עונההההה!../images/Emo113.gif חחח בטח מרוב שיש יותר מידי פורומי גאווה את לא זוכרת מאיזה מהם../images/Emo6.gif תמונה שלכם: הפעם אני מודה שיצאתי טוב שם../images/Emo9.gif שם: שירן! גיל: 18! מזל: סרטן.. תאריך לידה: 21.7.87 מסטיק: אממ, הורוד ההוא של הילדים, או כל מסטיק בטעם פירות מגניב כזה, קיצר-רק לא מנטה../images/Emo5.gif מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: להתחתן עם ניק?../images/Emo99.gif מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כרגע ממה שאני זוכרת זאת הטירונות שלי../images/Emo7.gif תחזירו אותי לשם../images/Emo7.gif מה היית משנה בעצמך? מה לא?../images/Emo3.gif סתם סתם, חח אם כבר-הייתי משנה את זה שאני כל כך חסרת ביטחון לגביי, ואת זה שאני כל הזמן יורדת על עצמי../images/Emo3.gif למרות שזה די משעשע אותי../images/Emo3.gif באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואטס אפ?../images/Emo6.gif חח לא ממש יודעת.. מה עושה לך טוב? תמונות מהטירונות../images/Emo99.gif ולחזור לבסיס ביום ראשון../images/Emo99.gif ובקסטריט ובריטני וכל זה../images/Emo9.gif מה מעצבן אותך? שאני צריכה לעזוב את הבסיס המושלם שלי ביום חמישי../images/Emo7.gif מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אממ, לצייר ממש ממש טוב, ודימיון מפותח לסיפורים וזה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרגע? המצלמה הדיגיטלית שלי כי אני עוד צריכה לצלם את המפקדות שלי../images/Emo152.gif מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל?../images/Emo12.gif מה היית לוקח לאי בודד? את המ"מית שלי, את המפקדת האישית שלי, ומוזיקה../images/Emo3.gif המלצה לסרט: אממ "בנעליה" עם קמרון דיאז, ו"השמועה אומרת ש.." תוכנית טלוויזיה? זינה, חברים, מכושפות, בנות גילמור.. האא והיפים והאמיצים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ, וואי, לא זוכרת ספציפית כרגע, אבל בעיקרון בערך כל מילה שהדר (מפורום קלי ובריטני) אומרת עלי../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת בקסטריט, או נזכרת בשירים שלהם במצבים שאני לא יכולה לשמוע אותם.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב וניו זילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אוף, מעדיפה לא לענות על זה../images/Emo3.gif עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? המ"מית שלי והמפקדת האישית שלי!../images/Emo99.gif איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףף! איזה חג אהוב עליך? קריסמס../images/Emo9.gif האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: חח לא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים../images/Emo9.gif חיית מחמד: חתול בשם טייני. כמה אחים יש לך? 3. אחות ושני אחים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חחח יאפ, לצערי../images/Emo3.gif הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע. נפגשת איתו/ איתה? כע. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע!../images/Emo9.gif את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ, תלוי.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כרגע? לחזור לבסיס ביום ראשון../images/Emo99.gif אבל בכללי מין הסתם לשמוע/לראות בקסטריט/בריטני. את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא../images/Emo11.gif אלא אם כן זה ביילי ושון../images/Emo9.gif את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? חח שניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חחח../images/Emo6.gif תלוי לגבי נושאים מסויימים חח את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יאפ"?../images/Emo6.gif סתם, חח לא יודעת.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? נופ. החיים טובים לדעתך: כרגע כן! לבוש: מדים?../images/Emo3.gif איפור: לא שמה. מאכל אהוב: המבורגר. שתייה אהובה: קולה! שותה את זה כרגע../images/Emo9.gif להקה אהובה: חח אנסינק?../images/Emo6.gif מין הסתם שבקסטריט../images/Emo3.gif סרט אהוב: שר הטבעות!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גלידה: לא אוהבת במיוחד.. עיר בעולם: פלורידה../images/Emo9.gif ארץ: ארה"ב וניו זילנד. ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה. חושב/ת על: המפקדת האישית שלי והמ"מית../images/Emo99.gif מתגעגע/ת ל: ^^^../images/Emo7.gif הדבר האחרון ש... קניתי: עוגיות שוקולד צ'יפס בשק"ם../images/Emo2.gif עשיתי: התקלחתי. קראתי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. האחרון ש... שישן איתך: טייני../images/Emo9.gif שחיבק אותך: אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: אממ, אמא שוב?../images/Emo3.gif ששבר לך את הלב: למזלי זה לא קרה לי בזמן האחרון../images/Emo9.gif בכית עליו: החתול שלי נמו... צחקת עליו: טירונות../images/Emo99.gif הצחיק אותך: הבנות מהטירונות../images/Emo9.gif שימח אותך: ^^^ העליב אותך: אף אחד../images/Emo2.gif פגע בך: למזלי לא קרה בזמן האחרון. עיצבן אותך: גם אף אחד. התגעגעת אליו: טירונות../images/Emo7.gif מפקדות../images/Emo7.gif בסיס../images/Emo10.gif שדיברת איתו בטלפון: חברה. שרצית לראות ולא יצא לך: חברה. המקום האחרון שביקרת בו: בסיס../images/Emo99.gif החופשה האחרונה שהייתה לך: אממ, לפני כמה שבועות בת"א עם דודה שלי.