של תחילת שבוע

Or Amit

New member
../images/Emo32.gif של תחילת שבוע

כמו שניר אמר לכם, אנחנו רוצים להכניס גם מימדים קצת יותר חברתיים לפורום כדי ליצור באמת "קהילה" ולא סתם פורום. אחד מהדברים זה שפעמיים-שלוש בשבוע נפתח כאן שרשור
שבו תוכלו להעלות כל דבר שעולה על רוחכם. הדבר היחיד הוא שבמידה וקיים שרשור
בדף הפורום הראשון ושנפתח לפני פחות מ-72 שעות, נא לא ליצור אחד חדש אלא לשרשר לקיים. אז ספרו איך היה הסופ"ש, אם ראיתם איזשהי כתבה מעניינת או וידיאו משעשע ביו-טיוב, או אם אתם סתם רוצים לפרוק עצבים על הלימודים\צבא\חברה\מה לא...

Or Amit

New member
יש לי שאלה אחת בשבילכם

Why So Serious? צולם ביום שישי במסיבת יום ההולדת

../images/Emo6.gif טובב קרמר

פעם ראשונה שהצלחת להצחיק,המשך כך
אור עמית מזל טוב :]

ikrmr

New member
דווקא הצלחתי כבר להצחיק!

בס"ד קשור במקרה שמישהו כתב ש"תפוז" אכל לו את ההודעה. אני הגבתי ששמעתי את תפוז שאוכלים, אך לא על תפוז שאוכל!

QuickSilverAviv

New member
בדיוק שלשום ראיתי את הסרט פעם ראשונה

סרט אדיר, עשית את התחפושת אחלה.

EizoTop

New member
כדורגל -

חוץ מכדורסל ו-NBA, אני מניח שרובנו פה גם עוקבים ואוהדי קבוצות כדורגל... מה היא הקבוצה שאתם אוהדים?
אולי נגלה כאן יריבויות... אני אוהד הפועל באר-שבע, ויובנטוס

ThEgReEnKiNg

New member
יאפ

ארסנל ומכבי חיפה בעיקר אוהב גם את יובנטוס אבל ירד לי מהם קצת.

ikrmr

New member
בהרבה מקרים זה די נכון

בס"ד אך משחקים ברמה הגבוהה ביותר של הכדורגל הם לא משמממים כלל, ואף המשחקים הטובים ביותר ששוחקו בארץ לא היו משעממים, אלא קצביים מלאי אירועים כולל שערים, הצלות שוערים, החמצות גדולות ומהלכים מבריקים מאוד של שחקנים.

Or Amit

New member
לא מת על כדורגל בכלל

אבל כיוון שחייבים מכבי חיפה ומנצ'סטר יונייטד הן הקבוצות שלי מאז היסודי בערך. מצד שני אני לא אדע להגיד לך על חמישה שחקנים שמשחקים באף אחת משתי הקבוצות ככה שזה די ביזיון לקרוא להן הקבוצות "שלי"

DDN

New member
אני לא משה ולא ישוע

ואותי כדורגל לא משעמם - הוא מגעיל.

DDN

New member
ההתנהגות של האוהדים

במיוחד בארץ ובאירופה. כזו שנאה ובהמיות שלא רואים בספורט אחר. לגבי המשחק עצמו - הוא פשוט לא מדבר אליי, ופיתחתי אליו סלידה עוד מילדות.

למעלה