של תחילת שבוע

ikrmr

New member
מה לא מדבר אליך במשחק עצמו, לזה התכוונתי

בס"ד כוונתי הייתה מה הבעיה שלך לגבי המשחק עצמו. אפשר לאהוב את המשחק ולשנוא את התנהגות האוהדים, בדיוק כמוני!

DDN

New member
חסר לי שם

הדרמה שיש בכדורסל או באגרוף האינטליגנציה שיש בכדורסל השואו שיש בכדורסל או בהיאבקות ו, אולי זה ישמע דבילי, אני הייתי מהילדים שתמיד "תקעו" בשער ופוצצו אותם עם כדורים. זה עזר לי לפתח סלידה מהספורט הזה.

ikrmr

New member
אני מבין אותך, אך כדורגל ברמה הגבוה הוא מהנה

בס"ד כדורגל ברמה הגבוהה, שלא פעם לא קורה אף בין קבוצות איכותיות בפני עצמן, הוא כדורגל מהנה וקצבי, בד"כ עם שערים יפים, וגם אם אין שערים, ישנם מהלכים נפלאים, הצלות שוערים גדולות וכו', ובייחוד בסגנון הברזילאי, וכך בכל הקבוצות הטובות כשהן משחקות כפי שהן יכולות לשחק, מה שקורה פחות מאשר בכדורסל, אך קורה די הרבה בקבוצות הטובות ביותר.

DDN

New member
איש איש ודעתו

אני לא סובל כדורגל, זו דעתי האישית ואני לא חושב שיש משהו שיוכל להזיז אותי ממנה.

go lakers go

New member
אל תאשים את ההורים שלך שיצרו מפלצת כמוך :(

ניר , אור - שמישהו יטפל בו כבר . זה התחיל עם תום , נמשך עם קרמר ועכשיו עם דון ( ובטח פיספסתי עוד כמה ) .

Or Amit

New member
ילדים להרגע

פושקאש - אני אמנם הבנתי את זה בצחוק, אבל אנשים עשויים להפגע מזה. נא לשמור על שפה ראויה אור (אני לא מתבלבל בשם, נכון?) תודה על הheads up, בכל מקרה לא נראה לי שהדרך הכי טובה לטפל בזה היא עם כינויים כאלה. הראיון מאחורי השרשור הזה הוא להכניס אווירה טובה לפורום, לא להתחיל כאן מלחמות.

go lakers go

New member
בוא נשאל את דון אם זה הצחיק אותו

1 - כן זה אור 2 - שקרמר רשם את התאריך לידה שלו בעברית , הבחור שהגבתי לו הגיב לו בכותרת " יור פאקינג אידיוט " והמשיך עם שלל "ברכות" בתוך תוכן ההודעות . 3 - מהמעט ששמתי לב , כבר שני אשכולים נמחקו בגלל השפת ביבים שלו . לא ראוי הן באשכול שמדברים כדורסל והן באשכול של "אווירה טובה" 4 - הלוואי הייתי ילד . אני בן 35 . יש לך איזה סטארטאפ עבורי ? ט-ר-ב-ו-ר א-ר-י-ז-ה ! Phil Let Him Play More

DDN

New member
לא הצחיק אותי אבל

הבחור חתם את ההודעה שלו בסמיילי, מה שלפחות בעגת האינטרנט אומר (בעיניי) - "בצחוק אחי, לא מתכוון להעליב בהודעה הזו"

Puskas

New member
כל הרע שבעולם בגללי..

חצי פורום פה יוצא באופן קבוע על קרמר ועל תום (כמה פה אמרו שתום הוא הסיבה שכל כך שונאים את הלייקרס והשחצנות שלהם) ואני הבעייתי? זה שאני מעט בוטה זה לא אומר שאני שונה ממישהו..אז אחרים "נכנסים" בתום וקרמר במילים יפות של סביון ואני מדבר אליהם קצת אחרת..SO FUCKIN' WHAT??? הכוונה היא אותה כוונה והפגיעה אותה פגיעה..המילים שונות אתה בן 35? GOOD FOR YOU אבל את הגישה של הסבא תשמור לעוד 30 שנה כשיהיו נכדים בעזרת השם :)

go lakers go

New member
אני אגיד לך למה אתה בעייתי קצת ושונה מאחרים

כי אתה תוקף אנשים סתם , אפילו מבלי שפנו אליך או הקניטו אותך תחילה. 1 - אף אחד לא אמר שכל הרע שבעולם בגללך . תתפלא אבל אני אישית אוהב עקיצות , אבל בטוב טעם , ושהן באות ממקום של תגובה לעקיצות כלפיהן. בזמנו אפילו יצאתי כאן בכותרת " זה פורום NBA או פורום בלט ?!" 2 - זה שחצי פורום פה יוצא על קרמר ועל תום , לא עושה את זה צודק או נכון , ולא צריך לתת לך לגיטימציה לעשות ככה גם . לגבי תום , לדעתי ומהקריאה שלי כאן זה כבר נפסק . לגבי קרמר זה בהחלט ללכת אחרי העדר . אני אישית , וזו דעתי האישית בלבד , לא מבין על מה המהומה ועל מה הוא קיבל חסימה לשבוע בטענה של הצפה . זה לא שהוא מציף כאן הודעות בנוסח - כנסו כנסו ללינק " איך לעשות כסף מהיר " . הוא כותב על כדורסל נטו , הוא לא קילל ולא גידף כאן אף אחד ( לפחות ממה שאני ראיתי ) . אם גולש כלשהו לא בא לך טוב בעין לא עדיף פשוט לא לקרוא את ההודעה שלו ? 3 - אני אחזור לעניין שלך ברשותך . ניחא שעל תום יצאת בגלל שהוא העיר לך , אבל על קרמר יצאת בצורה כל כך חריפה , ועל מה ? על זה שהוא רשם את התאריך לידה שלו בעברית ?! ממש מיותר , ומספר גולשים העירו לך על כך לפני שהאשכול נמחק . אותו דבר לגבי דון . הוא לא פנה אליך או הזכיר אותך בשום דרך , ואתה מסיבותיך מצאת סיבה לכנות אותו " ילד כאפות " 4 - אל תתן לתום קרדיט כל כך גדול ותייחס לו את השנאה ללייקרס של גולשים כאן בפורום . הלייקרס היא הקבוצה הכי אהודה ( בארץ ובעולם ) והכי שנואה ( בארץ ובעולם ) . אותו דבר לגבי מכבי תל אביב כדורסל אצלנו - או שאתה אוהד שלה או שאתה שונא אותה . זה לא קשור לתום או לכל גולש אחר כאן בפורום או בעולם . 5 - כפי שכבר ציינתי בתחילת ההודעה , אני דווקא אוהב הקנטות , אבל בגבול הטעם הטוב , ותתפלא אני גם יודע להקניט טוב בחזרה .אותי אתה יכול להקניט כאן כמה שאתה רוצה , נותן לך גם רשות לקלל אותי במסרים אישיים , ואפילו אהבתי את הסבא
מקווה שהבנת והפנמת . סבא'לה צריך ללכת לישון . לילה טוב .

Or Amit

New member
לא חייבים מילים של סביון

כמו שאתה מגדיר את זה, אבל קללות ושפה כמו שאתה לפעמים משתמש בה היא לא במקום בפורום הזה. אולי אתה סבבה עם הבוטות הזו, ואולי זה לא פוגע בך, אבל יש כאן אנשים שזה בהחלט פוגע בהם, אז אנא - לרסן.

ikrmr

New member
אך לא הייתה סיבה מדוע פנית אלי בגסות

בס"ד אחרים ש"עלו עלי", זה בגלל משהו שבאמת הרגיז/עצבן אותם, אך אני בסך הכל הבאתי את התאריך העברי של יום הולדתי בכותרת התגובה ואת התאריך הלועזי בתוכן. אז איזו סיבה הייתה לך לפנות אלי בגסות כזו ובקללות?

Or Amit

New member
לכן ההודעה הזו נמחקה

בואו נעצור את הדיון הזה כאן רבותיי.

Or Amit

New member
אז פנה אליו במסרים

לא חושב שזה צריך להתנהל באופן ציבורי

DDN

New member
תודה שנחלצת להגנתי, אבל לא היה צורך

השם אגב זה דני, הכינוי זה די די אן ולא דון.

DDN

New member
אני לא

אני מאשים את המשחק בזה שבמקום לעשות דברים שהיו לי כיפיים (כמו כדורסל), כדי שיהיו לי חברים (זה היה גיל היסודי) הייתי צריך לשחק איתם כדורגל, משחק שלא הייתי טוב בו, לא הבנתי את החוקים ולא דיבר אליי (ואף אחד אף פעם לא טרח גם להסביר). בכיתה ה' הבנתי שזה לא זה, ונדבקתי דווקא אל ילדים מכיתות אחרות שאהבו יותר כדורסל. (וגיליתי שהם יותר אינטליגנטים מהחבר'ה שהתעקשו כל הזמן לשחק כדורגל) אני לא מאשים את המשחק, כמו שכתבתי לקרמר - אני מאשים את האוהדים. (אתה יודע איזה סיוט זה לנסות לנווט בשכונות ליד קניון איילון בימים של משחקי כדורגל? אתה יודע איזה סיוט זה שהדרך חזרה הבייתה מהמכללה שאמורה לקחת לך 10 דקות לוקחת 40 בגלל חוליגנים שהחליטו "לתקוע" את האזור ולהרעיש?)

Puskas

New member
אתה מכליל סתם..

לכל קבוצת כדורגל יש גרעין של שרופים שהם סתם מעפנים מסריחים..לה פמיליה,הקופים הירוקים,השחקן ה-12 וכו'.. הם סתם מושפעים שלוקחים את כל העסק רציני מדי..אבל הם רק אחוז מצומצם מכלל האוהדים של הקבוצות... רוב הקהל זה בדר"כ חבר'ה שסתם באים להנות,לפרוק קריזות ולחזור הביתה לראות טלוויזיה ולצחוק... יש הרבה ילדים שבאים עם הורים או לבד והרבה חבר'ה צעירים שסתם נהנים מהאווירה.. להגיד שהרוב הם מפגרים בלי שכל,ברברים חסרי אינטליגנציה שרק מחפשים מכות ולחסום רחובות בדיוק כשאתה בא מהמכללה זה לא נכון.. יש כאלה אבל הם סתם קקות שאף אחד לא ממש אוהב... הרי אוהדי מכבי חיפה בעצמם לא סובלים את הקופים...אז תאמין לי שרוב האוהדים בסדר.. גם בכדורסל יש כמה קקות אבל הרוב בסדר... כדורגל זה יותר משחק של העמחה..וכדורסל הוא יותר של ילדים טובים...אבל זה עדיין לא אומר שכל הקהל בכדורגל הוא מסריח ובהמתי וזה של הכדורסל חננות ילדים טובים..יש כאלה פה ופה..

למעלה