שרשור אוף-טופיק

Piplup

New member
כן ומעצבן גם שזה לא שולח אימייל כי שיניתי ניק

ואי אפשר להרשם עם אותו אימייל =X שיעשו אפשרות שינוי ניק!

למען האמת יצאו לי שניים: מאנץ' ופיקאצ'ו, אבל-

לפני חודשיים הפיקה-פי נאבד :/ אז כרגע יש לי רק את מאנצ'לקס XP את באלבאזור וריוקואזה אין לי, ובגלל זה אני ממש אשמח אם מיה תסכים לתת לי אותם D:

miaBaby

New member
:O מאנצ'לאקס!!!!!

שיו היה לי אותו והבאתי אותו לניר שהיה טכנאי פעם בנלס... הוא התחנן והתחנן ובסוף קנה לי קופסת סיגריות בתמורה..חיחיח ובטח שאני אביא לך, איזו שאלה :) אני במילא רק אוהבת את פיקאצו' וכל החמודים :)

Piplup

New member
אההההההה יצא לי צ'יימקו!!!!@$#@%$# ^___^

צ'יימי ^_________________________________________^ צ'יימקו - 55 - מאחורה כתוב מה המתקפה שלו: HEAL BELL - גם כתוב למה הוא חלש אבל אין כוח לבדוק שוב XD ונראה לי שכתוב שם "N"... הכוונה לסוג NORMAL? אם כן אז זה בכלל לא הסוג שלו XD אבל אולי זה אומר משהו אחר =X ועכשיו ברור למה זה "בוינקס"- אמורים לזרוק את זה על הקיר ואז זה צריך לקפוץ בחזרה XD וזה שהבוינקס שלו עף הכי רחוק מהקיר מנצח ולוקח את כל הבוינקס... אני מת לדעת אם יש מישהו אחד ששיחק אפילו פעם אחת לפי ההוראות שהם כותבים על זה XD כל הזמן אנשים ממציאים דרכים אחרים לשחק XD ובאמת נראה לי שעלית ממציאים בעצמם את הקשקושים האלו ושאמורה להיות דרך אחרת נורמלית יותר לשחק... לא סתם כתוב להם מתקפה וחולשה מאחורה =X אבל שיהיה אני מניח שגם ככה זה לא שיהיה לי עם מי לשחק... =X תשמרו לי בוינקס!%$#%# לא לזרוק#@%#@

ותומר, מסתבר שזה לא הסוף:

בדיוק דיברתי עם עלית, ונודע לי שיש 100 עיצובים (\פוקימונים) שונים לבוינקסים ולמדבקות. ומה שעוד יותר טוב - במארזים של הבמבות הגדולות של "שוש" בקרוב יחולקו פוסטרים ענקיים של "פוקימון בוינקס", ובמארזים של ארבעה צ'יפסים של "תפוצ'יפס" יחולקו מחסניות מעוצבות ומדליקות במיוחד! (ומאז קורפיש וטורצ'יק - שהיו מדבקות - יצאו לי חמישה בוינקסים: גראודון, לאוודרד, טורצ'יק, קקניאה ועוד גראודון) המבצע יימשך בסך הכל חודשיים, שזה דיי מבאס O: יאללה, צריך להספיק לנצל ת'חודשיים האלו טוב! *רץ לקנות חטיפים*

Piplup

New member
כתוב על הסרט שעל החטיפים שיש 100

שולט שיהיו פוסטרים ומחסניות... מקווה מאוד שאני אוכל לקנות (קסוווו אני צריך כסף T_T) ומה עם אלבומי מדבקות? הרי אם עשו מדבקות בטוח יעשו גם אלבום לא? שאלת למה אין פרסום בכלל? ואמרת שיש לך גם מדבקה וגם בוינקס של טורצ'יק- שניהם נראים בדיוק אותו דבר או שיש להם תמונה שונה במדבקה ובבוינקס?

המדבקה של טורץ' דומה לבוינקס שלו

ומכאן הבנתי שהתמונות של הדמויות על המדבקות ועל הבוינקסים - זהות. עוד קצת מידע שקיבלתי: - הפרסום יחל בשבועיים הקרובים. האחראית עליו תוציא הודעה לתקשורת רק בשבוע הבא. - יהיה גם אלבום איסוף קטן (או חוברת מדבקות, תלוי איך תעדיף לקרוא לזה). - יהיו מחסניות בצבעים שונים. - ייתכן שתהיה תחרות קטנה או הפעלה קטנה בהקשר לבוינקסים ויהיה ניתן לזכות בערכה מיוחדת. - אולי תהיה פרסומת מסחרית בטלוויזיה. - המבצע מתחיל רשמית בספטמבר (למרות שהבוינקסים נמצאים כבר עכשיו - רק- בצ'יפס) ונגמר בסוף אוקטובר.

Piplup

New member
אמרו לך איך יימכרו האלבומים?

כי אם במארזי שוש יהיה פוסטר ובמארזי תפוצ'יפס מחסניות... במארז של מה יהיו האלבומים? =X (או לא במארז? XD) ומתי באמת יתחילו עם המארזים האלה? כי אני זוכר שעם הנוקס לקח לזה קצת זמן והם לא יצאו ישר כשהתחיל הנוקס ואמרו לאיזה סוג של תחרות התכוונו? (קשה לי לדמיין תחרות שכזאת עם הוראות המשחק של "לזרוק לקיר ומי שקפץ הכי רחוק מנצח" XD) קסו אני רוצה כסף ;-; יש הרבה דברים של פוקי ואין לי כסף בכלל לשום דבר ;-; תתרמו לי כסף! ;-;

תפוצ'יפס, צ'יטוס, דוריטוס, שוש ועוד כמה...

אלו בתכל'ס החטיפים שייקחו חלק במבצע, ויהיו כמובן עוד חטיפים שכנראה שכחתי, אבל ממה שאמרו לי, את השמות של אלו אני זוכר. ות'אמת, אין לי מושג... אולי החוברת תהיה ביחד עם הפוסטר? לא יודע. נחכה ונראה. אגב, אין לך מה לדאוג... זה תמיד ככה: יש תאריך של סיום המבצע, אבל החטיפים עצמם עוד נשארים אפילו חודש אחרי הסיום על המדפים, כי לא מורידים את החטיפים רק כי המבצי נגמר. זה ככה גם עכשיו עם מבצע טאטומאניה - שים לב שהם עוד על המדפים למרות שהמבצע נגמר לפני כמה ימים. אז אין מה לדאוג, אני משער שזה עוד יימשך.

Piplup

New member
התכוונתי יותר אבל לדברים אחרים =X

כמו בובות ועוד כל מיני דברים שהביאו לאחרונה... אני ממש ממש ממש רוצה אבל אין לי כסף =\

אני פה XD

לא כל הזמן, אבל גם זה משהו, לא? דיברתי עם מייקי אתמול וכבר בשבוע הבא אני כנראה אגיע לנ.ל.ס... עדיין מחכה לתפקידים וכל זה

Piplup

New member
תזכרו לספר לנו מה אתם מדובבים! ורמי...

רמי מתי יגיע היום שלא אצטרך להזכיר לך לשים לב לה"פ?! XD

אחלה, אז ניפגש :)

(ואל תשכחי - בלי מקדונאלד'ס). מה שמזכיר לי להתקשר ליפה, לברר כמה דברים.. שמעתי יש סרט חדש (היא כבר סיפרה לי עליו למען האמת לפני כמה ימים, אבל עוד לא הבנתי כל כך איזה סרט זה בדיוק XD) וכמובן - פוקימון. ויש ג'וניפר וטוקיו מיו מיו לטליה ;) יאללה, להתחיל לבדוק דברים! *בודק*

miaBaby

New member
סרט מגניב P:

ויפייפה... אם אתה זוכר את הסיפור שאינו נגמר וזוכר כמה שזה היה מגניב כשהיינו ילדים, זה משהו בסטייל הזה לדור של היום... מקסים מקסים מקסים I LOVE IT

nimix

New member
הסיפור שאינו נגמר??

וואי איזה סרט... איזה סרט אמרת שהוא דומה לזה??

למעלה