של שבת

A N I g M A

New member
שלומי!!

כלהכבוד! (כן זאת מילה אחת) אני מצטרפת למלכה - גמאני גאה (בך)

lollapalooza

New member
אינטיייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

סחתיין
. מלכת צוות חבר גאה

../images/Emo32.gif וואי איזה יום מושלם

טוב אז אני לא כותבת כאן כמעט אבל החלטתי לשתף אותך ביום המושלם שלי... אז אחרי היום הזוועתי שהיה לי אתמול (המון מחשבות שהציקו לי...) הגיע היום המושלם הזה! אז ככה אחרי שיצאתי מהכיתה אני הולכת לתומי לכיוון היציאה של ביצפר...ופתאום!!!!!! אני רואה את האודי A3 הזהובה...(רקע קצר...עברי גר ליד הביצפר שלי עד תחילת השנה) ואז זאת הייתה המכונית שלו!!!!!! ואז ראיתי אותו יושב בבית קפה ליד הביצפר!!!! ואז בדרך חזרה הביתה היה ברדיו את הכוס הכחולה (השיר הכי מושלם בעולם אחרי כמה שאני אוהב) וזהו ככה היה היום שלי.......יום מושלם לכולם :)

dark moon1

New member
אני הכי מקנאה בך בעולם!!!

איזה כיף לך שראית אותו... לצאת מהבית ספר ולראות לפניך את עברי המדהים... חלום שמתגשם... כיף לך מותק :]

dark moon1

New member
מה נסגר איתכם!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה אנשים אתם קרועים לגמריי!!! מי זה מאיר לנצח????

Rain Star

New member
טוב זה מתחיל להימאס

תומר, שגיא - להתחיל למחוק נראה לי...

../images/Emo32.gifבקשה לעזרה

כמו שרובכם יודעים חזרתי לפני יומיים מפולין. אני פונה אליכם כי אחרים כבר לא יודעים מה להגיד לי. רק עכשיו הכל מתחיל לחלחל פנימה ויש לי מין מועקה כזאת בלב ואני לא יודעת איך לפרוק את זה. נתקע לי מקום שהיינו בו בראש ואני לא מצליחה להוציא אותו. לא מחנה ריכוז, לא מחנה עבודה, לא גטו. נתקעה לי הרגע שנכנסנו לבית קברות יהודי שבו יש קבר אחים. למי שלא יודע קבר אחים זה מקום שבו ישנן גופות של יהודים קבורים אחד על השני. במקום שאנחנו היינו ישנן 9 קומות, שבכל קומה זרוקות 1000 גופות של יהודים שנרצחו בשואה. סה"כ- 90 אלף גופות בעיגול בגודל של כיתה ממוצעת. קשה לי ואני לא יודעת מה אני אעשה עם זה... יש למישהו רעיון?

jeackyh

New member
זהר מתוקה,

פולין זאת החוויה הכי מרעישה שהיתה לי בחיים. אני עד יום בסרט של שואה- הייתי בפולין פעמים, עם המשלחת ועם המשפחה (וסבתא). עמדנו עם סבתא ברחוב שלה לצלילי בכי מחרישים שלא נגרמו כשהיא מסתכלת על מה שנשאר מהרחוב, מהב"יס, מגן המשחקים ומעיר הולדתה. פולין זה משהו שלא תשכחי בחיים, אם זה בתור בחורה רגישה, בחורה שהתחברה או בתור יהודיה שקצת יותר ראתה מה עבר על בני עמה. לא בטוחה שזה משנה מה בדיוק נתקע לך בראש, כי ראית הרבה מחזות ורובם קשים. אם זה הקרמטוריום שהשפיע על מישהו אחד או ביתן היהודים (החשוך) שהשפיע על מישהו אחר, כל אחד לוקח משהו אחר מפולין. לצערי המועקה הזאת לא תעבור בקרוב, אם בכלל. זה משהו שתצטרכי להתרגל אליו בתור בחורה ישראלית שצעדה באושוויץ במשלחת, עם דגלים ועם פסון- לא כמו היהודים שצעדו לפני עשרות שנים. אני בחרתי להתמודד עם פולין בדרך של למידה ומחקר, בדרך של השלמה. בפולין נרצחו 6 מליון יהודים, מליון וחצי ילדים מתוכם ב-3 מחנות השמדה מרכזיים ונוראים וזה קרה. ועמדת שם. ועשית מעשה שהרבה לא יכולים לעשות. ביחוד לא בגיל כזה. תחשבי את עצמך כגיבורה, כעשית משהו בשביל העם היהודי- ראית ועכשיו את בטוח לא תשכחי. ואת תספרי. ואף אחד לא ישכח מה עבר עלינו בגלות- כי את חלק מדור ההמשך. בהצלחה

Ez sLeeP

New member
../images/Emo45.gif

חוזרים מפולין עם מטען. בחירה מעניינת של מילים. כעס, תסכול, בלבול רב. זה נוטה להסתדר עם הזמן. השתדלי שלא להוציא את זה על אחרים. השתדלי לדבר על זה. יהיה יותר קל עם האנשים שנסעו איתך - חברים. הם מרגישים אותו הדבר. הם יבינו. עברת תהליך מקסים של הכרה. לא רק את הזוועות של פולין (מנטליות מזעזעת, נכון?) - אלא גם הכרה עם התרבות היהודית של הגולה. היתה תרבות. ולאו דווקא זו הדתית - היתה מגמת חילון, ציונות, רצון וגעגועים. וזה מקסים. נקטעו כל אלו באיבם - אבל הם מתחדשים. דרכינו.

mesh33

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטרפת למאבק! מוחקים את השרשור המעצבן הזה!!!! טוב, אולי לא.... נפסיד פנינות חביבות על ההיררכיה של עולם המוזיקה... (חחחח עברי נערת מים....
)

jeackyh

New member
../images/Emo32.gifאוף לטים../images/Emo14.gif../images/Emo5.gif

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליסליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה חה סליחה סליחה סלסליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה יחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליסליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה חה סליחה סליחה סלסליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה אל תכעס עלי אל תכעס עאל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי לי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי אל תכעס עלי רעות זה המקום שלך גם להתנצל

מיטקין

New member
על מה ההתנצלות? ../images/Emo140.gif

אמרתי לך מיליון פעם ששום דבר לא קרה אוהף, טים

Principesa Reut

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אין לי מושג על מה, אבל טים - אם פגעתי בך באיזשהי צורה אני ממממששששששששש מצטערת
רגע, אבל מה קרה

למעלה