שאלון.

elena20

New member
כאילו דה,ברור שיצאת יפה

בתמונה,אהבתי את התשובה שכתבת על ילדים קטנים
כי אני בדיוק כמוך לא סובלת ילדים קטנים חוץ מביילי ושון ואני גם מוסיפה את האחיינית שלי,כי הכי חמודה בעולם וכשתגדל תתחתן עם ביילי!!!

עדידי15

New member
אני:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

תמונה שלכם: שם: עדי גיל: 14 מזל: מאזניים תאריך לידה: 24.9.91 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת אופנה חח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת מה היית משנה בעצמך? אני רוצה עוד ציצים >< ועוד גובה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אחלה", "תלך קיבינמט" חח מה עושה לך טוב? לשמוע שירים מה מעצבן אותך? שמפריעים לי לראות טלווזיה מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? נעליים ורודות של פומה שעלו 450 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צהובה חח מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה המלצה לסרט: שודדי הקאריביים תוכנית טלוויזיה? אבודים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? בדרום אפריקה,מיאמי,לוס אנג'לס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ארץ נהדרת.
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם ילד מהשכבה חח איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא
את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא שאלו את זה בהתחלה כבר?
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: לא לבוש: ג'ינס עם איזה חולצה איפור: לא אוהבת,רק מייק אפ מאכל אהוב: כרגע,פסטה שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: נו,איזה שאלה? הבקסטריט בויז
וגם קצת רד הוט צ'ילי פפרס סרט אהוב: שודדי הקאריביים גלידה: תות עיר בעולם: מיאמי ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: חולצה כתום,ג'ינס ומגפיים שחורים חושב/ת על: על השאלון חח מתגעגע/ת ל: חברה שלי הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיק,עכשיו במכולת חח עשיתי: הקלדתי תשובה לשאלון למעלה קראתי: את השאלה האחרון ש... שישן איתך: חברה שלי פוו מזמן שחיבק אותך: אבא שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: אבא שלי ששבר לך את הלב: אין בכית עליו: אין צחקת עליו: חברה שלי הצחיק אותך: חברה שלי שימח אותך: נו חברות שלי חח העליב אותך: ילד מהכתה שלי פגע בך: אין עיצבן אותך: ילדים מהכתה שלי התגעגעת אליו:חברה שלי שדיברת איתו בטלפון: אממ אמא שלי שרצית לראות ולא יצא לך: חברה שלי המקום האחרון שביקרת בו: בקניון החופשה האחרונה שהייתה לך:בטבריה

עדידי15

New member
אויש../images/Emo122.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

התבלבלתי בתכונה הישראלית וחשבתי שזה תוכנית

Shiri from the block

Active member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif "רוצה עוד ציצים" את רק בת 14! יש לך עוד איזה 3-4 שנים, חח אין לך מה לדאוג

עדידי15

New member
אגב,תכונה ישראלית בשבילי../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

זה לראות ישראלי נוסע עם יד אחת על ההגה,בשנייה סיגריה, השיר YEAH של אשר מתנגן לו בפול ווליום וגורמטים מפה ועד הודעה חדשה.

TrAd RaD

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

תמונה שלכם: איך מקטינים תמונה? שם: תדהר גיל: ממ עוד מעט 15 מזל: שור תאריך לידה: 16 למאי 1991 מסטיק: מה איתו... סתם.. ממ אני אוהבת את כל המסטיקים!! (חוץ מאלו שהם באמת מוזרים) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ממ אני רוצה לעסוק במשהו שקשור לאומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ממ אין את הרגע הכי מאושר.. אבל היו כמה חוויות כשאני חושבת עליהם אז אני לא מפסיקה לחייך.. וזה לא דווקא משהו מיוחד מה היית משנה בעצמך? מממ את השריטה העמוקה שבי.. ואני רצינית! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ממ כל פעם זה משהו אחר... לאחרונה זה היה FUNNNNYYY מה עושה לך טוב? חופש... שאין לי שום דבר מלחיץ!! אני ממש לא מתפקדת טוב במצבי לחץ מה מעצבן אותך? אנשים יהירים מה תמיד צריך להיות בכיס? ממ פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מממ הייתי שמחה עם היה לי יותר כישרון בנגינה בפסנתר מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל... ואני רצינית יש לנו שמונה מקררים בערך תמיד יש קופסאות מלאות באוכל וסירים ומלא שטויות מה היית לוקח לאי בודד? נוחיות המלצה לסרט: ממ "היומן" תוכנית טלוויזיה? ממ סמולוויל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ממ לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה לשכנע את עצמי שזה לא נורא.. מתנהגת כאילו כלום לא קרה ולא נותנת לעצמי לשקוע בזה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ממ באוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פתיחות וחמימות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ממ עם בלונדי איזה עונה בשנה אהובה עליך? פעם היה חורף אבל בשנתיים שלוש האחרונות הוא ממש מדכא אותי אז קיץ! איזה חג אהוב עליך? ממ אני אוהבת את סוכות! האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא.. חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 גדולים ממני מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן ולא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממ בינונית מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ממ שלווה את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ממ תכלס... "קינד אוף" פאנייי" ועוד מיליון האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא כל כך החיים טובים לדעתך: ממ כן אבל קשים לבוש: ממ ספורט אלגנט איפור: עדין מאכל אהוב: ממ אוכל של אמא שתייה אהובה: מים להקה אהובה: בקסטריט בויז סרט אהוב: ממ לא יודעת גלידה: וניל\בננה עיר בעולם: ממ פריז... ארץ: אוסטרליה ברגעים אלו לובש/ת: ממ ג'ינס כהה חגורה כזאת עם אבזם עגולן גולף לבן וג'קט קורדרוי ארוך בצבע ג'ינס חושב/ת על: שאני צריכה להתארגן לישון מתגעגע/ת ל: אדרי הדבר האחרון ש... קניתי: ממ לא זוכרת.. אוכל עשיתי: ממ ראיתי טלויזיה קראתי: דיו חיוור האחרון ש... שישן איתך: שוגי שחיבק אותך: אבא שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא שלי חח ששבר לך את הלב: מממ **איטס סיקרט** בכית עליו: ממ סבתא שלי.. צחקת עליו: ממ לא יודעת הצחיק אותך: ממ אלכס שימח אותך: יעל העליב אותך: ממ שחר פגע בך: שחר עיצבן אותך: שחר התגעגעת אליו: אח שלי.. שדיברת איתו בטלפון: יעל שרצית לראות ולא יצא לך: שוגי המקום האחרון שביקרת בו: ממ בבית של אלכס חח החופשה האחרונה שהייתה לך: באילת מזמן

MaiEgan

New member
טוב נו אז גם אני

תמונה שלכם: אם אתן מתעקשות שם: מאי\מיטל גיל: 22 מזל: תאומות תאריך לידה: 19 ליוני 80 כן כן... אני זקיינה מסטיק: בזוקה! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מאפרת מקצועית אבל אני כבר גדולה :| מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאימצתי את הכלב שלי :) מה היית משנה בעצמך? הייתי רוצה להיות רזה וגבוהה, but lets face it.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה אתה אומר..." בנימת זלזול! מה עושה לך טוב? לישון מכורבלת עם החבר או עם הכלב המקסים שלי מה מעצבן אותך? שחבר שלי משאיר מלא כלים בכיור או בית מבולגן מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה נראה לי מה הפריט הכי יקר שיש לך? הכלב שלי! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים או שתיה אחרת מה היית לוקח לאי בודד? מיטה וחדר חושך המלצה לסרט: אממ "ביודום" זה סרט ישן קורע מצחוק תוכנית טלוויזיה? אבודים ומתים במשרה חלקית מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה עד כאב {WTF??} איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה כמה שיותר איפה היית רוצה לבקר בעולם? להיות שוב בארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני חוצפנית עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ניק ג'ין קארטר יס פליזזזזזזזזז איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שום חג האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: כן בהיותי מעריצת הבקסטריט בויז! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: כן כן הכלב הנהדר שלי כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואח מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש :) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע קלי קלרקסון או בקסי בזמן שאני שוכבת במיטה עם החבר את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לללללללללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש לא, אני מקבלת את השונה את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מממ "כן" "לא" "שחור" "לבן" "בקסטריט בויז" ! :) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: לא לבוש: שחורררררררררררר איפור: וודאי, הסנדלר הרי לא הולך יחף מאכל אהוב: גבינה צפתית קאש, מטורפת על זה! שתייה אהובה: מיץ לימונענע או ברד להקה אהובה: בקסי סרט אהוב: שוב פעם? גלידה: ממ ריבת חלב עיר בעולם: בואנוס איירס ארץ: ארגנטינה ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג מחמם כי אני חולה חושב/ת על: החבר שלי :| מתגעגע/ת ל: חבר שלי הדבר האחרון ש... קניתי: בקבוק שתייה מיץ רימונים ותפוחים! עשיתי: ממ ראיתי אמריקן איידול קראתי: עיתון של שבת האחרון ש... שישן איתך: הכלב שלי שחיבק אותך: הכלב שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: הכלב שלי! סתם סתם, החבר! ששבר לך את הלב: אקס חבר בכית עליו: אה...אני לא זוכרת צחקת עליו: מתמודדים מאמריקן איידול הצחיק אותך: אמריקן איידול האודישנים שימח אותך: חבר שלי התקשר רק כדי להגיד שהוא אוהב העליב אותך: לא זוכרת פגע בך: גם לא זוכרת עיצבן אותך: הכלב שלי נשכב עליי והתחיל ליילל ולא הפסיק :| התגעגעת אליו: החבר שלי שדיברת איתו בטלפון: כנ"ל שרצית לראות ולא יצא לך: את מיכי שפיכיייייייייייייי המקום האחרון שביקרת בו: אצל ההורים בקיבוץ החופשה האחרונה שהייתה לך: וואי אין לי שמץ

oceanblaze

New member
../images/Emo189.gif

תמונה שלכם: שם: הדר. גיל: 15 וחצי. מזל: תאומים. תאריך לידה: 13.06.1990. מסטיק: מנטה של אורביט.
[עם עטיפה אפורה/אדומה/כחולה.] מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו בתחום הפרסום, כנראה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עצוב, אבל אין לי מושג.. מה היית משנה בעצמך? הרבה. מידת נעליים
, יותר מדי רגישה, בוכה בקלות, לפעמים חסרת ביטחון..ועוד ועוד. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אני עייפה, סיגלית [
], עוזי [אבא של סיגלית
], איכסה, לא רוצה, די, אני רוצה לישון." מה עושה לך טוב? בקסטריט בויז, חברות הכי טובות, ידיד. מה מעצבן אותך? אנשים שטומים שלא מוכנים לקבל אנשים שונים מהם, או דעה שונה משלהם. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני אלך על היקר מבחינה רגשית.
המון תמונות של הבויז. [גלויה שנהגתי לישון איתה כשהייתי קטנה, תמונה שחברה שאני לא בקשר איתה עכשיו שלחה לי בעבר..] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נישא, אוכל, פלאפון. המלצה לסרט: המאמין. תוכנית טלוויזיה? חברים.
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המ, המון דברים שגרמו לי לחייך בלי הפסקה.
אין משהו ספציפי. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת בקסטריט בויז, הולכת לקניון.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, ניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? כל אחד הוא "אחשלי".
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אלכס.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? פורים! האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח כן.
חיית מחמד: אח שלי. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אין לי דעה בנושא.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בקסטריט בויז. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. [פעם שנאתי
] את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אוהבת להסתכל עליהם. לא משהו שדורש אינטרקציה.
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. [!!] את/ה בחור/ה קנאי/ת? לרוב לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אני עייפה, סיגלית [
], עוזי [אבא של סיגלית
], איכסה, לא רוצה, די, אני רוצה לישון." האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך: כן. לבוש: ג'ינס, טי-שירט עם הדפס מאאאגניב, נעלי וואנס. [המון שרשראות. המון צמידים. המון טבעות.] איפור: שחור בעיניים, לפעמים גלוס שקוף. מאכל אהוב: ספגטי. שתייה אהובה: קולה!!
להקה אהובה: בקסטריט בויז.
סרט אהוב: המון. מלך האריות, מוצאים את נמו, אפקט הפרפר, המאמין, הניצוץ..ועוד. גלידה: וניל עוגיות. [עם גושי עוגיות.
] עיר בעולם: שהייתי בה? פריז. ארץ: ארה"ב. ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טרנינג שחור וסווטשירט לבן. חושב/ת על: הסרט גריז.
אני רוצה לראות אותו כ"כ הרבה זמן ואפעם לא יצא לי. והיום יש!
מתגעגע/ת ל: ג'ורג'. :X הדבר האחרון ש... קניתי: דאודורנט. עשיתי: אכלתי תותים.
קראתי: ידיעות אחרונות. האחרון ש... שישן איתך: עינב, חברה. שחיבק אותך: ג'ורג'. שאמר לך שהוא אוהב אותך: סיגלית
. ששבר לך את הלב: אף אחד. בכית עליו: ג'ורג'. לא בכיתי ממש, אבל הייתה איזו דמעה.
צחקת עליו: סיגלית.
הצחיק אותך: עינב. שימח אותך: עינב וקרן.
[!!!!!!!] העליב אותך: לא זוכרת..לא בתקופה האחרונה. פגע בך: לא זוכרת..לא בתקופה האחרונה. עיצבן אותך: מישהי מהשכבה שלי. היא מעצבנת.
התגעגעת אליו: ג'ורג', שניה [שני]. שדיברת איתו בטלפון: קרן. שרצית לראות ולא יצא לך: רן. המקום האחרון שביקרת בו: קניון. החופשה האחרונה שהייתה לך: לטבריה בחופש הגדול.

אביבא

New member
הדר,../images/Emo103.gif

יש משו שמלא זמן אני רוצה לשאול אותך: מי זה ג'ורג'?

Eti No Name

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

רואה?? כשלי יש תמונות חדשות אני אומרת, אבל את לא!!
בכל מקרה את מדהימה

למעלה