לא ממש
N NiKi†a New member 13/12/03 #92 לא יודעת....אבל אפשר לראות זאת בכל הודעה שאת כותב, התוכן בהן פשוט טיפשי עד שרואים את זה.
L LikeMe New member 13/12/03 #93 לאב איז אין ד'ה אייר ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif מה אתם אומרים על האבקות בבוץ
לאב איז אין ד'ה אייר ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif מה אתם אומרים על האבקות בבוץ
N NiKi†a New member 13/12/03 #110 יש לך דרך אחרת לדעת את זה? אתה יודע, בד"כ מה שרוצים להגיד, כותבים, אז כבר רואים כמה שזה טיפשי. אם יש לך בשבילי הצעה אחרת, בכייף.
יש לך דרך אחרת לדעת את זה? אתה יודע, בד"כ מה שרוצים להגיד, כותבים, אז כבר רואים כמה שזה טיפשי. אם יש לך בשבילי הצעה אחרת, בכייף.
N NiKi†a New member 13/12/03 #122 חח...עזוב אותו. הוא מנסה להיות שנון וההודעות שלו יוצאות עוד יותר דביליות
L LikeMe New member 13/12/03 #126 שירן וליאורי... ../images/Emo60.gif ../images/Emo4.gif אנלא אגיד לכם להפסיק כי אין לי סמכות פה אבל פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייז תתעלמו אחד מהשני בבקשה
שירן וליאורי... ../images/Emo60.gif ../images/Emo4.gif אנלא אגיד לכם להפסיק כי אין לי סמכות פה אבל פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייז תתעלמו אחד מהשני בבקשה
N NiKi†a New member 13/12/03 #128 קה, הוא גם ככה לא כזה מעניין ואין לי עצבים אליו. הוא לא שווה ת'הודעות שלי.