אז רגע...
אוקי, לפני שאני מתחילה את ההודעה שכולם ידעו שעד לפני כמה חודשים הייתי ציחונית (הפסקתי מסיבות בריאותיות). וחוץ מזה אני יודעת שעל כל מה שאני יגיד אפשר להשים טענת נגד (ועם חלקן ואולי רובן אני יסכים) וזה בחיים לא יגמר. הנה זה מתחיל בהודעה הנ"ל מאשימים את מקדונלד בהרבה דברים שרובם מעצבנים אותי וההפגנה ב-16 לחודש ממש לא במקום בגללן *- תזונה- אומרים שהתזונה במק´ לא טובה ולא בריאה אולי זה נכון אבל, אף אחד לא הכריח אותכם לאכול שם כל יום. ומי שכן אוכל שם, זה בגלל שהוא אוהב את האוכל ואם הוא לא יוכל שם הוא יוכל את אותו הדבר בבית ותזונתו תיהיה לקויה בצורה דומה. *העסקת ילדים- מה הבעיה בזה שסוף סוף מישהו מוכן להעסיק אותנו הילדים אני יכולה להבטיח לך שלא תמצאו עוד הרבה מקומות שיהיו מוכנים להעסיק ילדים לפני צבא. וככה כל היציאות, הבגדים, טיולים לחו"ל ולאילת ה-כ-ל צריך להיות על חשבון ההורים המסכנים ותאמין לי שילד מתבגר צורך הרבה אני מכירה לא מעט ילדים שעבדו במק´ ומימנו לעצמם את הבגדים יציאות ונסיעות אז מה שאתם אומרים זה לא לתת עבודה לכל אלה? חוץ מזה במצב שלנו אנשים מחפשים עבודה ומק´ מספקת את זה ל- מוכרים, מנקים, אנשי פירסום, אנשי תחזוקה, חוות גידול, ועוד... *אכות הסביבה- ברגע שלא יהיה מק´ יפתחו הרבה רשתות (קטנות וגדולות כאחד) ויזהמו את הסביבה בצורה דומה אם לא יותר גרועה *תיביעות- למה שכל חברה או בן אדם הגיוני יתן פשוט שיתבעו אותו!!! מן הסתם שהם יגנו על עצמם וינסו להשתיק את התובעים גם אם היו תובעים אותך היית רוצה לנצח ואתה לא תאגיד גדול ואם יש להם את האפשרות... אז למה לא! *פרסום- מה הבעיה עם פרסום????? גם אתה ברגע זה פרסמת את ההפגנה שלכם ואת העלון שלכם, ואתה מתכוון לפרסם נגד מק´ בהרחבה בתאריך- 16 אני מצטערת להגיד לך אבלך לכול דבר יש פרסום! וגבעות המוזהבות הפכו לחלק בלתי נפרד מיחיינו כי אנחנו נהנים שם אוהבים את המקום חוץ מזה שכל איש פרסום היה מת לכזאת הצלחה רגע ומה עם הסמל של s.o.s חיות ? גם איתו יש לך בעיה? לא, מה, זה מה שחשבתי! *סבל בבעלי חיים- נכון מגיע להם יותר! אבל בוא ניהיה מציאותיים, באמת נראה לך שמשהו היום במצב של היום יתן להם יותר- מה אתה חושב שיתנו להם קוטג´ וכל פרה ותרנגול בחדר???? מצטערת לאכזב אותך אבל לא!!! עד כמה שזה נשמע נורא אם לא היו הורגים את החיות המסכנות הן היו מתרבות ואוכלות אחת את השניה (אני לא סתם אומרת, ביסודי עשיתי ניסוי מה קורה עם עכברים כשיש צפיפות אוכלוסים- לאף עכבר לא נגרם נזק ממשי והניסיו היה תחת פיקוח רפואי כל הזמן) ובכל זאת הם ניסו להרוג אחד את השני. חוץ מזה ההרג הולך לפי ביקוש הרבה אנשים רוצים בשר הרבה אנשים יקבלו הרבה בשר וכשמק´ יסגר האנשים עדיין יהיו רעבים אז הם ילכו למוקות אחרים יקרים הרבה יותר ושלא בהכרח מטפלים בחיות טוב יותר ויוכלו שם! טוב, אני לא מצדיקה את מק´ אני פשוט ממש לא מסכימה איתכם חוץ מזה מק´ מספקת לנו אוכל מהיר ויחסית זול, מקום בילוי, והרבה פחות בלגאן בבית. זאת הודעה הכי ארוכה שכתבתי עד היום