וואוווווווווווווו היה מטורףףףףף ../images/Emo9.gif
אז הייתי באילת. עם חברות. והיה אדיררררר
כל היום רק סטלה. ים בריכה... בהתחלה עוד אפילו ישנו הרבה.... אח"כ הבנו שזה מיותר. [ישנתי כולה פעמיים במלון מתוך 5 ימים
] אני ערה כבר 3 ימים ברצף ואני בעננים =] בכיתי רק פעם אחת [סתם מתשישות] וצחקתי כל כךךךךךךךךך הרבה. וחטפתי את ההאנג אובר של החיים.
וואי זה היה נורא.... אבל היה כיף בלילה לפני. אז לפחות זה היה יחסית שווה את זה. בחיים שלי לא התחילו איתי כ"כ הרבה אנשים. זה היה מטורף.... לא יכלתי ללכת יותר מ3 צעדים בלי שמישהו יזרוק הערה\יצפור\יתחיל לדבר איתי\ישיר לי [כן, קרה. אפילו כמה פעמים].. היינו מלא בנות ופשוט היינו מגנט... חח כמו זבובים הם נדבקו אלינו. מספיק שישבנו על החוף ל5 דקות וכבר היינו מוקפות.... זה היה הזוי. היו 2 שהיו די חזק בקטע שלי... אחד מהם היה חמוד בהתחלה אבל שיגעעעעע אותי אח"כ. אז לא נתתי לו להדבק יותר מידי. יותר הייתי בכיוון של השני... אבל לא נראה לי שיהיה לזה המשך ככה שזה לא משנה. וואי נרדמתי על החוף ופשוט קמתי אדומה לגמרי. אני שרופה בכל חלק קטן בגוף שלי.... 4 ימים אני רק מתה להשתזף וכלום לא קורה, בסוף הספיק לי להרדם לחצי שעה וכבר כולי כושית.
[אבל כואב.] היה היום פאקינג 47 מעלות :| חם שם ברמה מטורפת.... 30 מעלות בערב. והיום בלתי נסבל.... אבל הסתדרנו.. איכשהו. לא יודעת אין לי כוח לחשוב בכלל אני סחוטה. היה אדיר