אנייייי
תמונה שלכם
יומולדת 18 שלי
) שם: שלי גיל: 18 מזל: קשת תאריך לידה:2/12/87 מסטיק: כל הטעמים... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני עוד חושבת על זה.... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהאחיינית שלי נולדה מה היית משנה בעצמך? לא יודעת נראה לי גובה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא דעת...חחחח מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? הרבה! מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף!!! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לזכור דברים בע"פ מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד... מה היית לוקח לאי בודד? את כל תכולת החדר שלי,חברות שלי ועוד כמה דברים אבל אני לא אפרט... המלצה לסרט: Mr. and Mrs. Smith תוכנית טלוויזיה?מכושפות!!!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת או פשוט לא זוכרת... איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקת רוק ומוציאה את כל הבאסה החוצה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה ופלורידה (ארה"ב) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקות... עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם כל שחקן מוזיקאי או אדם שאני מעריצה...חחחח איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביבבבבבב איזה חג אהוב עליך? סוכות... האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי מי ...לפעמים אני טיפה מרשעת... חיית מחמד: כלבה-שנדי כמה אחים יש לך? אח ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן...ואני ראיתי את זה קורה אצל חברה... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןןן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא כל כך... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? עד גבול מסויים! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כןןןןןןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה ולפעמים ככה... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא!!כל אחד צריך להיות שונה זה מה שטוב בעולם שאין אחד שדומה לשני... את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי מה המקרה....=) מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא יודעת...אני לא זוכרת כרגע... האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן! החיים טובים לדעתך: לפעמים כן לפעמים לא.... לבוש: כמעט הכל.... איפור: לא הרבה... מאכל אהוב: פיצהההההה שתייה אהובה: קפה וקולה להקה אהובה: BACKSTREET BOYS סרט אהוב: הרבההההההההההההההה גלידה: שוקולד וריבת חלב... עיר בעולם: סידני ארץ: כן כן...אוסטרליה ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: חברות שלי... מתגעגע/ת ל: הרבהההה אנשיםםםם הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיקים עשיתי: אכלתי קראתי: ספר בביולוגיה... האחרון ש... שישן איתך: הדובי שלייי שחיבק אותך: ידיד שלי... שאמר לך שהוא אוהב אותך: חחחחחח החברה הכי טובה שלי... ששבר לך את הלב: מה כאילו באמת אני אמורה לענות על זה?!@# בכית עליו: לא זוכרת... צחקת עליו: לא יודעת... הצחיק אותך: הרבה... שימח אותך: שאמרו לי תודה שעשיתי למישו טובה... העליב אותך: אפחד....שום דבר.... פגע בך: נאדה... עיצבן אותך: 6 השאלות שהיו לפני השאלה הזאת...חחח התגעגעת אליו:כמה דברים ואנשים.... שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי... שרצית לראות ולא יצא לך: =]]] המקום האחרון שביקרת בו: ירושלים... החופשה האחרונה שהייתה לך:מתי יש לי חופשות?!@#
תמונה שלכם