לי את החופש. ביומשלישי אני עושה שוב. שונאאתת שיערות. שונאת. גרררררררר.

o0Invisible0o

New member
בהמשך ל../images/Emo32.gif הקודם..

נעה, אני אוותר על בת דודה שלך..תודה!
איפה אחיך משרת..?
השמועה אומרת ש..ו.."ואז הגיעה פולי" נוראיים!! כאילו ראיתי את שניהם..ולא סבלתי משו.. [השמועה אומרת ש..חולני משו..
אבל חוצמזה..
] אבל מישהי כמו ג'ניפר אניסטון, שאכן יודעת לשחק..ויש לה שם עולמי כבר, יכולה לעשות כ"כ הרבה יותר טוב מזה!! היא רק צריכה לבחור נכון..
ולכן, אני עם נעה.^^ בנתיים כל סרט איתה, הוא גרוע. אהה..יש את ברוס הגדול מכולם? או איכשלאקוראים לזה בעברית..
שהוא דווקא ממש מצחיק!!
אבל יש לה תפקיד מעפן וסצינות דוחות.
זהו.:X

o0Invisible0o

New member
אההההההה..כן!!

אני עדיין רוצה חבר.
ורוצה הופעה של אלאניס. ומייחלת למותם של כמה אנשים..שגרמו לי לבכות היום.
ואני עדיין בת 5, אבל ממש. כאילו.>< ברמות שלא תאמינו אפילו. נמאס לי. חבר?
תודה. הופעה של אלאניס, דיסק חדש. ודיסק של פיונה.
ומדפים לחדר, בדיוק כמו שאני רוצה. ומשכורת..אממ..של נניח..700 ש"ח בחודש, מותר?
ונגן. IPOD VIDEO איך זה הולך בדיוק? 30 או 40 GB? מה שזה לא יהיה..אני רוצה.
וכרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה. אחחחחח..שוס. וחס וחלילה, לא שו"ס.
וחיים? בלה.
חבר?
|מתה| יאי.

Karin917

New member
יש לי מישהו בשבילך!

בן דוד שלי
הוא כרגע במילואים אבל עוד חודש הוא חוזר אז אני אכיר לך אותו אם תרצי.

Stinki Winki

New member
אחי משרת...

בעיקרון בנתניה. משטרה צבאית או משהו.
עכשיו הוא בירושלים קרוב לבית שלי
באמת סרט חולני. "השמועה אומרת ש...". ולא הבנתי על איזו שמועה מדובר בכלל. טוב נו כשראיתי אותו לא הייתי כ"כ מרוכזת בסרט. מספיק זה סתם זיכרונות רעים.

the queen zohar

New member
*O*../images/Emo211.gif

עתודאי, כמעט בן עשרים, רוצה לעסוק במדעי המוח. משוחרר מצה"ל, כמעט בן עשרים ושלוש, וילמד ראיית חשבון.

למעלה