שרשור רקעים

linkin lover

New member
אז תביא קישורים ולא נציף....וד''א

למה אתה כל הזמן אנטי????????????????????? יו מה יש לך בן אדם תיהיה נחמד מידי פעם...

lgmtk

New member
זה פסדר אני נחמד אני לא אנטי.......

אבל לא לאנשים אטומים שלא יודעים להשתמש בפורום. זה לא חביב. קישורים? זהו בדיוק. חוסר יכולת לחפש.

linkin lover

New member
נו תביא בבקשה......

אני חרשתי על אתרים של לינקין ואני לא מצאתי..................................פליזזזזז

KaUrO DoNo

New member
תראה ליאור..

זה לא שהוא או היא אין לי מושג ביקש/ה משהו שלא קשור לפורום..סך הכל ביקש רקעים..אוקיי הוא היה יכול לשרשר במקום אחר אבל עדיין למה כל הזמן להתנפל..אני אגיד לך ת'אמת אני כבר מפחדת לפתוח פה שירשורים וביכלל לכתוב שחס וחלילה לא תתנפל עליי..זה מעצבן!!!! אתה מתנהג כמו איזה שוטר..תן לאנשים להנות קצת מהפורום..בחיאת ראאאאאבק

lgmtk

New member
אין בעיה. תפתחו בכיף. אבל הקטע הוא-

שיש כללים. פורום זה קהילה. אי אפשר פשוט לעשות מה שרוצים וכזה........יש חוקים וכללים ותקנון בכלל. חוצמזה זה סתם מפריע עוד הודעות כאלו. כבר הסברתי.

NiKi†a

New member
אתה באמת מעצבן.

אתה מנהל? לא. אתה קובע פה את הכללים? לא. אתה משהו אחר חוץ מחבר פורום? לא. אז שב בשקט כבר ותפסיק להעיר לכולם על השירשורים שהם פותחים, אני מבינה שאת מעיר על כאלה שלא יודעים לשרשר וזה באמת, ממש מעצבן, ומזה לא אכפת לי לי שאתה צועק עליהם, אבל באמת, פה עברת את הגבול, לילדה פירמטו ת'מחשב והיא רוצה רקעים של לינקין, זכותה, זה פורום לינקין פארק והיא יכולה להגיד ולשאול מה שבא לה. אז תתחיל לשלוט בעצמך.

lgmtk

New member
נכון אני לא מנהל וכזה אבל עדיין

פה בתפוז לפורומים יש כללים. עובדה. חוצמזה לא התעצבנתי על זה שהיא שאלה. להפך. שתשאל בכיף-פשוט היא יכלה לנצלש דבר כזה. וזהו. אגב אם אני כזה מעצבן למה את לא מתעלמת פשוט?

NiKi†a

New member
למה אני לא מתעלמת?

כי אתה מעצבן, איזו מילה התקשת לקרוא ממה שכתבתי?

NiKi†a

New member
אז זהו, שאני מעדיפה שלא תגיד כלום.

אל תגיד בכלל, ואל תעיר לאפחד, כוסאמק למה אני צריכה לחזור על דברים שאמרתי?! אתה לא מבין כלום ממה שאמרתי?!

lgmtk

New member
אני מבין מצוין. אבל אף אחד לא הכריח

אותך לחזור עליהם. בכלל-אמרת שיש פה חופש דיבור.

NiKi†a

New member
תראה לי משפט אחד שלי

שכלולות בו שתי המילים- חופש ודיבור.

lgmtk

New member
אני לא זוכר אם את אמרת בעצם........

מה אני יודע. אני זוכר שמישהו אמר שזה פורום ומותר להגיד הכל.

NiKi†a

New member
הכל? ואתה תמיד מקשיב למה שאומרים

לך? אוקיי אני מחליטה שזה מעצבן, דיי להגיב. כלב טוב.

למעלה