שרשור אוף-טופיק

Piplup

New member
נראה לי שכבר בדקתי שם קודם אבל נכנסתי שוב

יש רק שתי דברים של פוקי שם- משחק לגיימבוי וקלטת של הסרט השני... ואחד מהשלוש אנשים שדיברתי עליהם ענה לי עכשיו ורק עכשיו הוא נזכר להגיד שאין לו בכלל את הקופסה של הקלטת ושאפילו הקלטת עצמה קצת פגומה X_X אני באמת חושב שנלס זה הפתרון היחידי שנשאר... מישהו מוכן לברר אצלהם? בבקשה? (ושוב אני לא ממש רואה למה הם -צריכים- את זה.. לא יהיו נחמדים אם ישמעו שיש מישהו שבאמת כן צריך את זה? T_T) ואני באמת לא מאמין עד כמה זה קשה להשיג את הסרט הזה... אז נכון שזה יצא אחרי שזה כבר לא היה הצלחה מטורפת פה אבל עד כדי כך לא קנו את זה בכלל?! לא יכול להיות... X_X

the shibby

New member
אתה מחפש רק של הסרט הזה?

כי יש לי קלטות של כמה פרקים מהעונה הראשונה והשניה אם זה מעניין אותך

BambiBar

New member
הייתי בווליום כינרת P:

עם שחר ועוד 3 חברות..היה כייף ואני ושחר נידחסנו לשורה הראשונה בגמר של כוכב נולד היה מגניב!!!!!!!!! היינו אמורות להיות שם עד היום אבל חזרנו אתמול בלילה.. נממ והגרון שלי הרוס!! ויש לי אודשין ביום ראשון..מישהו יודע איך מכינים גוגל מוגל?

MorraniChan

New member
מתכון להכנת גוגל מוגל

מאת...מישהו מטורף שחושב שזה טעים [זאת לא אני!!!] כילים: 4כוס זכוכית מזלג/ בלנדר מצרכים: חלמון ביצה 1 כף סוכר אופן ההכנה: 1) לוקחים 2 כוסות וממלאים אותן במים עד הקצה 2) לכוס השלישית ומוסיפים את חלמון הביצה ואת הסוכר 3) מערבבים הייטב את הביצה [או טורפים או איך שלא אומרים] עד שזה נהיה לבן 4) בלוש אחד שותים את הכווווול 5) לוקחים את שתי כוסות המים ושותים אותן מהר כדי להעביר את הטעם. ***אזהרות*** -התוצאות לא על אחריותי -במקרה של גרדת, הקאות ושילשולים יש לפנות לרופא -במקרה של החנקות למוות: רוצו לבית חולים!! ~בתיאבון~

אוקיקי

New member
תודיעי לנו אם הגוגל מוגל עזר

אני מצוננת/מקוררת/משהו כזה מלפני 3 שבועות בערך (אין לי תלונות! עדיף עכשיו מלפני הקלטות דיבוב ;))

BambiBar

New member
עזר טיפה..וזה לא כזהה מגעיל כמו שזה נשמע

זה עדיין מגעיל אבל ניסבל D: שימי לידך כוס מים מוכנה..!

אוקיקי

New member
אוקיי, תודה

אני אשתמש בזה רק במקרה חירום (מקווה שזה לא ישאר עד לאודישן לקורס! ;P).

למעלה