של שבת

oooooOFIR

New member
עוד כמה שעות..

בוא ניסע לאילת יכול להיות שם נחמד רק נשב על החוף עם טקילה ביד בוא ניסע לאילת יכול להיות שם נחמד לכולם יש (?) לא נרגיש שם לבד ביי בי עד יום ראשון חוץ משגיא כמובן...

הצחקתם אותנו ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום סוכרת את יעקב חיים וינברג, מומחה לרגליים, מדרסים ואורטופדיה המתמחה ברגליים סוכרתיות. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. ב-19:00 עודד אברהם יארח את עלמה זק, כוכבת "ארץ נהדרת" שתבוא לספר על התוכנית ועל החיים שאחרי התוכנית LIVE בוידאו צ'ט של פורום ארץ נהדרת. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-20:00 יצטרפו אלינו לילך ורויטל, שהודחו בשבוע שעבר מ"האקדמיה לצחוק" ויראו לכם באמת מה הן שוות. חצי שעה של צחוק בפורום הומור. אפשר להכין שאלות כבר מעכשיו... פורום חירשים ולקויי שמיעה נותן לכם הזדמנות ללמוד שפה חדשה: שיעור ראשון בשפת הסימנים לחירשים בהדרכת המתורגמנית לי דן יערך הערב ב-21:00 LIVE בבלוג TV ובפורום חירשים ולקויי שמיעה.

Stars Shadow

New member
שלום לכולם

יש לי משהו חשוב להגיד, בבקשה אל תמחקו את ההודעה. סיווןבר-לב,יפתי, אני יודע שאת כותבת בפורום, ומצאתי לנכון לבוא ולהגיד לך את זה כאן. אני חושב שאת זמרת מדהימה. הקול שלך פשוט מדהים, ואל תשכחי את זה. זה רק אחד מהדברים שאת יודעת לעשות בצורה כשרונית ביותר, ואני רוצה שתדעי שאני המעריץ מספר אחת שלך! אני בטוח(כמעט) שאת לא מכירה אותי, ואני מעדיף לשמור את זה ככה.

A N I g M A

New member
OH MY GOD

נאמנאמנאמ לא הייתי כאן אתמול אז לא הספקתי לראות את ההודעה. תצילו אותי כנראה שיש לי דלקת ריאות (כבר פעם 2) ואני מרגישה נורא אני כל הזמן משתעלת, יש לי חום ואני מסכנה כי כבר שבועיים לא היה שיעור פיתוח קול! ועוד מעט יש בחינות לשיר בטקסים. ואני רוצה גם! :( בקשר להודעה: לא יודעת מי זה... מוזר לי אבל אני לגמרי מוחמאת... אז... תודה רבה "סטארס שאדו". לא יודעת בקשר למעריץ מס' אחד כי מישו אחר כבר הבטיח לי את זה
. *מסמיקה* בובה - את ממש חמודה :) שלומי - לא שוכחת (צוות חבר רולז)

שלקי

New member
אוקי זה אופיר כותב מאילת

פשוט זה הכינוי שהיה פה במחשב בכל מיקרה נישרפתי וכולי אדום כמו עגבנייה אין לי הרבה זמןֹ, זמן זה כסף קראתי את ההודעהשל גל ואני רוצה להגיד לו שאני מצטער על מה שקרה לו עם חבר שלו. ושיהיה טוב. בכל מיקרה מאוד נחמד לי פה, קניתי משקפי שמש, והרבה אלוורה... אז מקווה ליראות וירטואלית את כולם יום ראשון ביי ביי אופיר

מנצלש את אופיר

הציון של עבודת הרבע גמר הגיעה
. קודם כל בעבודה על מאגריט קיבלתי 95
.עבודה קלילה
. ובעבודה לרבע גמר קיבלתי 93
. "שלומי אתה בעל יכולת התבוננות ורגישות נפלאים,אני ממש שמחה שאתה במגמת אומנות". אני אוהב להיות מוחמא.ברגע שקיבלתי את העבודה חייכתי חיוך ענקי ומרוצה.נשארה רק עוד עבודה אחת וסיימתי

למעלה