שאלון.

M a r i a n22

New member
אני

תמונה שלכם: שם: מיכל גיל: 22 מזל: בתולה תאריך לידה: 12.9.83 מסטיק: פטל לימון מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני כבר גדולה ועדיין אין לי מושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ההופעה של בקסטריט בפאריז מה היית משנה בעצמך? כלום באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אני חושבת" מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים מה תמיד צריך להיות בכיס? עפרון עיניים שחור איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הנגן אם פי 3 שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה (למרות שכמעט ולא שותה) מה היית לוקח לאי בודד? את ניק המלצה לסרט: המספריים של אדווארד.הסרט האהוב עליי תוכנית טלוויזיה? ללא עקבות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה וחוסר שביעות רצון עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ניק איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:רק אם הם מגוכחים במיוחד חיית מחמד: כלב פשושי כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן פעם היה לי חבר וירטואלי מיוטה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן לצערי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי איזה אבל את הרוב לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני חושבת,נראה לי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: מאוד לבוש: גות' איפור: כבד הרבה שחור מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: מיץ תפוזים טרי להקה אהובה: בקסטירט כמובן אבל עוד הרבה סרט אהוב: המספריים של אדוארד גלידה: מוקה עיר בעולם: פאריז ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה של הפנתר הורוד חושב/ת על: חבר שלי מתגעגע/ת ל: חבר שלי הדבר האחרון ש... קניתי: הזמנתי היום בגדים באינטרנט עשיתי: מלאתי את השאלון הזה קראתי: קוראת עכשיו את אל תגלה של הרלן קובן-מומלץ! האחרון ש... שישן איתך: קיו הכלבלב שלי שחיבק אותך: קיו שאמר לך שהוא אוהב אותך: חבר שלי ששבר לך את הלב: לא זוכרת בטח גבר מטופש בכית עליו: לא זוכרת צחקת עליו: המממ... לא יפה להגיד הצחיק אותך: קיו כפרה שימח אותך: כנ"ל העליב אותך: מזמן לא אולי כי לא נעלבת בקלות פגע בך: כנ"ל עיצבן אותך: איזו חנות פרחים שלא הביאה משלוח בזמן. התגעגעת אליו:חבר שלי שדיברת איתו בטלפון: חבר שלי שרצית לראות ולא יצא לך: חברה המקום האחרון שביקרת בו: בעבודה שלי היום בבוקר החופשה האחרונה שהייתה לך:מזמן איזה מלון בירושלים

MaiEgan

New member
אולי פעם תתלבשי כמו בן אדם נורמלי?

ולא בכל מיני בגדים מוזרים מוניל ומלמלות?!?!

אביבא

New member
הופ.../images/Emo28.gif ../images/Emo103.gif

תמונה שלכם: שם: אביה גיל: 12 וחצי מזל: מאזניים תאריך לידה: 10.10.93 מסטיק:מסטיק פירות של אורביט בצבע כסף. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ווטרינרית\שחקנית,או משהו אחר שאני אבחר כבר.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשנולדתי?
מה היית משנה בעצמך?הייתי עושה שאני אהיה פחות מתחשבת בנוגע לחברות,שאני אהיה פחות נדיבה והייתי עושה שאני אהיה יותר רזה. באיזה ביטוי את משתמש יותר מידי? "כי זאת אני"[במבטא מה זה חמוד
] מה עושה לך טוב? להתקלח,לשלוח מכתבים לאנשים שאני אוהבת,יש לי חולשה לכלבים,מים בכל צורה[ים,בריכה,אגם,אוקיינוס],לישון,להיות בפורום,לראות פלוריסיינטה ולשמוע את הבויז. מה מעצבן אותך?אנשים רכלנית בצורה שלילית,צבועים,אנשים רעים,מעצבן אותי שאם נגיד אני עוברת ברחוב אנשים מסתכלים עליי כאילו אני מוזרה[
],אנשים שתוקעים מבטים ואנשים שבוגדים. מה תמיד צריך להיות בכיס?ארנק עם 20 שקל+-,מסטיק,פלאפון ומפתח לבית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?הייתי רוצה לפתח את הקול מה הפריט הכי יקר שיש לך?הקמעות שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל.
מה היית לוקח לאי בודד?אה זה בלי הגבלה?
טוב,אז הייתי לוקחת שדון כזה כמו בסיפורים עם השלוש משאלות אבל שאצלי זה עם מספר משאלות בלתי מוגבל[
],את הגיטרה שלי,וחוברת תווים.[כל השאר יהיה אצל השדון.
] המלצה לסרט:בטהובן-1+2+3+4+5+6+7,אבא מתארס. תוכנית טלוויזיה?פלוריסיינטה,עשרת הגדולים,הפיג'מות ומשוחררים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?אמרו לי כמה פעמים"אמרו לך פעם שאת יפה?" איך את מתגבר על באסה?אני שומעת את הבויז בחדר לבד וזה עובר. איפה היית רוצה לבקר בעולם?הייתי רוצה שוב להיות באיטליה ובתורכיה,ולהיות בארה"ב ובשוויץ. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צעקות בכל מקום,המוניות. עם מי תרצי לאכול ארוחת ערב?עם בריאן.
איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף רולז.
אבל אני אוהבת גם קיץ. איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמה באיזשהו פשע::זה כאילו אם פעם עשיתי פשע?לא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים::לא. חיית מחמד::הלוואי כלב. כמה אחים יש לך?אח תאום ואחות גדולה. מאמינה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני מאוד רגישה ובוכה מייד.
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות גור כלבים קטן,לראות את הקמעות שלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית פחד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי בהמון דברים.אבל ככה סתם אני לא ישנה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? אני קצת קנאית. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "כי זאת אני","אוף","מי שואל אותך?"[בהמלצת אחי],"יללה נו"[בהמלצת אחי],"חי חי","לב יו". האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך: כן. לבוש:: חצאית מיני כלשהי,חולצת טריקו,ג'קט ג'ינס\ג'קט טרנינג. איפור::מקסימום פס שחור בעין וליפסטיק. מאכל אהוב:: עוגיות אוראו.
שתייה אהובה:: קולה רולז!
להקה אהובה:: הבקסטריט בויז. סרט אהוב:: מה שהיה בהמלצת סרטים. גלידה:: וניל עם גושי עוגיות אוראו.
עיר בעולם:: גארדה[איטליה]. ארץ::איטליה וטורקיה ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טרנינג תכלת,חולצת טריקו אדומה של בצפר,ג'קט וורוד. חושב/ת על:: אני לא יודעת למה,אבל לאורך כל השאלון אני חובשת על הדר.
מתגעגע/ת ל:: לדודים שלי. הדבר האחרון ש... קניתי:: מעדן כזה יופלה.
עשיתי:: שטפתי כלים לפני 20 דקות. קראתי:: הנסיך הקטן. האחרון ש... שישן איתך:: אמא.[לפני 4 ימים] שחיבק אותך:: אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך:: אמא. ששבר לך את הלב::עוז.
בכית עליו:: הכאב גרון.
צחקת עליו:: אחי. הצחיק אותך:: אחי [עם המשפטים שהוא הציע לי.
] שימח אותך:: אממ גם אחי. העליב אותך:: אני לא זוכרת אם זה אחי או אחותי.
פגע בך:: חסוי. עיצבן אותך:: אחותי. התגעגעת אליו::שאלתם לפני רגע.[הדודים שלי..] שדיברת איתו בטלפון::אוריה. שרצית לראות ולא יצא לך:: ירדן. המקום האחרון שביקרת בו:: אצל הרופאה.
החופשה האחרונה שהייתה לך:בסוכות טסתי לתורכיה.

עטר9

New member
רגע לא הבנתי משו../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

מסטומרת את הולכת ברחוב ומסתכלים עלייך כאילו את מוזרה?
חח וד"א את חמודה בתמונה

אביבא

New member
חחח...../images/Emo103.gif

תודה
אמ לא,לא בדיוק ככה. את מכירה את זה שאת הולכת ברחוב ואת מרגישה שמישהו נועץ בך מבט? כאילו את מוזרת או שיש לך איזה קרניים של שטן על הראש? אני שונאת אנשים כאלה שנועצים מבטים. אז זה קורה גם לאנשים נכים או אוטיסטים וזה ממש מגעיל לדעתי.

עטר9

New member
כן... ../images/Emo210.gif

חשבתי שהתכוונת שמסתכלים עלייך או משו חח לא משנה...

אביבא

New member
שמסתכלים עליי?../images/Emo103.gif

באיזה מובן? חחח לא הבנתי אותך....

עטר9

New member
עזבי לא חשוב../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

לא הבנתי בהתחלה את הניסוח.. לא משנה

אביבא

New member
נראה לי שהבנתי....../images/Emo103.gif

חשבת שכתבתי שאני הולכת ברחוב ואנשים מסתכלים עליי כאילו אני מוזרה נכון? [עזבי אותי,אני עקשנית פחד...

poster girl

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

תמונה שלכם:
בעע
[מגעילה, אבל הכי נורמלית שמצאתי..
] שם: עדן גיל: עוד מעט 14 מזל: טלה
תאריך לידה: 8.4.92 מסטיק: אממ בזוקה אבטיח
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת
מה היית משנה בעצמך? מממ.. הכל
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת :X מה עושה לך טוב? לישון
מה מעצבן אותך? אנשים עם יותר מדי ביטחון עצמי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אולי ריקוד?..
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי מושג
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב
מה היית לוקח לאי בודד? כרית
סתם חח.. אולי את אחותי
המלצה לסרט: "אפקט הפרפר"
תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
לא יודעת :] איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון או שומעת מוזיקה או מדברת עם מישהו..
איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה או האווי
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? התחכמות
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם בריאן
חחח.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ואביב
איזה חג אהוב עליך? פסח
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אממ כמעט
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: ארנב וכלב
כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אני מניחה.. לא יודעת.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? דע! אותכם
נפגשת איתו/ איתה? לא
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אפשר לומר.
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא שאלו כבר?
את/ה אוהב/ת להיות בבית? ברור.
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן!! חחח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד..
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. אולי אני ינסה להראות לך הבטים חדשים אבל אני לא יכריח אותך להאמין בהם
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא, ממש לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: - האם את/ה מאמינ/ה בה´? תלוי מה זה אלוהים? החיים טובים לדעתך: החיים ככה, ואי אפשר לשנות אותם, אז נהנים מהם כמו שהם
לבוש: פשוט [זאת הכוונה?
] איפור: לאא.. מאכל אהוב: פסטה עם רוטב שמנת
שתייה אהובה: מים וקולה. להקה אהובה: בקסטריט. דע.
סרט אהוב: אין משהו ספציפי. גלידה: שוקולד. עיר בעולם: לא יודעת. כאילו הייתי בכל העולם. ארץ: ^ ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה. חושב/ת על: על.. אממ.. לא אומרת
מתגעגע/ת ל: לישון
הדבר האחרון ש... קניתי: סווצ'רט. עשיתי: אכלתי
קראתי: ספר מעפן ליומן קריאה בבצפר
האחרון ש... שישן איתך: אפחד
שחיבק אותך: אמא נראה לי.. שאמר לך שהוא אוהב אותך: אחותי אולי
ששבר לך את הלב: לא זכור לי. בכית עליו: חברה. צחקת עליו: אמא שלי
הצחיק אותך: אחותי חח.. שימח אותך: ^^ העליב אותך: אח שלי. פגע בך: חברה. עיצבן אותך: אח שלי
התגעגעת אליו: לא יודעת. שדיברת איתו בטלפון: אממ לא זוכרת..
שרצית לראות ולא יצא לך: סרט כולשהו.. המקום האחרון שביקרת בו: ?.. החופשה האחרונה שהייתה לך: חחחחח חופשה? לא הייתה המון זמן.. זהו?
סורי שכתבתי הרבה "לא יודעת"
אני פשוט לא יודעת

למעלה