שכאלה....

טיול ג'יפים בים שבסופו ארוחה?

את יכולה לשלב להם איזה סדנא בדרך - משחק כדורגל בחוף פרסים לזוכים, סדנת צחוק. סדנת צילום. סדנת דרבוקות.

mom2ia

New member
קצת רחוק אבל כיף

כחלק מיום כיף נסענו לאגמון החולה ועשינו סיבוב בקרוניות הגולף + הדרכה. היה יפה מצחיק משכיל ומעניין.

giraffic

New member
אתמול הייה לנו (קבוצת בנות)

בוקר של כיף עם יעוצת זוגית, סקסולוגית. היא בכלל לא ניסתה להצחיק אותנו, אבל צחקנו עד דמעות - הייה ממש מדהים ולא מביך בכלל. היא סיפרה לנו, כמה מוצלחים דווקא מפגשי גברים, וכמה הם נדלקים על הרעיון שתבוא מישהי ותלמד אותם, איך להיות "מאהב-על", וגם תספר סיפורים מצחיקים בנושא שהם הכי אוהבים. ממליצה בחום, אם תרצי, אשלח לך פרטים במסר

דיינו

New member
למה לא פשוט טיול?

סעו לאיזה מסלול מגניב עם צל ומים כמו המגרסה (שפך נחל דליות)

בצפון יש את יראון

שזה ממש קיבוץ של פעם פעם עם כל ה"פסיליטיס"
ויש חדרי אירוח ופינת חי משגעת (אם יש להם ילדים)

../images/Emo207.gif ../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif עזרה בהכנת הזמנה

אני צריכה להכין למחר הזמנה למסיבת הסיום בגן, אך אני לא מצליחה למצוא תמונה של שמש יפה ולסדר בתוכה את הכתוב. מצרפת את מה שהכנתי אשמח לכל עזרה ועצה... ואם אפשר גם שיכנסו 2 הזמנות בדף אחד. תודה, תודה, תודה. לי.

אוף אוף אוף .. זה הקובץ הנכון

כבר אמרתי
, ככה זה כשמתעסקים במיליון דברים בבת אחת.

gallish

New member
ניסיתי משהו...

בשעה כזו זה המקסימום שאני מסוגלת
לילה טוב

../images/Emo32.gif אירוח בנושא כיתה א' והשתלבות חברתית

שלום לכולם, עבור ילדים רבים הכניסה לכיתה א' פירושה גם כניסה למסגרת חברתית חדשה, בה הילד יצטרך להתמודד לא רק עם החוקים החדשים של המסגרת הבית ספרית, אלא גם עם ההשתלבות החברתית המחודשת. נושא זה מעלה לעיתים תכופות חששות ותהיות הן מצד הילדים והן מצד הוריהם. כיצד ניתן לסייע לילד להתמודד עם כניסה למסגרת חברתית חדשה? האם ניתן להכין אותו מבעוד מועד לשינוי? ביום שלישי הקרוב (15/7/08) בשעה 21:00 תתארח בפורום "עולים לכיתה א'" מירי קובלסקי - מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ - ותענה על שאלות אלה ואחרות הקשורות במעבר לכיתה א'. שאלות בנושא אפשר לשרשר לכאן כבר מעכשיו.
בוליפלג ולאמא עמיתית על האישור לפרסם את האירוח. בברכה,
שרון.

מתמודדים עם החוויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

איריס, מתנדבת וותיקה בקו הפתוח של נט"ל, תתארח הערב בין השעות 16:00-17:00 בפורום חיילים משוחררים, ותשיב לשאלות גולשים בנושא חוויות מהשירות ומהמלחמה האחרונה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1884&MessageId=119088036
מרסי גבע, מדריכה להנקה ללידה והנקה ודולה, תתארח מחר בפורום הריון אחרי טיפולים ותשיב לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=349&MessageId=119082975

gallish

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחפשת המלצה על עורך דין צעיר ונמרץ

שמטפל בעבודה מול רשויות ורישום נדל"ן מחפשת מישהו עם "ביצים", צעיר ונמרץ...
גלי.

למעלה