../images/Emo214.gifלול, מישהו בכלל יראה תהודעה שלי? ;;
אממ.. לא מזמן כתבתם כאן את רשימת השירים מהסרט [או שזה היה בפורום ערפדים?]. סוף סוף אני במחשב עם אימיול אבל אני לא מצליחה למצוא את הרשימה ;_____; מישהו?
אני כ"כ שונאת אותו@%#$&%%# כל הזמן מחרטטים לנו על זה שצריך לפעול כדי להחזיר את גלעד שליט ולארח ילדים מעוטף עזה ומאיפה שחוטפים עכשיו טילים ובלהבלהבלה.. ואני לא אומרת שזה לא חשוב, זה ממש ממש חשוב אבל הבצפר מטומטם וביום שנהרגים בו 4 חיילים במלחמה המטופשת הזאת מועצת תלמידים מחליטה לעשות הפסקה פעילה עם מוזיקה ופיצות ושטויות אחרות וזה פשוט חוסר טאקט! ודקה וחצי אחרי שנגמרת ההפסקה והמוזיקה והכל אחת המורות מודיעה בקריזה (ככה כותבים?><) שאנחנו תומכים בחיילים ובילדים שבישובים שחוטפים טילים! וזה פשוט מטומטם! ומה גם שהעיקר שרוצים שנארח בסוף שבוע ילדים מהיישובים האלה, מפציצים אותנו בטונות של ש.ב ו-2 עבודות ומועדי ב' ואוף אני שונאת את הבצפר שלי @#$#$%$#@!!###@!@ מי שקרא שישרשר
אני מסכימה איתך זה באמת חוסר טאקט, אבל גם אי אפשר לצפות מכולם להשבית את החיים שלהם, זה כמו שלא תלכי לקניון או משו כי יש מלחמה.. יש דברים שחייבים לעשות, וחיביים להמשיך לחיות בעורף, אבל לא להיות אדישים למה שקורה בחזית. וכן זה חשוב לארח ילדים ולשלוח חבילות שי, אז.. אני כבר שלחתי 2.
לא האמנתי שאני אגיד את זה, אבל ככ בא לי לחזור לבצפר כבר. השתגעתי מלשבת בבית ולחכות לאזעקה הבאה שתבוא. יומיים שקט ואז יום עם 4 אזעקות... קצת קצת, אבל מפחיד לצאת מהבית. ../images/Emo10.gif