של יום ראשון

דש לקש

New member
באמת זה לא חשוב

הרא"V מעפילים - אותו דבר העיקר שאני בבני עקיבא.

ידידיה:[../images/Emo132.gif]

דבר ראשון: אוריה זו הילדה שכתבה שהאנשים פה סנובים (אבל אתה בטח תשתלב בקלות כי גם אתה סנוב שמרשה לעצמו לאחר ב-40 דקות!!!)-(אל תשאל מה הקשר! תאמין לי שיש....) דבר שני: אם אתה רוצה אני יסדר לך פגישה עם בליץ (יש לי קשרים איתו למרות היותי אשכנזית!) שבוע טוב......

../images/Emo32.gif של יום ראשון

דבר ראשון, התנצלות על מחסור באוף של שבת, נתקעתי בעבודה עד שלוש וחצי והגעתי הבייתה רק בארבע ולא היה לי הפעם אוף מוכן מראש אז שבת ראשונה ולדעתי גם אחרונה בלי אוף. דבר שני, לא הספקתי להכריז ע"כ אבל אנחנו מתחילים עכשיו תק' משחקים, הקטע יהיה שבוע משחק, ואז שבוע דיונים רציניים, כשעד למפגש אנחנו נשחק חפש את המטמון בפורום. דבר שלישי- מפגש פורום. לקחתי למנהלת אחרת בתפוז את הרעיון ואנחנו הפעם ננסה את זה בדרך שלה. אני לא רוצה שום שירשור ע"ג הפורום בקשר למפגש עד ליומיים לפני המפגש יש מבין? מי שרוצה להשתתף במפגש שיחול ב-כ"ז כסלו 21/12/03 למניינם, שישלח לי או מסר או הודעה או טל' לפלאפון. שבוע לפני אני אאמת איתכם ורק מי שידבר איתנו אישית יידע איפה המפגש ובאיזו שעה. הגיע הזמן שנהיה קצת מסודרים ולדעתי זו דרך טובה מאוד. אני מאוד מבקשת שלא להעביר הלאה ולא להפיץ בפורום את מקום המפגש כי זה חשוב לנו נורא לדעת בוודאות מי מגיע. כל מפגש עד עכשיו לא ידענו בגרוש מה מחכה לנו והפעם יש תוכנית מאורגנת ומסודרת ואנחנו צריכים מס' אנשים מדוייק. כמו"כ, מי שמדבר איתי, תוודאו שאני רושמת אתכם אצלי ברשימה ותתקעשו על זה כדי שאני לא אשכח ויווצר מצב לא נעים. אם יש לכם ספק תודיעו לי שאתם ברשימת האולי, שבוע לפני המפגש רשימת האולי תוכרע או לפה או לפה ולא יהיו יותר מתלבטים. לכל מי שמכריע האם לבוא לפי המיקום, נגלה מראש שהפעם זה במרכז. שבוע מצויין אוהבים אתכם מאוד

mayakol

New member
וואי כמה מידע בהודעה אחת... ../images/Emo13.gif

1. לא הבנתי- נניח בשבוע של המשחק לא נפתח דיונים רציניים? או שנשים יותר דגש על המשחק? 2. מתי נדע איפה בדיוק יהיה המפגש ובאיזו שעה? כי הכול נשמע באוויר... נדע זמן סביר לפני? ולמה כל הסודיות הזו? ואיך זה שליאור ואריאל יוכלו לבוא? הם יהיו בחופש רק מיום רביעי!

הסבר:

1. בשבוע של המשחק נשים דגש על התגבשות של החבר'ה בפורום, נריץ קטעים, אני אהיה בצ'ט כל ערב ואני אחכה לכם כמובן, יהיה מטורף 2. הסודיות הזאת היא בדיוק בשביל שסופסופ תהיה לנו פרופורציה כמה באים, בסוכות דובר על 7 אנשים, ראית כמה היינו בסוף לא מתאים לנו הקטע הזה, תבואו בברכה, אנחנו רוצים שתבואו, אבל אנחנו רוצים לדעת מראש מי בא אם ליאו נתן לי את זה בתור תאריך שהוא יכול אז זה אומר שהם יוכלו

../images/Emo45.gif גילת-

עכשיו אני חשבתי קצת ואני רוצה להגיד תודה על זה שאת משקיעה כל כך בפורום ושאת מנהלת מצויינת

beckham17

New member
גילת

רציתי להגיד לך שאני לא אוכל עד יום רביעי. וכנ"ל ליאור, אלא אם כן הוא יחליט ללכת בזמן שכל הישיבה עוד לומדים...

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

גילת שלנו ולא ניתן אותה! גילת שלנו.... ואוהבים אותה! קרן - לא להגיב.

לא היה לי מה לאכול בשבת../images/Emo4.gif

הייתי חייב
ד"א-איך בדיוק משחקים את החפש ת'מטמון?

rinxal

New member
למישהו יש רעיון לסרט?

היי למישהו יש רעיון לסרט קצר שאני יכול לעשות אותו רק מתמונות (בערך 20-30) תודה

tamarhp

New member
בטח לשיעור תקשורת, לא?

פשוט לצלם רצף של תמונות שיהוו מעין סרט... כמו אנימציה כזו.. רעיון חמוד שעשו אצלנו בכיתה עם 15 תמונות - השיר "פרח נתתי לנורית" (לא זוכרת את השם). עשו ילד יוצא מהבית ואמא שלו נותנת לו תפוח, בדרך הוא קוטף פרח, פוגש ילדה בגן שעשועים, נותן לה את הפרח והתפוח, היא אוכלת את התפוח, משליכה את הפרח, ואז הולכת לשחק עם ילד אחר... יצא מהמם!!!!

1llus10n

New member
היי היי! יש כאן מישהי חדשה בשטח:)!!

מה נשמע אנשים חביבים? שמעתי על הפורום שלכם, והגעתי הנה לאחר שיחה נחמדה מאוד עם מישהי מהפורום.. תמר :) קוראים לי טליה! אני מירושלים בת 16 וחצי אני מקווה שאני אוכל לתרום לפורום ולהנות ממנו ! אני בטוחה שאני אהנה! אני לא בבני עקיבא, כלומר אני הייתי פעם, אבל פרשתי לפני כמה שנים, כשלא היה לי מלא זמן, לא זוכרת מה בדיוק היה.. למרות שאני הולכת לבקר לפעמים וכל זה. טוב אני מקווה שיהיה אחלה כאן! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם!

למעלה