שאלון.

Blank Smile

New member
../images/Emo32.gif שאלון.

[לנוחיותכם, מצורף קובץ TEXT, מודגש במקומות הנכונים.
] שאלון נו.. כי נורא משעמם לי. נגנב מאחד מפורומי הגאווה. לא זוכרת איזה
תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך:

Blank Smile

New member
הופ הופ טרללה ../images/Emo47.gif

תמונה שלכם: קבלוני הללוני.
שם: שני גיל: 18 ו.. אמ.. כמה חודשים מזל: מאזניים תאריך לידה: 6.10.87 מסטיק: בזוקה, הגדולים האלה.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חשבתי על זה היום. אני לא יודעת. אבל יש כמה רעיונות אם מישהו רוצה פירוט.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשראיתי את ניקי [הכלב שלי] בפעם הראשונה.
מה היית משנה בעצמך? אממ.. החוסר וודאות שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שיט, פאק, סאן אוף א ביץ', לעזאזל, לא רוצה. [
] מה עושה לך טוב? לשכב במיטה שלי, לנוח מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח של הבית, לפחות 20 שקל. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינה כספית?.. ממ.. בטח הטלויזיה פלזה שלי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיצתפוחים מה היית לוקח לאי בודד? המון המון המון ספרים, מיצתפוחים ואת ניקי המלצה לסרט: מלך האריות תוכנית טלוויזיה? נשואים פלוס
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ממ.. שאני נחמדה. צחקו, צחקו, אבל זה באמת דבר נחמד. איך את/ה מתגבר על באסה? מחכה שתעבור בשקט. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, אוסטרליה, יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפור ברמזור אדום עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אנג'לינה
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? לא זוכרת כבר איזה חגים יש
חנוכה, איי גס. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא, כי פשוט לא תפסו אותי
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצערי, מאוד. חיית מחמד: יש, ניקי כפרעליו
כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, אבל בקראש ממבט ראשון כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ניקי את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אוי, ממש לא
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי למי ועל מה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? בזמן האחרון כן. סעמק. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא הייתה כבר כזאת שאלה? "שיט, לעזאזל, סאן אוף א ביץ', פאק, לא רוצה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: כן לבוש: ג'ינס, נעליים של וואנס ואיזה טישירט וג'קט.. איפור: עיפרון שחור.
מאכל אהוב: ספגטי עם קטשופ. הא! ידעתי שרציתי משהו בסופ"ש ולא זכרתי מה רציתי לאכול!!!! הא! שתייה אהובה: מיצתפוחים להקה אהובה: בקסטריט
סרט אהוב: נו. מלך האריות גלידה: דובדבן עיר בעולם: רומא ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג וסווטשירט חושב/ת על: השפעת המסכנה שלי מתגעגע/ת ל: אלמוגי מוגי הדבר האחרון ש... קניתי: שרשרת
עשיתי: אפצ'י.
קראתי: טריידינג אפ
מומלץ ביותר
האחרון ש... שישן איתך: תמר, במיטה הזוגית בצבא
שחיבק אותך: אמ.. שוב, תמר. שאמר לך שהוא אוהב אותך: נטשה, מהצבא. ששבר לך את הלב: מיכל בכית עליו: איזשהו כלב.... צחקת עליו: חברה שלי הצחיק אותך: חברה אחרת שלי שימח אותך: כנ"ל העליב אותך: לא זוכרת
פגע בך: אמ.. לא זוכרת
עיצבן אותך: סתומה אחת מהצבא.
התגעגעת אליו: אלמוג שדיברת איתו בטלפון: ליטל- חברה שלי.. שרצית לראות ולא יצא לך: אין כזה מישהו.. המקום האחרון שביקרת בו: החדר של ההורים שלי נחשב?
החופשה האחרונה שהייתה לך: כל כך מזמן, לפני הצבא, לכינרת.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif!../images/Emo113.gif *מרגישה נעלבת*../images/Emo11.gif יעני הדברים שאני אומרת לך לא נחשבות כמחמאות??../images/Emo7.gif בסדר, לא צריך, אני אפסיק עם זה../images/Emo10.gif סתם לא../images/Emo3.gif ואממ, כמובן שאת צריכה לפרט על דברים שאת רוצה לעשות כשתיהיי גדולה../images/Emo11.gif

Blank Smile

New member
../images/Emo6.gif

החתימה שלך מצחיקה אותי. ממ.. מה שאני רוצה לעשות... די פאדיחות לכתוב את זהת.
אבל אחד מהדברים זה ללכת ללמוד בקאמרה אובסוקרה..

Shiri from the block

Active member
נו, מה מפדח בזה?../images/Emo113.gif זה נשמע מאוד מעניין, וזה גם נראה ממש מתאים לך :)

oceanblaze

New member
שני!!

את עם מדים!! איזה יפה לך! יו, אבל רגע, בצבא את צריכה לאסוף את השיער. זה לא טוב. :|
לא מגיע לו להיות אסוף.

Blank Smile

New member
../images/Emo9.gif

עדיף לו להיות אסוף.. כל הגשם הזה [והרוח!! מה זאת הטייסת החשופה והפתוחה הזאתי??
] הרסו אותו לגמרי.

Shiri from the block

Active member
עונההההה!../images/Emo113.gif חחח בטח מרוב שיש יותר מידי פורומי גאווה את לא זוכרת מאיזה מהם../images/Emo6.gif תמונה שלכם: הפעם אני מודה שיצאתי טוב שם../images/Emo9.gif שם: שירן! גיל: 18! מזל: סרטן.. תאריך לידה: 21.7.87 מסטיק: אממ, הורוד ההוא של הילדים, או כל מסטיק בטעם פירות מגניב כזה, קיצר-רק לא מנטה../images/Emo5.gif מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: להתחתן עם ניק?../images/Emo99.gif מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כרגע ממה שאני זוכרת זאת הטירונות שלי../images/Emo7.gif תחזירו אותי לשם../images/Emo7.gif מה היית משנה בעצמך? מה לא?../images/Emo3.gif סתם סתם, חח אם כבר-הייתי משנה את זה שאני כל כך חסרת ביטחון לגביי, ואת זה שאני כל הזמן יורדת על עצמי../images/Emo3.gif למרות שזה די משעשע אותי../images/Emo3.gif באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואטס אפ?../images/Emo6.gif חח לא ממש יודעת.. מה עושה לך טוב? תמונות מהטירונות../images/Emo99.gif ולחזור לבסיס ביום ראשון../images/Emo99.gif ובקסטריט ובריטני וכל זה../images/Emo9.gif מה מעצבן אותך? שאני צריכה לעזוב את הבסיס המושלם שלי ביום חמישי../images/Emo7.gif מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אממ, לצייר ממש ממש טוב, ודימיון מפותח לסיפורים וזה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרגע? המצלמה הדיגיטלית שלי כי אני עוד צריכה לצלם את המפקדות שלי../images/Emo152.gif מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל?../images/Emo12.gif מה היית לוקח לאי בודד? את המ"מית שלי, את המפקדת האישית שלי, ומוזיקה../images/Emo3.gif המלצה לסרט: אממ "בנעליה" עם קמרון דיאז, ו"השמועה אומרת ש.." תוכנית טלוויזיה? זינה, חברים, מכושפות, בנות גילמור.. האא והיפים והאמיצים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ, וואי, לא זוכרת ספציפית כרגע, אבל בעיקרון בערך כל מילה שהדר (מפורום קלי ובריטני) אומרת עלי../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת בקסטריט, או נזכרת בשירים שלהם במצבים שאני לא יכולה לשמוע אותם.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב וניו זילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אוף, מעדיפה לא לענות על זה../images/Emo3.gif עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? המ"מית שלי והמפקדת האישית שלי!../images/Emo99.gif איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףף! איזה חג אהוב עליך? קריסמס../images/Emo9.gif האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: חח לא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים../images/Emo9.gif חיית מחמד: חתול בשם טייני. כמה אחים יש לך? 3. אחות ושני אחים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חחח יאפ, לצערי../images/Emo3.gif הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע. נפגשת איתו/ איתה? כע. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע!../images/Emo9.gif את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ, תלוי.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כרגע? לחזור לבסיס ביום ראשון../images/Emo99.gif אבל בכללי מין הסתם לשמוע/לראות בקסטריט/בריטני. את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא../images/Emo11.gif אלא אם כן זה ביילי ושון../images/Emo9.gif את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? חח שניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חחח../images/Emo6.gif תלוי לגבי נושאים מסויימים חח את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יאפ"?../images/Emo6.gif סתם, חח לא יודעת.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? נופ. החיים טובים לדעתך: כרגע כן! לבוש: מדים?../images/Emo3.gif איפור: לא שמה. מאכל אהוב: המבורגר. שתייה אהובה: קולה! שותה את זה כרגע../images/Emo9.gif להקה אהובה: חח אנסינק?../images/Emo6.gif מין הסתם שבקסטריט../images/Emo3.gif סרט אהוב: שר הטבעות!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גלידה: לא אוהבת במיוחד.. עיר בעולם: פלורידה../images/Emo9.gif ארץ: ארה"ב וניו זילנד. ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה. חושב/ת על: המפקדת האישית שלי והמ"מית../images/Emo99.gif מתגעגע/ת ל: ^^^../images/Emo7.gif הדבר האחרון ש... קניתי: עוגיות שוקולד צ'יפס בשק"ם../images/Emo2.gif עשיתי: התקלחתי. קראתי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. האחרון ש... שישן איתך: טייני../images/Emo9.gif שחיבק אותך: אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: אממ, אמא שוב?../images/Emo3.gif ששבר לך את הלב: למזלי זה לא קרה לי בזמן האחרון../images/Emo9.gif בכית עליו: החתול שלי נמו... צחקת עליו: טירונות../images/Emo99.gif הצחיק אותך: הבנות מהטירונות../images/Emo9.gif שימח אותך: ^^^ העליב אותך: אף אחד../images/Emo2.gif פגע בך: למזלי לא קרה בזמן האחרון. עיצבן אותך: גם אף אחד. התגעגעת אליו: טירונות../images/Emo7.gif מפקדות../images/Emo7.gif בסיס../images/Emo10.gif שדיברת איתו בטלפון: חברה. שרצית לראות ולא יצא לך: חברה. המקום האחרון שביקרת בו: בסיס../images/Emo99.gif החופשה האחרונה שהייתה לך: אממ, לפני כמה שבועות בת"א עם דודה שלי.

Shiri from the block

Active member
לא יכולה.../images/Emo113.gif אין לי הרבה תמונות, וממה שיש-זה באמת יצא זוועה../images/Emo122.gif. אני אצטלם השבוע שוב../images/Emo3.gif

למעלה