של תחילת שבוע

lirandr

New member
יש אחריות.

ואפילו אחריות מטורפת... אם נניח הוא היה במדינה אחרת, אנגליה לצורך העניין... שליח היה מגיע אליו הביתה, לוקח לתיקון ומחזיר תוך 24 שעות.

lirandr

New member
נדפקת...

מיקרוסופט לא נותנת תמיכה או שירות כלשהו בXBOX... זה לא מיובא באישור מיקרוסקופ ישראל...

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה אומר שנדפקתי?

לא חסרות מעבדות שמתעסקות עם זה.

lirandr

New member
בוא אני אסביר לך למה...

אם זו טבעת המוות, אמורים להחליף לך גם שלא במסגרת האחריות :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
בקיצור מה שאתה אומר זה

שמייקרוסופט ישראל זאת חרא של חברה. למה הם לא מביאם את המכשיר בעצמם?

lirandr

New member
אני לא מוסמך לתת תשובה על זה...

למה ? אני מנחש שזה עניין של ביקוש מול עלויות. ייבוא של XBOX זה חתיכת בלאגן. צריך לשנות את שיטת השידור בקונסולה, להוסיף שנאי אחר, לבנות מוקד תמיכה ובלאגנים. כל זה בשביל למכור כמה קונסולות... (אני חושב שמספר המכירות יהיה מצומצם. ועובדה... "באג" שמוכרים את הXBOX ע"י ייבוא אישי שלהם, לא מוכרים כ"כ הרבה...) MS זה תאגיד... בשורה התחתונה מעניין אותו רווח.

DDN

New member
אם אני זוכר נכון

לפני כחצי שנה נשאל נציג בכיר של מיקרוסופט שביקר פה בארץ (לא זוכר אם זה היה באלמר בעצמו) למה הXBOX והZUNE לא מגיעים לארץ, הוא אמר שהוא לא יודע אם יש לכך סיבה טובה והבטיח לבדוק את העניין. כלומר, הם מודים שאין להם סיבה טובה לא להביא את הXBOX, אבל עדיין לא מביאים. במיקרוסופט ברעננה אגב, יש שם XBOX שמוצג ואפשר לשחק בו.

lirandr

New member
באלמר זה בטוח לא היה...

ושוב, "באג" עשו ייבוא אישי לZUNE ולXBOX ונפלו עקב מכירות מצומצמות במיוחד... מה גם שאני לא רואה איך "אפילו הם מודים שאין להם סיבה לא להביא את הXBOX". אשמח להסבר על הלוגיקה שבין מה ש"באלמר" אמר למסקנה שלך. ועוד משהו, לא יודע איפה יש XBOX, אבל לא יצא לי לראות אותו ברעננה

lirandr

New member
הייתי אוכל בשמחה, אלא שזה לפני שנה...

אני עובד מחודש 7 בשנה שעברה ולא היה זכור לי שום ביקור של באלמר בחצי שנה האחרונה. עדיין על הלוגיקה לא קיבלתי הסבר.

lirandr

New member
אגב...

אמנם הכותרת מפוצצת, אבל בתוכן כתוב בהחלט למה אין ZUNE וXBOX בישראל.

DDN

New member
זה לא משכנע

אומרים בעיות זמינות, אז איך יש במקומות אחרים? איך כל מי שרוצה XBOX בארץ יכול לקנות ביבוא לא רשמי? זה לא משכנע. זה בדיוק כמו אפל והאייפון - אין סיבה טובה ואין תירוצים. סתם ישראל נשארה מחוץ למשחק. אל תהייה קטנוני על התאריך. לפני חודשיים היינו יכולים לומר שזה לפני "חצי שנה" (פלוס-מינוס)

Or Amit

New member
../images/Emo49.gif ל... עומר ו ../images/Emo149.gif

הראשון מבין חברי הפורום שחוגג יום הולדת מאז השרשור. שיהיה בהצלחה עם האיחולים כאן
אגב, לא הצלחנו להשיג את די.ג'יי קלו (שתקלט ביום ההולדת של וייד שנה שעברה) אבל הנה תמונה של וייד למזכרת מאז

ikrmr

New member
שיהיה במזל טוב!

בס"ד ולגבי התמונה של וייד, אם לא הייתה אומר שזה הוא, הייתי בטוח שזה עבריין כבד מאחד השכונות הקשות!

עומר ו

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

מתנות אפשר לשלוח בדואר, באימייל, במסרים, כמובן שכסף יתקבל בברכה או לחילופין כרטיסים לפלייאוף, רצוי על הפרקט...

Or Amit

New member
ההתחסדות האמריקאית זה פשוט נהדר

אסור, בניגוד לארץ, לקלל ברדיו או בטלוויזיה אז מה בריטני ספירס עושה? קוראת לשיר "if you seek amy" (נשמע כמו F.U.C.K Me) הקליפ יצא לאחרונה http://www.youtube.com/watch?v=FehBgQeVKFQ לדואגים - לאיימי שלום.

למעלה