תתפרעו!

שושית, אני מצטערת. ../images/Emo10.gif

אבל אח"כ התקשרתי ולא ענית! ואז התברר שבכלל היית ישנה.
לול. בכל מקרה, בסוף דיברנו והיה מביך משהו.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifלול, מישהו בכלל יראה תהודעה שלי? ;;

אממ.. לא מזמן כתבתם כאן את רשימת השירים מהסרט [או שזה היה בפורום ערפדים?]. סוף סוף אני במחשב עם אימיול אבל אני לא מצליחה למצוא את הרשימה ;_____; מישהו?

באופן מוזר ולא יאומן קראתי היום כבר

60 עמודים מניו מון בדרכים שלי ואני חוששת שעד שהספר יגיע מארצות הברית אני כבר יסיים אותו XDD כבר כימעט 100 עמודים שקראתי מאתמול בלילה

Sacred Lie

New member
קראתי ../images/Emo80.gif

והם באמת מטומטים, אבל מה יש לעשות ><" אצלנו בכלל לא הציעו לארח וכאלה. סתומים.

Johnni456

New member
הבצפר שלי כ"כ מעצבן וחסר טאקט.../images/Emo79.gif

אני כ"כ שונאת אותו@%#$&%%# כל הזמן מחרטטים לנו על זה שצריך לפעול כדי להחזיר את גלעד שליט ולארח ילדים מעוטף עזה ומאיפה שחוטפים עכשיו טילים ובלהבלהבלה.. ואני לא אומרת שזה לא חשוב, זה ממש ממש חשוב אבל הבצפר מטומטם וביום שנהרגים בו 4 חיילים במלחמה המטופשת הזאת מועצת תלמידים מחליטה לעשות הפסקה פעילה עם מוזיקה ופיצות ושטויות אחרות וזה פשוט חוסר טאקט! ודקה וחצי אחרי שנגמרת ההפסקה והמוזיקה והכל אחת המורות מודיעה בקריזה (ככה כותבים?><) שאנחנו תומכים בחיילים ובילדים שבישובים שחוטפים טילים! וזה פשוט מטומטם! ומה גם שהעיקר שרוצים שנארח בסוף שבוע ילדים מהיישובים האלה, מפציצים אותנו בטונות של ש.ב ו-2 עבודות ומועדי ב' ואוף אני שונאת את הבצפר שלי @#$#$%$#@!!###@!@ מי שקרא שישרשר

Emergency Exit

New member
קראתי.../images/Emo95.gif

אני מסכימה איתך זה באמת חוסר טאקט, אבל גם אי אפשר לצפות מכולם להשבית את החיים שלהם, זה כמו שלא תלכי לקניון או משו כי יש מלחמה.. יש דברים שחייבים לעשות, וחיביים להמשיך לחיות בעורף, אבל לא להיות אדישים למה שקורה בחזית. וכן זה חשוב לארח ילדים ולשלוח חבילות שי, אז.. אני כבר שלחתי 2.

../images/Emo95.gif יש דרישות כאלו או אחרות,

אבל בסופו של דבר, צריך לנשום עמוק ולזכור שזו תקופה שכולם היסטריים בה. מי ייתן ונגיע לשלום, ולא רק זמני! וכל הטירוף הזה ייגמר.

AlexOnFire

New member
לא האמנתי שאני אגיד את זה, אבל ככ בא לי לחזור לבצפר כבר. השתגעתי מלשבת בבית ולחכות לאזעקה הבאה שתבוא. יומיים שקט ואז יום עם 4 אזעקות... קצת קצת, אבל מפחיד לצאת מהבית. ../images/Emo10.gif

Emergency Exit

New member
אתן מוזמנות לבוא לנתניה../images/Emo98.gif

גם פה משעמם אבל יש בתי ספר שמארחים

AlexOnFire

New member
חח בעייתי, החומר שלי בלימודים הוא לפי התוכנית של בתי ספר ממלכתיים דתיים.../images/Emo3.gif

Emergency Exit

New member
אז תבואו סתםככה../images/Emo98.gif

סתם חח אבל לא עדיף לכם לצאת מהעיר קצת, שתוכלו להסתובב באור יום במקום להיות סגורים כל היום במקלט? אפילו לכמה ימים

AlexOnFire

New member
ברור שכן, אבל אני לא יכולה למשל להשאיר את אמא שלי בבית לבד. וגם לאדעת, מה אני כבר יכולה לעשות בעיר שאני לא מכירה בה אפחד ושומדבר? ../images/Emo10.gif

Sacred Lie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל קחו בחשבון למתקפת ערסים, נראלי עדיף קטיושות
סתםסתם.

למעלה