שרשור אוף-טופיק

miaBaby

New member
../images/Emo32.gifשרשור אוף-טופיק

כי מצ'עמם לי
וכי התלוננו פה שהפורום יבשושי. דברו פה על מה שבא לכם! (איפה רותם שתצא מהצבא ותפתח לכולם את הקופסא של האנימה והמנגה???) בכל אופן, אני אקטר *אהם* ג'טלג מסריח!!!! ישנתי 3 שעות היום בצהריים.... וכל היום אני מקליטה דברים והולך לי הגרון! והמדינה הזו חמה ולחה ואנשים פה אוהבים לרכל!!! ולחדשות הטובות: כיף להקליט! אחרי שמונה חודשים, כיף לראות קצת (הרבה) אולפן שוב! כבר פגשתי את אייל (כהן), דנה שעושה קורס עכשיו ועוד כמה חברים שלא מהפורום :) היה כיף לראות את כולם, והעבודה קשה ולחוצה והאמת שהתגעגעתי לזה. בשבועיים הקרובים אני מלא בנלס אז מי שיהיה שם, שלחו הודעות, תודיעו, אולי נפגוש חלק מכם! הייתי גם היום בוידאופילם פעם ראשונה מאז שהגעתי, וגם שם הפרצופים המוכרים עשו לי טוב ^ ^ מישהו יודע איפה רמי בימים אלה??? זה העדכון הקטן שלי, תציפו ת'נושא בחוויות שלכם מהימים האחרונים או WHATEVER שבא לכם. בנוסף, הייתי רוצה לציין שאני מתגעגעת ללוס אנג'לס ולאנשים שלי שם, ולכל ה"קוראים" הסודיים שמרגלים אחרי משם יש לי רק דבר אחד להגיד: אוהבת אותך יא מאניוק שלי, מחכה לראות אותך, תפסיק לרגל אחרי ואני לא NERDIT! יא קקה~!

Piplup

New member
את יודעת אם אייל מדובב את מקס?

וכבר דיבבת משהו בפוקי?

miaBaby

New member
וואלה שחכתי לדאול אותו אבל

נראה לי שכן, אין שום סיבה שלא. זה אותו קול רק עבה יותר והוא יכול להתלייד לדעתי התותח הזה... ואני אדבב בטח בפוקי אבל עוד לאץ. מחכה לסיים משהו שהתחלתי באולפנים שם ואז אני אתחיל לדפוק אולי תפקידים קטנים בכל מיני סדרות כולל פוקי

Piplup

New member
החליפו אותו בפרקים האחרונים של עונה 8

זה היה כי הוא טס אבל כשנראה לי רותם שלחה אימייל לנלס אמרו שזה גם בגלל שהקול השתנה (למרות שזה טיפשי כי גם ב7 כבר היה לו קול שונה נראה לי והוא גם המשיך ברוב 8 אז די ברור שהחליפו רק כי הוא טס) אבל המדובב החדש שלו כתב פה שהוא ימשיך לדובב אותו... ואני אמרתי לענת ניב שכדאי שהוא כן ימשיך במיוחד בגלל ש...
ספוילרים (יש טעם להמשיך להזהיר בכלל? XD טוב גם אם לאף אחד פה לא אכפת אי אפשר לדעת מי קורא בלי להגיב... *מתחשב* XD) זו העונה האחרונה של מקס

yotam2233

New member
אייל לא ידבב את מקס

לא לקחו אותו לדבב את מקס בעונה התשיעית כי התחלף לא הקול.... האמת שיותר מזה אני לא יודע אבל אני יודע שמי שעה אותו בסוף הוענה שעברה יעשה אותו גם עכשיו

avi 88

New member
מיה..:)

איזה כיף שחזרת לדבב ! היה לך קשה לחזור ולהקליט ?(בגלל שהפסקת לדבב שמונה חודשים).. תספרי לנו מה דיבבת..?! ...פגשת את אורלי קטן (ה-ע-נ-ק-י-ת).. בוידאופילם ? ! ..ומה עם העכבר שנתת לאלכס????.. אה...ובמדינה שלנו מרכלים!? "מה פתאום"...

miaBaby

New member
קשה קשה...

אבל כיף לא נורמלי, לפעמים אני מרגישה כמו ילדה בקורס, לוקח לי טיפה יותר זמן להכנס לדמויות. אבל עם המון סבלנות, וזה שאני כבר די מכירה את המקצוע, דווקא יוצא דברים סבבה.

Piplup

New member
"פוקימון בוינקס" ?

אם זה שרשור אוף-טופיק אז מותר נכון? XD מוהאהאהא לא תוכלו להתלונן עכשיו! XD (אבל תקראו תקראו! או שפשוט מעכשיו אגיד: אם אתם לא רוצים לאסוף את זה אל תזרקו אלא תשמרו לי ותביאו לי במפגשים! בבקשה XD) פעם בחטיפים של עלית היו ה"טאזוס" וה"נוקס" ועכשיו מגיע דבר נוסף שכזה- רמי סיפר לי בה"פ שהוא ראה שעכשיו בחטיפים של עלית יש "פוקימון בוינקס" שמקבלים או מדבקה או "בוינקס" שזה כמו טאזוס/נוקס לפי מה שהוא אומר יש שם את דורות 1+3 (ובאמת בטאזוס היה את 1-2 ובנוקס שוב את 1 של FRLG אז הגיע הזמן באמת שהדור השלישי יופיע גם בדבר כזה) הוא אמר שעל הסרט מופיעים וינאזור ולטיאס - בחירה מטומטמת אם כבר שהיו עושים וינאזור וצ'אריזרד או לטיאס ולטיאוס כשעשו את "פוקימון נוקס" הם נעזרו בי לכל מיני דברים בקשר לזה ואחד מהם היה איזה שלוש פוקימונים מהאפשרויות שהיו להם כדאי להשתמש כדי לפרסם את המבצע ואני הצעתי את פיקאצ'ו והסכמתי עם ההצעות של בלבאזור ודרווזי כמובן שהם לא טרחו להגיד לי שנוקס אמור להיות תואם לFRLG בפוקימונים והתמונות שלהם... ואני בספק שהם בכלל יודעים מה זה FRLG -_- אם הייתי יודע שזה קשור לFRLG הייתי כמובן אומר פיקאצ'ו וינאזור וצ'אריזרד הפעם דווקא לא נעזרו בי ואני מניח גם לא באף אחד אחר... והנה התוצאות... אבל שיהיה זה עדיין שולט XD אני אדבר עם ע"ה ואנסה לדאוג לכך שעלית ידעו להעזר בי כל פעם שהם עושים דבר כזה עוד מישהו חוץ מרמי ראה את זה? זה הגיע רק לאחרונה? אני עד עכשיו לא ראיתי את זה בכלל ואם ראיתי שיש איזשהו מבצע בחטיפים של עלית זה היה קעקועים או משהו כזה ולמה לעזאזל הם לא מפרסמים את זה? לטאזוס ולנוקס היו פרסומות בטלוויזיה ופרסום בע"ה ועוד... מה קרה עכשיו? ועוד דווקא זה ילך מצוין עם העונה החדשה שתגיע בקרוב וכל המוצרים שהגיעו לאחרונה (אהההה תתרמו לי כסף!!%$# תקנו ממני כבר מנגות יא רעים%$# T_T תקנו כתרומה %$#) ושוב אגיד- אם אתם לא רוצים לאסוף את זה בבקשה אל תזרקו! תשמרו לי ותביאו לי במפגשים!! תודה לכל מי שישמור לי ^_^

miaBaby

New member
אני ראיתי את החטיפים בסופר, בוטנים עלית

עם תמונה ענקית של פיצאצ'ו על זה. זה מגניב וגם די טעים

Piplup

New member
תמיד תגידו לי אם אתם רואים דברים של פוקי!!

ותביאו לי כסף... T_T

miaBaby

New member
יש לי אם אתה רוצה...

מחזיק לפלאפון של בלבאזור ומחזיק של הדרקון הירוק הזה, לא זוכרת איך קוראים לו, משהו אגדי מהדורות החדשים נראה לי. כל אחד עלה לי 5 שקל והם חדשים לגמרי, לא אכפת לי להביא לך אם אני אהיה פה כשיהיה מפגש כלשהו

Piplup

New member
מהמכונות? יש לי גם את שני אלא

למזלי הם הביאו שוב את הסדרה הזו של פוקי ואפילו עדיין יש את זה בכמה מקומות ועכשיו הביאו עוד סדרה חדשה של "מנקה מסך" אבל מזה אין לי כלום עדיין =X

מיה, לתומר כבר יש את שני אלו, אז...

חושבת שתוכלי לתת לי אותם כשניפגש בנ.ל.ס או משהו? סתם כי גם אני ממש אוהב את זה, ולצערי יש לי רק את מאנצ'לקס :( אם כן אז זה יהיה מגניב! P:

Piplup

New member
הוצאת רק 1?

סיפרת לי כמה פעמים נראה לי שהוצאת מהמכונות לא? XD (או שהכל יצא לך מאנצ'? 0__0)

Piplup

New member
רמי... גם אחרי שאני מזכיר לך לענות בה"פ

אתה שוכח XD

אופס, יש לי נטייה לא לשים לב למסרים

אם זה היה הודעות קופצות כמו בפורומים אחרים זה היה נורמאלי יותר והייתי שם לב על בטוח, אבל המון פעמים אני פשוט לא שם לב XD הולך לענות לך :)

למעלה