שכאלה....

../images/Emo26.gifמורה לכיתות א' מתארחת ב"עולים לכיתה א'"

שלום לכולם, אתי, במקצועה מורה לכיתות א', חינכה כיתות א' ואף עבדה מספר שנים בחינוך המיוחד, תתארח בפורום "עולים לכיתה א'" ביום חמישי (16/07/08) בערב. אתי למדה "חינוך פתוח ניסויי" במכון חפ"ן ונחשפה לשיטות קריאה קונבציונליות ולא קונבציונליות ולבתי ספר רגילים ואלטרנטיביים. כמו כן התעסקה בהוראה מתקנת, ועבדה רבות עם ילדים לקויי למידה. שאלות בכל הנושאים הקשורים לכיתה א' ניתן לשרשר לכאן כבר עכשיו.
להנהלת הפורום על האישור לפרסם את האירוחים. בברכה,
שרון.

../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifליולדות טריות- מתנה מכללית מושלם

http://www.clalit.co.il/he-il/mushlam/pregnancy+and+birth/post+pregnancy/articles/birth+kit.htm " 'שירותי בריאות כללית' מרחיבה את ההטבות הניתנות ללקוחות 'כללית מושלם' בתחום ההיריון והלידה: ערכת לידה במתנה הכוללת שורה של מוצרים מפנקים לאם ולתינוק - בקבוק איכותי לתינוק, חיתולים, קרם למניעת תפרחת חיתולים, מוצץ, מד חום לתינוק, חמסה לקישוט העגלה ועוד. שווי הערכה כ-300 ₪. לקוחות 'כללית מושלם' יקבלו הביתה גלויה המזמינה אותן לאחד מ-54 סניפי ניו-פארם בכדי לממש את ההטבה ולקבל לידן את הערכה המפנקת. "

לא מצליחה להיכנס לאתר?

איך הם בדיוק יודעים למי לשלוח? מקבלים את זה אחרי הלידה?

עדי25182

New member
חחח. נראית לי אותה החבילה

כלומר שהמתנה היא בעצם מתנה של 10 שח

../images/Emo207.gif../images/Emo39.gifשאלת פיצויים

מקווה שיש כאן מישהי שתוכל לעזור לי כי זה קצת דחוף לי ולא ממש יודעת את מי לשאול
התפטרתי לפני חודשיים לצורך טיפול בתינוק.עד היום לא קיבלתי את הפיצויים.שילמו לי את הדמי חופשה ודמי הבראה שהיו חייבים לי אבל מעבר לזה כלום.כבר שבועיים אני מנסה להשיג את מנהלת החשבונות שלהם אבל היא לא עונה.בנוסףכבר כמה ימים שאני מתקשרת לכוח אדם שלי על מנת לקבל תשובות ועונה לי פקידה,מבטיחה שמנהל סניף יחזור אלי עם התשובה....וכלום!נמאס לרדוף אחריהם! חוץ מזה שהבנתי שזה לא חוקי לעקב לי את הפיצויים (לפי החוק אני אמורה לקבל את הכסף תוך חודש,לא?). יש למישהי הצעות מה לעשות?למי לפנות?

ר ע נ נ ה

New member
תפני לנעמת

לקבלת ייעוץ משפטי או לחלופין אם את מכירה איזה עורך דין שמוכן רק לכתוב מכתב זה בהחלט יכול לעזור. היה לי חבר שזה קרה לו ובעקרון מעסיק שלא משלם פיצויים בזמן אמור לשלם לך על הלנה - כך קרה לחבר שלי שתבע בבית משפט וקיבל פיצויים מוגדלים בשל העובדה שלא שילמו לו בזמן.

אין לי זמן לרוץ לחנויות אך מחפשת CAM

חזתרי משהות סופר קצרה בחו"ל ראיתי שם מותג מדליק בשם CAM מישהי מכירה ??? חשוב חשוב לי תודה

מכירה! יש לי כיסא אוכל מסתובב שלהם

CAM נדמה לי זו חברה איטלקית ראיתי כבר כמה וכמה פריטים אצל חברות (כיסאות בטיחות, עגלות וכו'..) אני ממליצה בחום בהצלחה

גם קיבוץ אפיקים, עין גדי, כנרת

עונים על הדרישות. היינו בכולם, גם ביראון. אחלה של חופשות. בקיבוץ כנרת חם בטירוף בקיץ אז אולי פחות מתאים.

למעלה