בזמן הקרוב את יכולה להמשיך למות....................חחחחחחחחחחחחחח
° °•Eowyn•° New member 13/12/03 #102 ראיתי את זה../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif לפעמים גם במורדים{אל תסקלו אבל אני רואה את זה} שמים את ההתחלה של הרימקס של My December.
ראיתי את זה../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif לפעמים גם במורדים{אל תסקלו אבל אני רואה את זה} שמים את ההתחלה של הרימקס של My December.
K KaUrO DoNo New member 13/12/03 #108 ואייייי.....נכוווווווון ואני שנה מנסה להבין איזה רמיקס זה! ידעתי שזה רמיקס של לינקין..
• •° R£anima†ioN •° New member 13/12/03 #109 חחח וואלה ../images/Emo12.gif ../images/Emo182.gif גם את הרמיקס של ONE STEP CLOER שמים במלא פירסומות וכל מיני רמיקסים מריאנמיישן
חחח וואלה ../images/Emo12.gif ../images/Emo182.gif גם את הרמיקס של ONE STEP CLOER שמים במלא פירסומות וכל מיני רמיקסים מריאנמיישן
D DreaDLorD New member 13/12/03 #121 אהה ונזכרתי בעוד משו לפני איזה חודש ראיתי פרסומת בערוץ 10 והיה ברקע את הרמיקס של By myself
L LikeMe New member 13/12/03 #112 ../images/Emo32.gif../images/Emo60.gif ניצלו'ש למשו' מצחיק../images/Emo3.gif נכון אבריל לאבין תמיד אומרת שהיא רוק צ'יק אז באיזה אם טי וי אווארד אחד (יש שידור חוזר עכשיו באם טי וי ..) המארגנים החליטו להעליב אותה קשות ושמו אותה במועמדים ל"בסט פופ וידאו".. נוראי סתם רציתי לשתף...
../images/Emo32.gif../images/Emo60.gif ניצלו'ש למשו' מצחיק../images/Emo3.gif נכון אבריל לאבין תמיד אומרת שהיא רוק צ'יק אז באיזה אם טי וי אווארד אחד (יש שידור חוזר עכשיו באם טי וי ..) המארגנים החליטו להעליב אותה קשות ושמו אותה במועמדים ל"בסט פופ וידאו".. נוראי סתם רציתי לשתף...
L LikeMe New member 13/12/03 #113 ולהזכיר רק../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif איי לייק אבריל זה פשוט ממש הצחיק אותי באותו רגע אז אנלא יורדת עליה או משו' ........
ולהזכיר רק../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif איי לייק אבריל זה פשוט ממש הצחיק אותי באותו רגע אז אנלא יורדת עליה או משו' ........