שרשור העוף שלנו!

היום הבינלאומי נגד מקדונלדס ../images/Emo21.gif

ביום שלישי הקרוב, ה-15 לאוקטובר, אנחנו מתכוונות לציין את היום הבינלאומי נגד מקדונלדס בתל-אביב על ידי מסע אופניים קולני וחסר שליטה עצמית, מעין תאטרון רעש והזיה שיחלק חומר הסבר ויעשה לשגרת היומיום חור בראש עם משרוקיות וזמבורות. וכמובן, כל סניף מקדונלדס שיעז לשים את עצמו במסלול שלנו יטעם את טעמה המר של הקרצצנות הפוליטית. מקום המפגש הוא כיכר רבין, נפגשים בשעה 14:00 אחה"צ! (שלישי ה15/10). אם בא למישהי להשתתף בעסק הזה אז אנא – אל תבואו בלי גלגלים מסוג כלשהו (אופניים, רולר-בליידס, חד-אופן, סקייטבורד,קורקינט, סקטים, מה שלא יהיה), כי זה פשוט לא יסתדר (לא נעים לרוץ אחרי) ורצוי לבוא עם חולצה שחורה כדי שנראה קבוצה אחת. לאלו מכם שלא מבינים למה א/נשים מוחים נגד התאגיד העל-לאומי מקדונלדס, אנו ממליצים לגלוש לאתר http://www.mcspotlight.org או אם אתם מעדיפים לקרוא בעברית, אז ל http://bdidut.com/trade/mac.htm ולעבור על התכנים שלהם, אם אתם בכנות רוצים להבין מה אנחנו אומרות. הפעולה מאורגנת על ידי הקבוצה האנרכיסטית לזכויות בעלי-חיים, אך הביקורת שלנו נגד מקדונלדס לא באה רק מהכיוון של זכויות בעלי-חיים (לא אנושיים). לעוד פרטים- אינדימדיה ישראל ובאימייל: [email protected] תודה על תשומת הלב, הקבוצה האנרכיסטית לזכויות בעלי-חיים. *מנוסח בלשון דו-מיננית ומיועד לבעלי כל הזהויות והמגדרים* זכויות בעלי חיים- זכויות אדם, מאבק אחד!

../images/Emo32.gifשרשור העוף שלנו!

לכאן ניתן ומומלץ לשרשר(וגם צריך) פרסומות והודעות אוף טופיק....

allegro

New member
היי שרימפ

סוף סוף קלטתי מאיפה הניק שלך זה מהחבובות!!!!

באמת תסביר.

כי כשאני וTheHock ישבנו והמצאנו לי ניק לפני שנה כמעט, החבובות לא היו ההשראה שלנו.

sarah

New member
משהו מפחיד../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

ראיתי היום את ´הדיקטטור הגדול´ של צ´ארלי צ´אפלין שזה למי שלא מכיר קומדיה על היטלר וכו´ ו... הבנתי בסרט הזה שהדמות של ד"ר איבל מאוסטין פאוורס לקחה הרבה מהדמות של הינקל (היטלר) בסרט וזה פשוט... הממ...
יש פה מישהו שגם כן ראה את 2 הסרטים ויש לו משהו להגיד על זה? או להשתתף בתדהמתי?
באעבה, שרה

הומופוביה ברחבי ג´מייקה:

שני הומוסקסואלים קיבלו מקלט בבריטניה זוהיא כותרת הכתבה שכרגע קראתי בוואלה.. קישור מצורף:

אנשים מגעילים ../images/Emo4.gif

שישמרו את הדיעות המחורבנות שלהם לעצמם!!!!!!
בדיוק לפני כמה זמן סיימתי לקרוא ספר שחלק מהסיפור בו מתרחש בג´מייקה, וחשבתי לי: אווווו!!!
איזה מקום מדהים!! איך זה שגרים שם כל כך מעט אנשים? (חוץ מהקטע של העוני..)

adiforgang

New member
קבוצה חדשה לנוער בנתניה

שלום... בימים אלה מתארגנת קבוצה חדשה לנוער בנתניה (גילאי 15-23) של ארגון הנוער של האגודה. כל מי שמעוניין לעזור בהקמתה או לקבל פרטים נוספים עליה (מקום, מה עושים וכ´ו) מוזמן לפנות אלינו. 054-864652 עדי / 03-5167235 טלפון במשרד

zilby

New member
ok,לא קשור אבל...

יש לי חיבור בכבלים! וזה עובד כול כך מהר. וסוף סוף אני יכולה להיכנס לפורום ללא שיקח לי חמש שעות להיכנס(טוב אני מגזימה). ושכחתי משהו, שיהיה לכם שבוע טוב.

../images/Emo124.gif תרימו ת´רייטינג ../images/Emo45.gif

מה משותף ל"מכושפות", "הכי גאים שיש", "סברינה", "הבית הלבן", "חברים", "לחיי האהבה", "בנות גילמור", "דוסון קריק" ו"של מי השורה זאת בכלל?"???? נכון! לכל הסדרות יש פורומים ב-
, אולם כולן גם משודרות בערוץ 3. מנהלת הערוץ שמביא לנו את הסדרות הטובות בעולם, ליאור גטריידה, וכן איש הפרוגרמינג של הערוץ, יובל קניג, מתארחים היום ב-17:00 בפורום טלוויזיה. תוכלו לאול אותם שאלות בנושא תכני הערוץ, תוכניות מקור ויבוא, תרגומים ועוד... כנסו כבר עכשיו והכניסו שאלותיכם!
********************************************************** אירוחים נוספים השבוע בתפוז: 15/10- פורום פונדקאות מארח את עו"ד יריב דקל 16/10- פורום נפגעי תקיפה מינית מארח מומחית לטיפול בטראומה 20/10- פורום מתכונים מארח את רפי אהרונוביץ´ 21/10- פורום ריקודי עם מארח את מחבר הריקודים והמורה הותיק יענקלה לוי. הודעות מפורטות על האירוחים יגיעו בהמשך.

allegro

New member
הסבר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש בחבובות דמות שנקראת שרימפ(למי שראה היום חבובות בחלל, אחלה סרט) אז הייתי בטוח שמשם הניק שלך...

אך לעומת זאת,

שרימפיניון הוא הכלאה בין: 1.שרימפ -שרץ החי במצולות הים, צבעו אדום-ורוד, הפרשי הגודל גדולים ביותר משרימפ לשרימפ, עוטה שריון ובעל זוג צבתות ובטן מוארכת. נחשב למאכל יוקרתי (למרות שהוא לא כזה נדיר או משהו) וניתן להגיש אותו שלם, ולתת לסועד להיאבק כדי להפשיט אותו משריונו, או להגיש רק את הבטן שלו, שהיא החלק האכיל העיקרי בו ולמנוע מבוכה מיותרת. 2.שמפיניון -פטריה קטנה וחומה, אך עם זאת חמודה ומשעשעת ביותר. נכללת גם היא בארוחות יוקרה, על-אף כי אין בה מן הנדיר ולמעשה היא די פשוטה. אוליי פשוט כי הכי נוח לעבוד איתה... נית למצוא גם בסופרמרקט הקרוב לביתך, כאשר הן פרוסות ומשומרות בקופסת פח צרה בצבע כחול. יש גם אריזות חיסכון, שהן בערך בגודל של קופסאות מלפפונים-חמוצים גדולים, ובלתי אפשרי לסיים קופסה כזאת בלי לקבל בחילה. גם אם עוזרים לך 5 אנשים, עדיין מקבלים מזה בחילה בסוף. Tבל זה עובר מהר מאוד. שימו לב, שימו לב לתחכום..||הדגש

../images/Emo6.gif

אהבתי. אלה היו 60 שניות על שרימפסים, פטריות והקשר שלהם למנהל הפורום.

למעלה