שכאלה....

קפה קר של אילן'ס ב-../images/Emo43.gif אנשים

אם מתחשק לכם לפתוח את הבוקר בצורה שונה, ל"תפוז אנשים" ורשת בתי הקפה "אילן'ס" יש את הפתרון המושלם בשבילכם – "קפה קר של בוקר"! כל שעליכם לעשות לשלוח sms על פי ההראות המפורטות באתר ו... להתחיל ללגום! כל הפרטים כאן. שיהיה לכם קיץ קריר ומתוק. תבלו!
ספרו לנו על 3 עובדות בזוגיות שהמדע עדיין לא התפנה להוכיח בפורום זוגיות ואולי תזכו בעותק מהספר אחת משלנו, מתנת הוצאת ידיעות ספרים. אתם מגיעים? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1124&MessageId=119077543
רוצים לזכות בסינגל החדש ("משוגעת") של דנה לפידות? כל שעליכם לעשות הוא לספר לנו בפורום על דבר משוגע שעשיתם בחיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2064&MessageId=119061609
גידי פרדר, מדריך רכיבה ובעל בית הספר לרכיבה מתקדמת יתארח בפורום אופנועי שטח מחר החל משעה 21:00 וישיב לשאלות בנושא רכיבה בשטח. הקליקו פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=363&MessageId=119087350
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=118983777

parent

New member
../images/Emo32.gifזקוקה המלצה לאירוח בקיבוץ של פעם?../images/Emo163.gif

יש לי אורחים מחו"ל שמגיעים לארץ והיו רוצים לחוות את חווית הקיבוץ (או את מה שנשאר ממנו...). אני מחפשת המלצה לקיבוץ שעדיין קצת מרגיש כמו קיבוץ של פעם (עם חדר אוכל, רפת, בריכה ובכלל שיתופיות) ושכמובן יש בו חדרי אירוח בתשלום.

../images/Emo32.gif צריכה עזרה ברעיון לערב גיבוש בעבודה

אני יודעת שיש כאן המון נשים יצירתיות ומוכשרות ... אולי יש לכן רעיון להפקת ערב גיבוש לחברה מהעבודה. ערב או יום לא משנה .. מיצינו כבר יום כיף בבריכה, פיקניק מנגל , ערב באולינג , מסעדות לא מתאים ׂיש לציין כי כולם גברים . (אבל לא מתאים חשפנית
למרות שהם בטח ישמחו אשמח לרעיוונות

magalitr

New member
מתנה לכבוד סיום תקופה במשפחתון

אוטוטו הבת שלי בת שנתיים וחצי צריכה לעזוב את המסגרת של המשפחתון שהיתה בה מגיל 8 חודשים. אמהות הקבוצה רוצות להתארגן לקנות מתנה לבעלי המשפחתון שהם גם בעל ואישה מקסימים. מדובר ב-7 ילדים ככה שהתקציב הוא בערך 200-250 ש"ח. אשמח לשמוע אם יש לכן רעיונות...

עדי25182

New member
../images/Emo32.gif מחפשת "משפחה מאמצת" לשבועיים ל../images/Emo107.gif

אוף... ניסיתי כבר בהמון מקומות ועדיין אין לי פתרון אני צריכה ללדת באמצע אוגוסט... כנראה אחרי הלידה אהיה שבועיים אצל ההורים הבעיה היא שאני לא יכולה לקחת לשם את הכלב אני מחפשת משפחה אחראית ואוהבת כלבים שתסכים לארח את הכלב שלי לשבועיים (באזור רעננה או מודיעין) הכלב מסוג קבלייר, בן 11 חודשים, חברותי, רגיל לילדים , קטן ומסורס לצערי ביררתי בפנסיונים והעלות שם גבוהה ואין לי את הכסף כרגע יכולה לשלם סכום סימלי עבור שבועיים אלו (כמובן שהכלב יגיע עם אוכל) - עד 250 שח בבקשה ,גם אם זה לא מתאים לכם אבל אתם מכירים משהו שיהיה מעוניין, אחראי ואוהב בעלי חיים אשמח אם תשאלו אותו.... כי כרגע ממש אין לי פתרון....

ערב עם טבח...

להזמין טבח שיכין אוכל עם כולם. יש אפשרות להזמין טבח +נומרולוג,סקסולוג ועוד.

בדקת בחוות הדוד משה?

הייתי אולי שוקלת לקחת אלי אבל אנחנו בעצמנו שמים את הכלבה שלנו שם באמצע אוגוסט. (אגב אחלה תאריך ללידה אני ילידת 19/8 ובעלי 16/8). הטלפון של חוות הדוד משה הינו: 03-9711111 הם מעולים הכלבה שלנו בת 5 וכבר היתה שם המון פעמים.

חמדת35

New member
נראה לי נכון לפרסם בפורום של אוהבי בע"ח

מגדלי כלבים, או משהו דומה. אם לא היתה לי התינוקת, הייתי עוזרת בשמחה, כך שנדמה לי שאת שואלת בפורום הפחות נכון

feline9

New member
אם אין לך כסף לשים כלב בפנסיון

אז איך יהיה לך כסף לגדל ילד? בחיי שאני לא מבינה את ההודעות האלה...

ayala26

New member
מה הקשר?

גם לי אין כסף לבית מלון לסוף שבוע - זה אומר שאין לי כסף לגדל את הילד? מה הקשר? אם את יכולה להוציא כסף בלי לחשוב פעמיים אשריך אבל אני חושבת שרוב ההורים הם לא כאלו. למרות שהם מגדלים ילדים הם צריכים להתפשר בהוצאות אחרות. אם יש אנשים נחמדים שמוכנים לאסוף את הכלב לשבועיים למה צריך לשלם לפנסיון?

feline9

New member
גם לי יש מינוס בבנק

כמו לכולם. ויש לי גם כלב וגם חתול. והקשר הוא בזה שבנאדם מוכן להיכנס למחויבות ענקית של ילד, אבל אין לו כסף להכניס את הכלב לפנסיון. לי זה נשמע קצת הזוי. אם היא מוצאת משפחה לשבועיים-סבבה-אבל בחיים האמיתיים מאוד קשה למצוא דברים כאלה, והאנשים האלה בד"כ משאירים את הכלב בשדה התעופה או על הדרך לבית החולים במקרה הזה. אין לי משהו אישי נגדה, היא פשוט מייצגת בעיני ראייה לא נכונה של מחויבות ואחזקה של חית מחמד.

חמודבה

New member
לא מבינה את הקשר בין שני הדברים

אם פנסיון זאת הוצאה מיותרת וגדולה בשבילה כרגע יחד עם כל ההוצאות שכרוכות בילד, זה לגיטימי ביותר.לכל אחד יש סדרי עדיפויות אחרים וזה שהיא לא יכולה לתת לכלב פנסיון לא אומר שהיא לא יכולה להעניק לילד שלה חיים טובים (וגם לכלב שלה). סליחה אבל ההערה שלך לגמרי לא במקום, היא לא שאלה איך לגדל ילד וזה גם לא עניינו של אף אחד איך היא הולכת לעשות את זה. מה בדיוק את רוצה שהיא תעשה עם ההערה הזאת שלך? היא תורמת במשהו חוץ מלגרום לשואלת השאלה הרגשה רעה?

בטוח שהוא ידידותי?

כמה פעמים ביום הוא צריך לרדת? אני אשאל את בעלי אם הוא מסכים

חמודבה

New member
אולי כדאי לך לנסות לחפש

סטודנט/ית (כמישהו שגר במעונות) או תיכוניסט/ית אחראי שיהיה מוכן לגור אצלך ולטפל בכלב. נראה לי שיהיה יותר קל למצוא סידור כזה - וגם יותר נוח לכלב!!!!! מאשר למצוא משפחה שתקבל אותו לשבועיים.

אני אזמין את בעלי ../images/Emo13.gif

בעלי הוא שף .. באחד הערבים כבר ניצלנו אותו .... כשהיה ערב עם בני זוג .... רעיונים נחמדים אם היו נשים... זו חבורה של גברים מחוספסים ..... לא רואה אותם מול סקסולוגית.. או יותר נכון .. לא רואה אותה מולם .....

ברור ... הם כבר פודלים

אני פשוט מרחמת עליה.. וגם נראה לי שזה יביך אותם עד כדי שהם יהרגו אותי .

tiger mom

New member
קרטינג? נהיגת שטח?

שיט? הרצאה מעניינת? יש טיולים כאלה שנוסעים ברכבי שטח כמו מיול. כיף נורא

למעלה