שאלון.

frackit

New member
אנייייי

תמונה שלכם:(יומולדת 18 שלי :)) שם: שלי גיל: 18 מזל: קשת תאריך לידה:2/12/87 מסטיק: כל הטעמים... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני עוד חושבת על זה.... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהאחיינית שלי נולדה מה היית משנה בעצמך? לא יודעת נראה לי גובה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא דעת...חחחח מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? הרבה! מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף!!! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לזכור דברים בע"פ מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד... מה היית לוקח לאי בודד? את כל תכולת החדר שלי,חברות שלי ועוד כמה דברים אבל אני לא אפרט... המלצה לסרט: Mr. and Mrs. Smith תוכנית טלוויזיה?מכושפות!!!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת או פשוט לא זוכרת... איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקת רוק ומוציאה את כל הבאסה החוצה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה ופלורידה (ארה"ב) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקות... עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם כל שחקן מוזיקאי או אדם שאני מעריצה...חחחח איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביבבבבבב איזה חג אהוב עליך? סוכות... האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי מי ...לפעמים אני טיפה מרשעת... חיית מחמד: כלבה-שנדי כמה אחים יש לך? אח ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן...ואני ראיתי את זה קורה אצל חברה... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןןן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא כל כך... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? עד גבול מסויים! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כןןןןןןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה ולפעמים ככה... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא!!כל אחד צריך להיות שונה זה מה שטוב בעולם שאין אחד שדומה לשני... את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי מה המקרה....=) מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא יודעת...אני לא זוכרת כרגע... האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן! החיים טובים לדעתך: לפעמים כן לפעמים לא.... לבוש: כמעט הכל.... איפור: לא הרבה... מאכל אהוב: פיצהההההה שתייה אהובה: קפה וקולה להקה אהובה: BACKSTREET BOYS סרט אהוב: הרבההההההההההההההה גלידה: שוקולד וריבת חלב... עיר בעולם: סידני ארץ: כן כן...אוסטרליה ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: חברות שלי... מתגעגע/ת ל: הרבהההה אנשיםםםם הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיקים עשיתי: אכלתי קראתי: ספר בביולוגיה... האחרון ש... שישן איתך: הדובי שלייי שחיבק אותך: ידיד שלי... שאמר לך שהוא אוהב אותך: חחחחחח החברה הכי טובה שלי... ששבר לך את הלב: מה כאילו באמת אני אמורה לענות על זה?!@# בכית עליו: לא זוכרת... צחקת עליו: לא יודעת... הצחיק אותך: הרבה... שימח אותך: שאמרו לי תודה שעשיתי למישו טובה... העליב אותך: אפחד....שום דבר.... פגע בך: נאדה... עיצבן אותך: 6 השאלות שהיו לפני השאלה הזאת...חחח התגעגעת אליו:כמה דברים ואנשים.... שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי... שרצית לראות ולא יצא לך: =]]] המקום האחרון שביקרת בו: ירושלים... החופשה האחרונה שהייתה לך:מתי יש לי חופשות?!@#

עטר9

New member
גמאני../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

תמונה שלכם: אין לי
שם: עטר
תאריך לידה: 8 לאפריל 92' מסטיק: עאעאעאהה יש מלא
כעיקרון הכל
אבל אורביט כסוף + צהוב בטעם פירות חריף כזה..
רק השבוע אכלתי 2 חבילות
אני מכורה לזה
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגעים הקטנים שלא שמים לב אליהם אפעם- הם הכי מאושרים
מה היית משנה בעצמך? אמממ יותר מדי ביקורתית, שופטת וזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נממממ אין לי כרגע משו
מה עושה לך טוב? אמממ הרגשה אחרי ספורט
, לצייר, לשמוע מוזיקה שאני אוהבת, לשכב בשמש..
מה מעצבן אותך? אמממ אנשים שחושבים שהם יודעים הכל
וכאלה ששופטים עפ"י חיצוניות... מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיק
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. אין לי דברים עם ערך רגשי ממש..
וכספי אין לי מושג
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חחח קוטג?
מה היית לוקח לאי בודד? MP3, מחשב, ספרים וכמה אנשים לדבר איתם
המלצה לסרט: אין לי מושג...
תוכנית טלוויזיה? 4400!!!
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חחח אמממ לא יודעת.. איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה לעשות משו שאני אוהבת
לצאת החוצה וזה... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהאווי!!
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף!!
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם האווי
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב כי זה יומלדתי וחם כזה
... איזה חג אהוב עליך? נראה לי פסח כי יש חופש ויומולדת לי, ומזג אוויר כיף כזה
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: חח לא:( האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאודד1!!
חיית מחמד: יש לנו כלב בשם בובי
חחח כמה אחים יש לך? 4 [2 בנים, 2 בנות]
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ אולי... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא כ"כ.. נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יש מצב..=] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת. תלוי כלפיי מי ומתי. כעקרון כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלו כבר לא? שמש
ועוד כמה דברים שכתבתי כבר.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי יחסית כן... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא ממש:
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בדר"כ עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא. זה דפוק. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא .. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת
בתקופה האחרונה אין לי
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא כ"כ החיים טובים לדעתך: אמממ רוב הזמן כן.. לבוש: רגיל
איפור: \ לא ממש מאכל אהוב: אמממ אני אוהבת סולרו [ארטיק כזה
] שתייה אהובה: קולההה!!!
להקה אהובה: בקסטריט!!
|סרט אהוב: לאעדת
גלידה: שוקולד..
עיר בעולם: פריזז ארץ: האווי
ברגעים אלו לובש/ת: סתם פיג'מה
חושב/ת על: ארוחת צהריים
מתגעגע/ת ל: אפאחד... הדבר האחרון ש... קניתי: נו.. לא זוכרת אה פחית אתמול של קולה עשיתי: שמעתי מוזיקה קראתי: לפני המון זמן..
האחרון ש... שישן איתך: לא יודעת
שחיבק אותך: אמממ אמא שלי נראה לי
שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא שלי
ששבר לך את הלב: לא היה מעולם.. בכית עליו: אח שלי עלה לי על העצבים!!
גררר צחקת עליו: אח שלי הכלב
הצחיק אותך: אותו דבר כמו קודם... שימח אותך: יום שיא בבצפר אתמול
העליב אותך: אח שלי ..
פגע בך: נו אותו דבר... עיצבן אותך: נו אח שלי
התגעגעת אליו: / שדיברת איתו בטלפון: אחותי נראה לי
שרצית לראות ולא יצא לך: / המקום האחרון שביקרת בו: הגינה שלי
החופשה האחרונה שהייתה לך: טיול שנתי נחשב?
וואי זה היה ארוך.. אבל נחמד

ringelotte

New member
אני...

תמונה שלכם: יקח לי קצת זמן למצוא.... מצאתי.... וזאת מה שיש בנתיים בגלל שפרמטנו את המחשב... ואין לי כוח לחפש בדיסקים שם: סוּף גיל: עוד חודש 20 מזל: טלה תאריך לידה: 23.3 מסטיק: מנגו אפרסק מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה.... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואי זה קשה... אבל אפשר להגיד שבערך כל חצי השנה האחרונה כל הרגעים עם עומר, בחור מדהים שלי... אבל אם צריך רגע אחד... נראה לי שהנשיקה הראשונה שלנו... אחרי החתונה של אח שלי לפני חצי שנה כמעט... אוטתו ערב והנשיקה כמובן הביאו אותנו לאן שהגענו היום זוג דביק שלא יכול אחד בלי השני.... מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים שאני לא אתחיל לפרט עכשיו.. למרות שאני די שלמה עם עצמי (פרדוקס, אה?) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת... מה עושה לך טוב? עומר!!!!!! מה מעצבן אותך? המשפחה שלי... מה תמיד צריך להיות בכיס? הפלאפון למקרה שעומר יתקשר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? למען האמת הייתי רוצה לצייר יותר טוב... מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינה סנטימנטלית כל מה שעומר הביא לי, החל מהטבעת השחורה הקטנה שעל השרשרת שלי וכלה בלב המתוק שקבלתי ממנו שלשום לכבוד החצי שנה שלנו יחד... וגם בנוסף יש את השרשרת שאני לא מורידה ממני כמעט אף פעם שסבא וסבתא הביאו לי לבת מצווה שנה לפני שסבתא שלי נפטרה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שום דבר מיוחד... מה היית לוקח לאי בודד? את עומר!
המלצה לסרט: צ'רלי בממלכת השוקולד תוכנית טלוויזיה? לא יודעת הרבה זמן לא ראיתי טלויזיה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני אתחיל לצטט את עומר? הוא ירצה להרוג אותי... ציטוט ממספר הודעות שהוא שלח לי כשהייתי מבואסת, אלו איזה 8 הודעות שיוצרות הודעה אחת ויש לי את זה מודפס ותלוי בחדר: אני כל כך אוהב אותך, את החמצן שלי, מקור האור שגורם לי להמשיך. כל בוקר מהרגע שאני קם מחובק עם הכרית אחרי חלום עלייך, את לא עוזבת את מחשבותי מאותו הרגע, אני רק חושב מה יגרום לך לאושר, ומה אני יכול לעשות כדי לגרום לך לחייך כאשר אני חוזר, ויש לי עדים!!!=) אני רואה אנשים מחזיקים ידיים ברחוב ואני נקרע מבפנים רוצה אותך איתי לידי. וכשאני צריך עידוד אני חושב עלינו יחד בעוד כמה שנים - זה נותן לי כוח ומעניק לי רצון להמשיך, אני אוהב אותך עד כלות הנשמה... את כל מה שיש לי. מכאן ועד קצה העולם וחזרה אוהב המון ומתגעגע מחכה לסופ"ש. תגידו שזה לא מדהים? חבר מושלם שלי... איך את/ה מתגבר על באסה? זה קל... עומר.... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בשום מקום... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? נו, באמת... נראה לי שלכל מי שקרא עד עכשיו לא יהיה קשה לנחש שהתשובה היא עומר! איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים... יש לי יום הולדת! האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא... חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אח ושתי אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה יכול להיות... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חוץ מבנות הפורום הזה? יש איזה אחד שהתכתבתי איתו באיסי אבל די הפסקנו לדבר ואף פעם לא נפגשנו. נפגשת איתו/ איתה? כנ"ל מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? עומר! (אני חוזרת על עצמי) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן... עם עומר... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד!!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה ולפעמים ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... אם יהיה משהו שממש יפריע לי ואת חברה קרובה שלי, קרוב לוודאי שאני אגיד לך מה מפריע לי, אבל אני לא אשנה אותך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כשזה קשור בעומר מאוד!!!! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת את עומר!
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: בהחלט לא רעים, אם רק הייתי רואה את עומר יותר הם היו נהדרים... לבוש: ביומיום בעיקר מדים... באזרחות בגדים נוחים... הרבה טרינינגים... איפור: בככל לא מתאפרת, רק באירועים חשובים מאכל אהוב: עומר, אה, אופס, עומר לא מאכל... אז פשטידת אטריות שתייה אהובה: ספרייט, בירה שחורה, שוקו, מים להקה אהובה: נו, אני בפורום הזה לא? בקסטריט שולטים! סרט אהוב: מלחמת העולמות גלידה: שוקולד!!!! עיר בעולם: אין עדיפות... ארץ: ישראל! ברגעים אלו לובש/ת: סתם בגדי בית... חושב/ת על: עומר מתגעגע/ת ל: עומר! הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים, תיק ומתנה לעומר. עשיתי: שלחתי מייל לעומר. קראתי: ספר: "השתקפות" רומן רומנטי שאני ממש אוהבת... האחרון ש... שישן איתך: עומר! בלילה שבין חמישי לשישי.... ואני כבר מתגעגעת...
שחיבק אותך: ושוב זה יהיה עומר... שאמר לך שהוא אוהב אותך: עומר!!!!
ששבר לך את הלב: גם עומר.... בתקופה לפני שנהיינו חברים... בכית עליו: מאושר... בגלל עומר צחקת עליו: עומר... הצחיק אותך: עומר!!!! שימח אותך: עומר!!! העליב אותך: לא זוכרת.... פגע בך: המשפחה שלי.. יש לה נטייה כזו... עיצבן אותך: כנ"ל התגעגעת אליו: עומר!!!!!! שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: עומר!!!
ברגע זה ממש.... אתמול כבר ממש רחוק... אבל אם לא עומר אז חברה שלי שלא ראיתי המון זמן... המקום האחרון שביקרת בו: חיפה - טכניון, זה נחשב? בקרתי את עומר. החופשה האחרונה שהייתה לך: לפני הצבא כשבליתי כל יום עם עומר.... זאת הייתה חופשה... חולני משהו, אה? ולמי שחושב/ת שאין לי חיים חוץ מעומר אז יש לי פשוט הוא הרבה מעל זה! אוהבת אותו כ"כ!

ringelotte

New member
וואי... כתבתי מגילה!

מצטערת על המגילה! מעריכה כל אחד/ת שי/תשב לקרוא את זה.... שכחתי לכתוב עם מי דברתי בטלפון ולמרבה ההפתעה זה לא עומר הספקתי לדבר עם אחותי בטלפון אחרי שדברתיעם עומר...

אביבא

New member
זה בדיוק מה שחשבתי...../images/Emo103.gif

חחחח כמה עומר אפשר?? אממממ.....וד"א....מה זה: "המשפחה שלי.. יש לה נטייה כזו..."

ringelotte

New member
הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לה נטייה לעצבן אותי.... מה לעשות.... ככה זה... אני חיה ככה כבר כמעט 20 שנה אבל מסתדרת ושורדת.

Eti No Name

New member
נו טוב, גמני. ../images/Emo196.gif ../images/Emo14.gif

תמונה שלכם: די חדשה
שם: אתי. גיל: 16 ושבעה חודשים.
מזל: סרטן. תאריך לידה: 24.6 מסטיק: משמש-אפרסק
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משו בתחום התקשורת.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ממ. אני חושבת שזה היה היומולדת 15 שלי.
מה היית משנה בעצמך? שאני נתלת יותר מי באנשים
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? עכשיו? חח "פסדר מקורה?", "תקשר אלי,טוב?", "קצת אבל", "מה נסגר איתך?" וכל מיני חח
מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים. מה מעצבן אותך? אנשים בלי טקט:|, צבועים, פוזאיסטים, וכו' וכו'. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, לייק דו! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.
מה הפריט הכי יקר שיש לך? גם רגשית וגם כספית הדיסק החתום.
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב
מה היית לוקח לאי בודד? מישו
, אוכל ומחשב. המלצה לסרט: "הכל כלול"
תוכנית טלוויזיה? לא חושבת שיש
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את יפה." איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה!! איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבית של אלכס
. בכללי ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שכולם ביחד כזה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אלכס.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? פורים.
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מדי פעם :$ חיית מחמד: - כמה אחים יש לך? 4. אחות ו-3 אחים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ,כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לצערי.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? חחח לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אהבה בין אנשים, אחיינים שלי, לצחוק. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן!
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי מתי וכמה:| את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי.
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "מה נסגר איתך?, פסדר מה קורה?, קצת אבל, טיפ-טיפה [
..הידעתם שקצת זה יותר מטיפה?]" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן
החיים טובים לדעתך: תלוי מתי. לבוש: ג'ינס, וחוצלה פשוטה. ונעל ספורט. איפור: מסקרה, שחור בעין, וסומק. מאכל אהוב: שניצל
שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: בקסטריט
סרט אהוב: "ליאון". גלידה: וניל פיצפוצים. עיר בעולם: אילת.
[הכי רחוק שהגעתי מה =X] ארץ: ישראל.
ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טרנינג שחור, חולצה שחורה וכתומה. חושב/ת על: מה אמא שלי עושה לי בחדר
מתגעגע/ת ל: מישו. הדבר האחרון ש... קניתי: לובלו.
עשיתי: שתיתי קולה. קראתי: כתבה של הבויז.
האחרון ש... שישן איתך: חברה,ביום חמישי. שחיבק אותך: חברה שלי שביקרה אותי היום.
שאמר לך שהוא אוהב אותך: אותה אחת.
ששבר לך את הלב: לא חושבת שיש אחד כזה. בכית עליו: ממ. אבא שלי כנראה.
צחקת עליו: חח חברה שלי
.. אבל לא מתוך רוע לב, באמת!
הצחיק אותך: אחותי
שימח אותך: אחותי.
העליב אותך: המ. לא זכור לי
פגע בך: איזה אחד.
עיצבן אותך: אותו אחד.
התגעגעת אליו:אותו אחד.
שדיברת איתו בטלפון: חברה. שרצית לראות ולא יצא לך: אותו אחד.
המקום האחרון שביקרת בו: המשואה שהייתי בה יום חמישי כנראה
החופשה האחרונה שהייתה לך:חח. באמת שלא זוכרת.

Shiri from the block

Active member
אעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif |אורגזמה||אונס||משגל|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

sivanick

New member
אני../images/Emo194.gif

תמונה שלכם: יש לי רק תמונות גדולות, ואין לי כוח להעלות אחת עכשיו שם: סיון גיל: 18 וחצי מזל: אריה תאריך לידה: 3.8.87 מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אאנוס את ניק מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ..אנלא חושבת שהיה לבינתיים רגע ממש מאושר.. מה היית משנה בעצמך? להיות פחות לחוצה..לנשוף לשאוף
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק, אוי ואבוי
מה עושה לך טוב? להיות עם ג'ק הכלב של אחותי
מה מעצבן אותך? שלא מבינים אותי..
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפחתות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משו במוזיקה..לא משנה מה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ אני צכה לחשוב על זה
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? ניק המלצה לסרט: ריקוד מושחת, גריז תוכנית טלוויזיה? O.C מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מיוחדת..חח ב-סדר איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת על העתיד המשותף שלי עם ניק.
איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפור בכבישים, לפצח גרעינים עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ניק איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח כי הוא ארוך, פורים.. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: עדיין לא. אבל בעתיד על אונס ניק.
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, זה לא יפה@#! חיית מחמד: ג'ק כאילו דה.. כמה אחים יש לך? אחות ואח גדולים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מישו? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, אבל בהידלקות ממבט ראשון.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יותר מידי חח מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם ג'ק.
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה משו שיפריע למערכת יחסים שלנו וששנינו נסכים שצריך לטפל בזה.
את/ה בחור/ה קנאי/ת? אממ לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר היה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך: כן לבוש: ג'ינסים, טרנינגים, במיוחד בגדים של חורף{מעילים, צעיפים}. איפור: רק בעיניים. מאכל אהוב: סיני שתייה אהובה: מים... חח כן אני משעממת להקה אהובה: בסב סרט אהוב: ריקוד מושחת גלידה: עם עוגיות עיר בעולם: לוס אנג'לס ארץ: ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: לירן.
מתגעגע/ת ל: לירן?
הדבר האחרון ש... קניתי: צ'יפס עשיתי: התקלחתי קראתי: פנאי פלוס
האחרון ש... שישן איתך: חברה שלי שחיבק אותך: כנ"ל שאמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל ששבר לך את הלב: אישי מידי..:x בכית עליו: כנ"ל:x צחקת עליו: חח בטח אחד היצורים שהיו אתמול בצ'רצ'יל{פאב
} הצחיק אותך: אחי שימח אותך: וואלה לא זוכרת..חח זה רע אני יודעת
העליב אותך: לא זוכרת פגע בך: אישי:x עיצבן אותך: בטח אחי.. התגעגעת אליו: לירן
אה והילה, חברה שלי מהבסיס כפרעליה. שדיברת איתו בטלפון: אמא שרצית לראות ולא יצא לך: אממ נראה לי ידיד שלי המקום האחרון שביקרת בו: הבית של חברה שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: אילת לפני הגיוס
רוצה עוד פעם

Y H

New member
ושלי....

תמונה שלכם: (אני זו שהכי קרובה...)
שם: יפעת גיל: 23 מזל: בתולה תאריך לידה: 21.9 מסטיק: בטעם לימון מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהנה מהחיים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כנראה כשאחיינים שלי נולדו מה היית משנה בעצמך? את חוסר היכולת שלי להגיב כשיורדים עלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סקרוווווו יו מה עושה לך טוב? להיות עם אנשים שחשובים לי מה מעצבן אותך? טיפשות מה תמיד צריך להיות בכיס? ת.ז ושוקולד... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משהו מיסטי מה הפריט הכי יקר שיש לך? הדיסקמן שלי (ואולי כל הבשמים שלי ביחד
) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הלוואי שתמיד היה -גלידה
מה היית לוקח לאי בודד? ספר מתכוני עוגות ואוכל סיני+תנור, יעקב ונופר תוכנית טלוויזיה? סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? נו איך ההרגשה להגשים חלום
איך את/ה מתגבר על באסה? או שוקולד או לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? איפה שניק נמצא מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות תמיד צודק עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ניק, נו באמת... איזה עונה בשנה אהובה עליך? זאת שתביא לי שלג... איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: תשלום קנס על מהירות זאת הודאה באשמה (אז כן...) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: תמיד רציתי אוגר כמה אחים יש לך? 3 (ואחד חורג...) מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, רק אני לא הייתי קולטת את זה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? היכולת לקחת את כל מי שחשוב לי לטייל מסביב לעולם לכל החיים או משהו את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? בוודאי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אני אנסה להבין אותך את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לא יודעת" ו"תמיד" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כששוכחים את כל מה שרע לבוש: משתנה, אוהבת בעיקר בסטייל איפור: תלוי אם יש לי זמן (לרוב אין) מאכל אהוב: תפוחי אדמה בכל צורה שתייה אהובה: לימונענע ותפוזים טיבעי (קולה וניל - כבר אי אפשר להשיג) להקה אהובה: נו באמת! סרט אהוב: יש כ"כ הרבה... אולי רוד טריפ גלידה: פרארו רושאאאאאאאאאא עיר בעולם: ונציה ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג חושב/ת על: יעקב מתגעגע/ת ל: יעקב, נופי ומשפחה הדבר האחרון ש... קניתי: מלפפון עגבניה וגזר עשיתי: דיברתי בטלפון קראתי: ספר בביקורת האחרון ש... שישן איתך: יעקב שחיבק אותך: רוני שאמר לך שהוא אוהב אותך: בקסטריטבויז (באיזה שיר ששמעתי) ששבר לך את הלב: ניק
בכית עליו: חתול שראיתי צחקת עליו: על הריששששששש שאני אומרת הצחיק אותך: יעקב התגעגעת אליו: יעקב שדיברת איתו בטלפון: יעקב שרצית לראות ולא יצא לך: יעקב, נופי והמשפחה שלי המקום האחרון שביקרת בו: הסלון החופשה האחרונה שהייתה לך: תלוי מה מגדירים חופשה, מה שבטוח זה מזמן

אני../images/Emo152.gif

תמונה שלכם:בחיים לא
שם: ירדן גיל: 13 מזל: אריה תאריך לידה: 12.8 מסטיק: מנטה עדין
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת
נראה לי שאני אפיק,אביים,אכתוב סרטי אימה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין לי מושג
מה היית משנה בעצמך? את הגוף
והעיניים
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו"
מה עושה לך טוב? מוזיקה,חברות. מה מעצבן אותך? קנאה. מה תמיד צריך להיות בכיס? אמפי 3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה,שירה,נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מאיזה בחינה?יקר כסף?
אם כסף אז הפלאפון שלי והמעיל
ואם יקר ללב אז,הבובת פיקצ'ו שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב 1% שומן
מה היית לוקח לאי בודד? אמפי המלצה לסרט: יעד סופי 1/2!
תוכנית טלוויזיה? אובדים,CSI. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "לא משנה איך את נראית זה אף פעם לא ישנה את מה שאני מרגיש"האקס שלי
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? בריטניה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גסות
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ניק
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ
איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש לא! חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה מאוחדת
את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד!
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא!! את/ה בחור/ה קנאי/ת? יכול להיות
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אממ לא יודעת
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: לא לבוש: לא צמוד או חשוף איפור: שונאת איפור מאכל אהוב: יש הרבה.. שתייה אהובה: ספרייט דיאט!
להקה אהובה: בקסטריט,בון ג'ובי,לינקין פארק,אירוסמית'. סרט אהוב: כל סרט אימה נורמלי
גלידה: וניל עיר בעולם: לונדון!!
ארץ: בריטניה?
ברגעים אלו לובש/ת: חולצת בצפר שחורה,טרנינג שחור
חושב/ת על: המורה הפרטית שאני צריכה ללכת אליה עוד רבע שעה!
מתגעגע/ת ל: זה אישי
הדבר האחרון ש... קניתי: גלידה של מקדולנס
(יום שישי בערב) עשיתי: עניתי על השאלון הזה?
קראתי: את השאלות של השאלון הזה?
האחרון ש... שישן איתך: אמא
שחיבק אותך: חברה שלי,הדר:-
שאמר לך שהוא אוהב אותך: החברה שלי
ששבר לך את הלב: אממ זה אישי
בכית עליו: האוגר שלי,הוא נפטר לפני שבועייפ
צחקת עליו: מכתבי אהבה ששלחתי לילד מהכחתה שלי
הצחיק אותך: הילד ההוא
שימח אותך: לראות את כולם אחרי הוויקנד?
העליב אותך: לא זוכרת
פגע בך: גם
עיצבן אותך: זה לא לפורום
התגעגעת אליו:אבא שלי!
שדיברת איתו בטלפון: גם אבא שלי
שרצית לראות ולא יצא לך: יעד סופי 3!
המקום האחרון שביקרת בו: ביה"ס
החופשה האחרונה שהייתה לך:באילת בחופש

עונה

תמונה שלכם: אני מתביישת לשים שם: אורטל גיל: 17 מזל: אריה תאריך לידה: 14.8.1988 מסטיק: מנגו-אפרסק מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו במחשבים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. יש הרבה מה היית משנה בעצמך? הייתי רוצה להשמין טיפה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? גם הרצל רצה ולא יצא חח מה עושה לך טוב? שוקולד מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? טישו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ממרח שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? במבה המלצה לסרט: ללכת על הכל תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ לא זוכרת כרגע משהו איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם חברות איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להדיחף בתור עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם ניק איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: אין :( כמה אחים יש לך? אין יש לי אחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? באייסי נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן כמו שהתאהבתי בניק חח את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמשמחים אותי את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן. מאוד!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: שחור בעיינים וסומק מאכל אהוב: שניצל וציפס שתייה אהובה: ענבים להקה אהובה: בקסטריט כמובן סרט אהוב: האלמנט החמישי גלידה: פונץ בננה עיר בעולם: ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: מכנס כחול וחולצה אדומה חושב/ת על: המבחן שהיה לי היום מתגעגע/ת ל: בן דוד שלי הקטן הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים קראתי: עיתון האחרון ש... שישן איתך: אמא שלי ששבר לך את הלב: אממ לא היה כזה בכית עליו: חברה שלי צחקת עליו: איזה אשה אחת שנכנסה לכיתה שלי הצחיק אותך: איזה אשה אחת שנכנסה לכיתה שלי שימח אותך: שיש טיול עוד יומיים פגע בך: ילדה מגעילה מהכיתה שלי עיצבן אותך: ילדה מגעילה מהכיתה שלי התגעגעת אליו: בן דוד שלי הקטן שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי שרצית לראות ולא יצא לך: סרט המקום האחרון שביקרת בו: בבית ספר החופשה האחרונה שהייתה לך:אממממ בים המלח

למעלה