של תחילת שבוע

מת על הסטייל החדש שלה ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה יש קטע בשיר שהיא אומרת "fuck me hate me" וסיק איימי ממש לא נשמע כמו פאק מי.. היה עדיף שהיא הייתה קוראת לו if you love me

rapgamer4ever

New member
זה לא רק התחסדות, זה גם טמטום

הדוגמה שנתת היא קצת מכל דבר. השיר של אמינם 97' bonnie and clyde שהוא בלי שום ספק מהמזעזעים שיש מבחינת התוכן- לא צונזר. לעומתו שירים בלי מסרים שליליים אבל עם מילים גסות- מצונזרים. אגב, לפעמים הצנזורה מגיעה לרמה מגוכחת. מצנזרים לעיתים מלים כמו gun.

שים לב איפה מצנזרים

בשירים שמושמעים ברדיו ברור שיצנזרו את המילים,אבל יש גם גרסאות בלי צנזורה. כנ"ל לגבי קליפים- קליפים שמוצגים בטלוויזיה עוברים צינזור של המילים ושל התוכן,אבל אפשר לחפש באינטרנט את הגירסאות הלא מצונזרות,שבהן מראים את כל הבחורות הערומות וכל זה..

rapgamer4ever

New member
תאמין לי.. לי אתה לא צריך לספר את זה

ובקליפים הבחורות הערומות פחות מעניינות אותי, בשבילן אני מקדיש תשות לב מלאה בלי מוזיקה. חוץ מזה שאני כמעט לא שומע ראפרים שמראים בקליפים שלהם בחורות ערומות.

He got game

הסרט עם ריי אלן, יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד אותו? לראות אוו בצפייה ישירה? אם יש אותו באיזו חנות להשכרת סרטים באיזור ירושלים שמישהו מכיר זה גם יכול לעזור אני אלך לקחת... אני מחפש אותו די הרבה זמן, למישהו יש מושג משהו בנושא? :)

Or Amit

New member
נסה לגגל את זה

ניסיתי לחפש He Got Game Full Movie וקיבלתי איזשהו אתר עם אפשרות לצפיה ישירה, צריך להתקין משהו. יש שם עניין של הסכם פרטיות, אז אני מניח שזה חוקי, אבל אני לא בטוח, אז אין לינק. מצד שני סביר להניח שאם תעשה מה שאני עשיתי תמצא אותו.

לא יודע למה אני לא מצליח להתקין אימיול

כשאני מתקין הוא אומר שהוא לא מחובר לשרת אני לא מצליח להבין איך מפעילים אותו...

Or Amit

New member
למי שעוקב אחרי אמריקן איידול

(כוכב נולד האמריקאי) המועמד הראשי כרגע לזכיה הוא בחור יהודי (והומוסקסואל מוצהר) בשם אדם למברט אם לוקאל-פטריוטיזם זה מה שעושה לכם את זה, שימו לב לביצוע שלו עם עוד שתי זמרות מלפני כ-3 שנים בהופעה לזכר יצחק רבין ז"ל ל"שיר לשלום". http://www.youtube.com/watch?v=aNb2Qsh0F_Q אולי יביאו אותו גם לכוכב נולד המקומי?

STEVE NASH

New member
המירוץ למיליון - מישהו רואה?

אחת מתוכניות הריאליטי המצחיקות שהיו כאן, פשוט ענק לדעתי, מישהו כאן עוקב? אהבתי את הקטע עם הנהג המטומטם

EizoTop

New member
אני רואה את האמריקאי...

לא אהבתי את הישראלי... יש זוג מאשדוד שהצליח להצחיק אותי בפרק הראשון

Or Amit

New member
סיימתם לראות?

אז לעניות דעתי צריך ללמד את הכניסה של סטיקי פינגאז (הוורס האחרון בשיר הרביעי) בכל בית ספר לאמ.סי-ינג שמכבד את עצמו.

למעלה