תתפרעו!

sweet shir

New member
מה? אני לא שאלתי, אני יודעת את התשובה ../images/Emo12.gif

התשובה היא למען האמת שזה סתם בלי קשר לתוכן חחחח סטפני אמרה שנתנו לה כמה אפשרויות של תמונות וזה הכי מצא חן בעיניה, בלי קשר לעלילה. ^^

noam31995

New member
../images/Emo207.gifחדשדשה!!+שאלה!!

הי!! פשוט לא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי אז הפורומים נהיים איטיים....
אז ככה: אני נעם, בת 14 עוד מעט מקיבוץ בחור!! יש לי שאלה- איפה מוכרים את כל הסאגה?? כי רק התחלתי לקרוא את טוויליט באנגלית והתמכרתי!!! תודה לכל מי שתעזור!! נעם!

נממ... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

יש בסטימצקי ובצומת ספרים, אבל אמרו שיש בעיה עם ההוצאה ויקח זמן להגיע... אני הזמנתי מאמזון.

Sacred Lie

New member
היי ! ../images/Emo80.gif

אממ, קודם כל היי אני ירדן
ו.. את כל הסאגה יש בעיה רצינית להשיג בארץ, בדיוק היום התקשרתי לכל סטימצקי בעיר שלי אין בשומקום. אז בכל זאת אני מציעה לך להתקשר ולברר איפה שאת גרה ולראות אולי יש באיזור בנפרד.לפעמים יש את אקליפס וברייקינג דאון בנפרד וכל מני. (הזמנתי מ5 חנויות חחחחח ) אבל בינתיים לא שמעתי את חנות שיש בה את כולם.
יש ב-סטימצקי/צומת ספרים. וכמובן אמאזון שזה מהאינטרנט ואת צריכה בשביל זה כרטיס אשראי בין לאומי או משהו כזה. תבררי באינטרנט אם את רוצה.

Sacred Lie

New member
קר לייייייייייי וליאת כנסי! ../images/Emo80.gif

ליאורר תודה, יש לי מקום פריקה. ליאת אני מקווה שהסתדרת היום והלך לך טוב!
ולנושא שונה לגמרי, איזה מצב נורא במדינה, חייל נהרג, פצועים.. אוף, שיגמר כבר ! מקווה שכל תושבי הדרום יהיו בסדר וכמובן שלא יפגיזו אותנו גם מהצפון כי אז זה אולי גם יגיע לאזור שלי או לערים סביב וזה ממש מפחיד. ושאלה אליכם אנשים צעירים, וואו איפה ההצפות של היום הראשון בפורום? יאללה תפגיזו מה קרה לכם

orw93

New member
ברר../images/Emo205.gif

יש לי איכים קשים ולבנים בשיער מהבדיקה בבוקר ובגלל הפסקת מים שגרמה למים להיות חומים לא התקלחתי עוד
ואני עייפה והברזתי מצופים כדי לישון, ואז כולם החליטו שהיום מתקשרים לאור. ונכנסתי לפאקינג 3 סטימצקי ובאף אחד לא היה ניו מון!@# וקראתי ספוילר ממשממש ספוילרי
ואני הילדה הכי קוטרית שאני מכירה

orw93

New member
שבודקת את גלי המוח../images/Emo205.gif

אמ נראלי שתודה חחח

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאע../images/Emo29.gif

נסעתי לחיפה בשביל כלום
כאילו קמתי בחמש וחצי בבוקר, נסעתי ברכבת עם ידיד שלי, אח"כ החלפתי רכבת בת"א (לבד), קראתי עוד כמה פרקים באקליפס XD, הגעתי לתחנת בת גלים, הכרתי אנשים, עברתי מבחנים, נפלתי במה שרציתי ואז חתמתי על ויתור. כאילו שתבינו. אני ערה מחש וחצי בבוקר בשביל לחתום על טופס מחורבן של ויתור
אני יודעת ספת מורס :O (חלקית אבל יודעת) נגיד א' זה .- נגיד ה זה - - - וש' זה ... וו' זה . ות' זה - ס'מגניב! נחשו מה כתוב פה: .-, - - -, .- (רמז... מתחיל ונגמר בא' XD) בקיצור, יצא לי לראות היום מהרכבת גם את הזריחה וגם את השקיעה. נסעתי עייפה, חזרתי עוד יותר עיפה. הרכתי אנשים היה נחמד. המפקד של האלחוטניות/אלחוטני חוף פשוט חמוד בצורה מטורפת בעליל (עד כמה עצוב ששאלתי אותו אם ישלו אח בשם סלבה
). וזהו.
העיקר ואפחד לא צילצל אלי, לא שלח SMSים, כלום. חוץ מחברה שלי ואבא D: כפרע על חברה שלי, כל 5 דק' SMS הייתי צריכה למחוק SMSים מהתיקייה כי היא התמלאה
(ברי הבטחת לי
) [לא נורא. בטח ישלחו אותי לעוד איזה חור...]

Sacred Lie

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo190.gifהיי!

אני רציתי לשלוח לך אבל לא רציתי להפריע. לא ידעתי באיזה שלב אתXD ולא הבנתי בכלל מה כתבת בדבר המוצפן הזהOם

xXx Lilo xXx

New member
"אהא"../images/Emo29.gif

נקודה קו , קו קו קו , נקודה קו. XDDDD שמעתי את הציפצופים האלו באוזניים שלי במשך כמעט חצי שעה אז קלטתי את זה מהר מאוד.

orw93

New member
בחיי שרציתי לשלוח אסמס../images/Emo205.gif

בזמן שחיכיתי להכנס, אבל חשבתי מה והייתי שקועה בלחץ של הבדיקה ובסוף החלטתי שלא

orw93

New member
היה פחות מפחיד ממה שחשבתי../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

בגלל שיש לי כאבי ראש וסחרחורות לעיתים קרובות, אז בדקו לי את הגלי מוח או משהו בסגנון

למעלה