../images/Emo32.gif של יום ראשון
דבר ראשון, התנצלות על מחסור באוף של שבת, נתקעתי בעבודה עד שלוש וחצי והגעתי הבייתה רק בארבע ולא היה לי הפעם אוף מוכן מראש אז שבת ראשונה ולדעתי גם אחרונה בלי אוף. דבר שני, לא הספקתי להכריז ע"כ אבל אנחנו מתחילים עכשיו תק' משחקים, הקטע יהיה שבוע משחק, ואז שבוע דיונים רציניים, כשעד למפגש אנחנו נשחק חפש את המטמון בפורום. דבר שלישי- מפגש פורום. לקחתי למנהלת אחרת בתפוז את הרעיון ואנחנו הפעם ננסה את זה בדרך שלה. אני לא רוצה שום שירשור ע"ג הפורום בקשר למפגש עד ליומיים לפני המפגש יש מבין? מי שרוצה להשתתף במפגש שיחול ב-כ"ז כסלו 21/12/03 למניינם, שישלח לי או מסר או הודעה או טל' לפלאפון. שבוע לפני אני אאמת איתכם ורק מי שידבר איתנו אישית יידע איפה המפגש ובאיזו שעה. הגיע הזמן שנהיה קצת מסודרים ולדעתי זו דרך טובה מאוד. אני מאוד מבקשת שלא להעביר הלאה ולא להפיץ בפורום את מקום המפגש כי זה חשוב לנו נורא לדעת בוודאות מי מגיע. כל מפגש עד עכשיו לא ידענו בגרוש מה מחכה לנו והפעם יש תוכנית מאורגנת ומסודרת ואנחנו צריכים מס' אנשים מדוייק. כמו"כ, מי שמדבר איתי, תוודאו שאני רושמת אתכם אצלי ברשימה ותתקעשו על זה כדי שאני לא אשכח ויווצר מצב לא נעים. אם יש לכם ספק תודיעו לי שאתם ברשימת האולי, שבוע לפני המפגש רשימת האולי תוכרע או לפה או לפה ולא יהיו יותר מתלבטים. לכל מי שמכריע האם לבוא לפי המיקום, נגלה מראש שהפעם זה במרכז. שבוע מצויין אוהבים אתכם מאוד