ממש בכיף אגב, זה נעה, אבל בקטנה חח
R ReallyWrong New member 24/9/08 #18 חח מוזאון השעווה באיימקס אכן מגניב ../images/Emo6.gif יש לך 13 חפצים מהקווסט של קודי, עדכני אותנו מה הפרס
חח מוזאון השעווה באיימקס אכן מגניב ../images/Emo6.gif יש לך 13 חפצים מהקווסט של קודי, עדכני אותנו מה הפרס
M MiRi XD New member 25/9/08 #34 הפרס הואאאאא.... בוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבום קופסאת אוכלל!!!!!
M MiRi XD New member 26/9/08 #39 EQP.. לא משו מיוחד אבל.. לא הרבה ATT.. אבל אני מדברת על הקופסא של רמות 20+.. אולי רמות 60+ 90+ ו120+ יהיו יותר טובות..
EQP.. לא משו מיוחד אבל.. לא הרבה ATT.. אבל אני מדברת על הקופסא של רמות 20+.. אולי רמות 60+ 90+ ו120+ יהיו יותר טובות..
M MiRi XD New member 24/9/08 #22 ווווההאאאאאא הצילו ישלי מחר הכתבה בערבית ואני הולכת לקבל 0 גדול ושמןןן!!!!
R ReallyWrong New member 24/9/08 #23 איזו כיתה את? וואי בז' עד אמצע ח' הייתי כל כך גרועה בערבית.. עד שבחופשת פסח החלטתי שאני מצמצמת פער של שנה וחצי כדי להוציא ציון טוב להתקבל לבי"ס שרציתי וחרשתי עד שהוצאתי 93
איזו כיתה את? וואי בז' עד אמצע ח' הייתי כל כך גרועה בערבית.. עד שבחופשת פסח החלטתי שאני מצמצמת פער של שנה וחצי כדי להוציא ציון טוב להתקבל לבי"ס שרציתי וחרשתי עד שהוצאתי 93
R ReallyWrong New member 24/9/08 #25 אז זה רק על דוד ארז בטח, לא? תעברי על זה קצת, זה נקלט ממש מהר ובערבית בכלל יש מלא מלא טריקים לזכור דברים בהצלחה
אז זה רק על דוד ארז בטח, לא? תעברי על זה קצת, זה נקלט ממש מהר ובערבית בכלל יש מלא מלא טריקים לזכור דברים בהצלחה
ו ווינגז New member 25/9/08 #28 מה את צריכה? עד אמצע כיתה י"א למדתי ערבית ברמה של חמש יחידות, אולי אוכל לעזור?