של יום ראשון

טון רגיל?

אז זה לא ברור. אם כולנו הבנו את זה כ"תיזהר, לא כדאי לך להתקרב לפה, יש פה אש" - אני בטוחה שגם הוא. יקירה, את צריכה להבין שבכתיבה זה לא נשמע אותו דבר כמו בדיבור, ובמקרים כאלה הכי רצוי לשים סמיילים של קורץ וכאלה. למרות שבמקום הזה זה לא היה מתאים בכלל, מההתחלה. תחשבי שאת עוברת דירה לעיר אחרת, וישר כשילדי השכונה ראואים אותך - הם אומרים לך: היי! תהני פה, אבל תיזהרי, יש פה אנשים מפחידיייייייייים... איך תרגישי? אפילו אם הם יגידו את זה בטון רגיל, זה ממש לא נשמע טוב. את תביני שזו האמת. לא?!

oria15

New member
כמו שרשמתי לא מזמן...

יש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה להשתמש בסמיילים וכדומה.. ובקשר ל"משל" שלך זה אפילו לא קרוב למה שרשמתי.. כאן אתם העלבתם אותי ופגעתם בי ולפי דעתי ב"משל" שלך זה לא היה מוזכר בכלל{אם אני טועה תקנו אותי...}

תראי..

אני לא דיברתי עכשיו על הקטע שפגענו בך. זה קטע אחר בפני עצמו. העניין שאת באה ומראה אש שרק את רואה לפני מישהו חדש, מפריעה לי. אולי את היחידה שרואה את האש הזאתי? אולי רק לך יש את המשקפיים המיוחדות שרואות? אולי לאותם חדשים אחרים אין אותם? אולי האש אצלם בלתי נראית? אבל כשאת מזהירה שיש אש, שרק את (כמעט) נכוות ממנה, החדשים בורחים מהמקום לפני שהם גילו שהם בכלל לא נכווים ובשבילם זו אש קרה... אוריה, גילת (אני חושבת) אמרה פה כבר שהגיוני מאד שרב היחס היה בגלל הלחץ שהיה לנו בחודש הארגון. יש פה הרבה מדריכים והרבה חניכים גדולים שכל יום חורשים את הסניף. אני לא חושבת שזה יפה לשפוט. חוצמזה, שבד"כ לא שופטים דברים עפ"י שבועיים. את צריכה להיות תקופה יותר ממושכת. למשל לא מזמן שיחקנו גמד-ענק והיה ממש נחמד! וכל מיני דברים ממש ממש חמודים. זה פשוט עניין של תקופות.

oria15

New member
את יכולה לקרוא את מה שרשמתי?

זה נמצא בתוך שרשור שאני פתחתי.. קוראים לזה: "כל חבריי הפורום- כנסו זה חשוב" אחרי שתקראי נדבר ביותר רצינות ובקשר למשקפיים{הנ"ל..} זה היה נכון.. סורי!..

טון רגיל?

אז זה לא ברור. אם כולנו הבנו את זה כ"תיזהר, לא כדאי לך להתקרב לפה, יש פה אש" - אני בטוחה שגם הוא. תראי, את צריכה להבין שבכתיבה זה לא נשמע אותו דבר כמו בדיבור, ובמקרים כאלה הכי רצוי לשים סמיילים של קורץ וכאלה. למרות שבמקום הזה זה לא היה מתאים בכלל לדעתי, מההתחלה. תדמייני שניה אותך עוברת דירה לעיר אחרת, וישר כשילדי השכונה רואים אותך - הם אומרים לך: "היי! תהני פה, אבל תיזהרי, יש פה אנשים מפחידיייייייייים..." אפילו אם הם יגידו את זה בטון רגיל, זה ממש לא נשמע טוב. את תביני שזו האמת, לא?

תגידי לי,מה זה משנה???

בס"ד מה זה משנה באיזה טון זה נאמר, את עדיין הוצאת כאן שם רע על חברי הפורום ונתת למשתמש החדש סטיגמות על הפורום, ואין זה משנה כרגע אם הוא מתייחס לזה או לא. אני מבקש ממך להרגיע, אף אחד לא רוצה כאן את רעתך...

אהההה...כמעט שכחתי...

אוריה תפסיקי ללכלך על הפורום שלנו
אם לא טוב לך פה אז תלכי
לא מכריכים אותך להיות פה
ידידיה אל תשים

קיפיק

New member
ידידיה...ברוכהבא! ../images/Emo8.gifאיזה כיף!

האימפריה הקריית שמונאית מתעצמת וגדלה.....

ברוך הבא....

אולי נוסיף גם את בליץ??? (אבל אתה מדבר איתו!!!!) ד"א בהצלחה בעבודה השלישית במתמטיקה!!! (ודי לחרשנות!)

דש לקש

New member
אני משבט מעפילים גאה!!!

קודם כל שב"ש. לכל משפחת פרבר [ העסק המשפחתי]: רחלי, על איזה אוריה את מדברת??? - מוטי זה כבר יותר מדי!!! התקשרתי לבליץ והוא היה באמצע פגישה עם משוש חייו. תרצה, תודה רבה ומזל"ט [ לא משנה על מה]. לאל חי - הגונב מגנב פטור!!! אפרת - אני לא חושב שיש לי משפחה ברחובות. בהצלחה לכל מי שיש לו השבת - שבת ארגון!!!

למעלה