תתפרעו!

../images/Emo58.gif לכל הסאגה! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

כן, היא הופכת לערפדית. הממ אף אחד לא יודע על זה מהמשפחה שלה חוץ מצ'ארלי, וגם הוא לא יודע פרטים. גם החברים שלה לא יודעים. וכן, התינוק המדובר הוא התינוק שלה ושל אדוארד. תינוקת, למען האמת.
רנסמי. [רנהסמי? ><] חחחחחחחח לא, לא כתוב מה הם עושים.
זה לא מפורט. סתם נשיקות וכאלה.

אה, וגם...../images/Emo58.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מתוארת קריעת בגדים, אבל שום דבר מעבר לזה. XD

Paz Love Gal

New member
הו../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אני מתהההה לקרוא את זהXD איך הרסתי לעצמי,יא אללהXD

Fall Out Liel

New member
OMG! ../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

איזה הזוי זה, אני רק בקטע שהם מדברים והכל, בלי שום דבר עדיין ולחשוב שבסוף זה קורה... וואיייייי והתינוקת ערפדית?
עכשיו אני מתחרטת ששאלתי, איך אני הורסת לעצמי דברים, לא יאומן.. ><

AlexOnFire

New member
../images/Emo58.gif BD רנסמי חצי ערפד- שותה דם ובסופו של דבר היא לא תמיד מוות כמו בני אנוש. אבל היא חצי אנושית- יש לה לב ודופק שקצת מהיר יותר מבני אנוש, היא מסוגלת לאכול אוכל רגיל אבל זה לא טעים לה והיא גדלה. כשהיא תגיע לגיל 7 בערך היא תיהיה מפותחת כמו בחורה בת 18-19 כנראה, כאמור היא גדלה בקצב הרבה יותר מהיר וזה גם למה ההריון של בלה היה קצר ככ. ואז היא תפסיק לגדול, אולי רק החוכמה תגדל../images/Emo8.gif.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

בואנה, אני חייבת ליישב את העניין הזה וואנס אנד פור אול! איך לעזאזל מבטאים את השם הזה?! כי בהתחלה הייתי בטוחה שזה רנסמי, אבל אז יש את עניין אסמה, אז רנסמה? או רנזמה? או רנזמי?!
זה ממש מתסכל אותי העניין הזה.

../images/Emo58.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

בלה אמרה איך מבטאים אותו בהתחלה של BD... זה או רנסמי או רנזמי. XD נראה לי שרנסמי... ואנלא מוצאת את הקטע.
אז נלך על רנסמי.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif כן, זהו...

תמיד אמרתי רנסמי, כי הרי נסי זה ס'. אבל אז מישהי אמרה לי שזה רנסמה בגלל אסמה... >> (אגב, זה שאדוארד שומע את המחשבות שלה, לא?) סבבה, נלך על רנסמי

המישהי טועה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה שאדוארד שומע את המחשבות של מי? >< לא, דווקא דיברתי על הקטע שבלה מדברת לתינוק ואומרת "EJ" ואז אדוארד שואל אותה מה היא אמרה... והיא מספרת שככה היא תרצה לקרוא לתינוק אם זה בן, ואם זה בת אז רנסמי.
[ד"א, רק אני תמיד חשבתי ש-EJ זה אדוארד ג'וניור? עד הקטע שהיא אומרת אדוארד ג'ייקוב ואז זה מסתדר. XD]

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif כן נו..

זה לא בקטע שאדוארד קורא את המחשבות של רנסמי מתוך הבטן של בלה? חחח לאאא גם אני חשבתי שזה אדוארד ג'וניור!! וחברה שלי כזה "לא.. תחשבי מי מתחיל בJ" ושעות לקח לי לעלות על זה!

באוף הקודם סוויט שיר שאלה שאלה

שגם אני רוצה לדעת את התשובה שלה, אז אני אשאל כאן שוב במקומה. מה המשמעות של הפרח על הכריכה של NM?

../images/Emo58.gif NM. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

בהתחלה, שג'ספר מתנפל על בלה ומנסה ל... הרוג אותה. [
מוזר להגיד את זה אפילו
.] הבית מתואר כמלא בפרחים לבנים לכבוד היומולדת של בלה... מקושט וזה... ונראה לי שהתמונה של הפרח על הכריכה זה אחרי מה שקרה עם ג'ספר... סוג של leftovers.

חחחחחח. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אני אוהבת לגלות מה פשר הכריכה בכל ספר.
[ד"א, לא הצלחתי עדיין להבין מה הקשר של הכריכה של BD. אם הבנתם, שתפו.
]

AlexOnFire

New member
../images/Emo58.gif לBD המלכה הלבנה מסמלת את בלה לאחר הפיכתה לערפדה. לבנה, מלכותית. והרץ האדום זה בלה האנושית, אדומה [דם, העובדה שהיא מסמיקה כל הזמן] והיא ממוצעת כזו.

rebecca121

New member
חח אני מעדיפה את הפירוש

שלך, זה כזה דפוק לשים סתם פרח בכריכה של הספר....

למעלה