שמופ

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif שמופ ../images/Emo9.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי על החלום האחרון שחלמתם.

לבנדר א

New member
S.O.S!

הסתבכתי עם הוטמייל כשניסיתי לפתוח דוא"ל נוסף בשביל עוד משתמש, ובטעות... אבוי... החלפתי את הכתובת בחשבון המסנג'ר שלי למשהו שאני לא זוכרת.
עכשיו אני לא יכולה להתחבר למסנג'ר. ויש לי שם מלא אנשים שאין לי דרך אחרת ליצור איתם קשר, אז לפתוח אחד אחר פשוט לא בא בחשבון. בבקשה, אם יש כאן מישהו שיש לו רעיון איך לפתור את זה... אני אהיה אסירת תודה.

ReallyWrong

New member
בהנחה שיש שם גם אנשים שיש לך דרך לדבר איתם..

תבקשי מהם לבדוק מה הכתובת שכתובה להם

Guid

New member
רעיון מצוין! /tapuzforum/images/emo45.gif

תעדכני, קים. D:

לבנדר א

New member
אוי ואבוייייי

ניר אומר שאני לא מופיעה אצלו.
כנראה שזה מוחק אותי מכולם. אני ממש מקווה שכשאני אצליח להכנס שוב רשימת החברים עדיין תהיה קיימת... אם אני אצליח להכנס שוב. *מצטמררת מהמחשבה*

sapir aloud555

New member
זה לא הגיוני,

אין אפשרות להחליף כתובת מסנג'ר, אנשים שרוצים כתובת ורשימה חדשה או Whatever צריכים לפתוח כתובת חדשה ולהוסיף אחרים. אם כמה אנשים הוסיפו אותך במסנג'ר הישן, את תשארי שם עד שהם ימחקו אותך (או עד איזה, לא יודעת, שנה שלא תתחברי ואת תוסרי מהמסנג'ר שלהם. לא בטוחה לגבי זה.) אולי לא הבנתי נכון - פתחת אימייל חדש בהוטמייל ובמסנג'ר עצמו כתבת את זה בLog in?.. הממ.

Guid

New member
וואו... באמת הסתבכת...

טוב, מה שאני רושם עכשיו זה תיאורטי, אף פעם לא ניסיתי את זה. ככה: אם שינית את הכתובת למייל אחר ונכנסת אל המייל הזה כבר, אז הוא בטוח שמור בהסטוריה של הדפדפן. אם הוא שמור בהסטוריה של הדפדפן אז יש סיכוי שהשם של הדף, שהוא הקישור למייל הזה, מכיל את השם של המשתמש. הבנת?

לבנדר א

New member
עידכון משמח

העניין הסתדר.
מישהי סיפרה לי מה הכתובת שלי. תודה על כל העצות.

MiRi XD

New member
חזרתייייייייייייייי:pPPPPPPP

כהכהכה.. הקוטרית חזרה מאילת.. ד"א.. מוזיאון השעווה באיימקס שווה ביקור.. הצטלמתי עם איינשטיין.. סופסוף שני המוחות הגדולים ביקום נפגשים *-*

למעלה