אני אני אני!!
10 שירים אהובים עלייך: Backstreet Boys-Incomplete .1 Backstreet Boys-Climbing The Walls .2 Maroon 5- She Will Be Loved .3 Mariah Carey-Without You .4 The Calling-Wherever You Will Go .5 6. היהודים- כבר כמה ימים 7. מירי מסיקה- לשם 8. נמרוד לב- זה כל הקסם 9. Robbie Williams- Feel 10. Snoop Dogg - Beautiful 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בקסטריט 2. נינט טייב 3. גיא זוארץ 4. אנג'לינה ג'ולי 5. אלישיה קיז 6. גוון סטפני 7. רובי וויליאמס 8. דנה ברגר 9. הראל מויאל 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. או.סי 2. מגרש ביתי 3. פלוריסיינטה 4. עקרות בית נואשות 5. הכי גאים שיש 6. השיר שלנו 7. טלנובלה בע"מ
8. חברים 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. ריקוד מושחת 2. מגרש השדים 3. שלוש עשרה 4. עימות חזיתי 5. 7 חטאים 6. לא זוכרת 7. לא זוכרת:\ 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ג'ק
2. דיסקמן 3. פלאפון 4. אוכל 5. בקוק מים ענקי 6. שמיכה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לאהוב ולהיות נאהבת(כאילו מערכת יחסים..) 2. להביא ילדים 3. להגיד לכולם כמה אני אוהבת אותם
4. לנהוג 5. להיות בהופעה של בקסטריט
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. מתמטיקה 3. מתמטיקה 4. מתמטיקה דברים שקנית לאחרונה: 1. בורקס גבינה 2. מתנה לחברה שלי 3. נעליים נראה לי
חיות אהובות: 1. כלב 2. קוף 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: [לצרף/לשים קישור]
10 שירים אהובים עלייך: Backstreet Boys-Incomplete .1 Backstreet Boys-Climbing The Walls .2 Maroon 5- She Will Be Loved .3 Mariah Carey-Without You .4 The Calling-Wherever You Will Go .5 6. היהודים- כבר כמה ימים 7. מירי מסיקה- לשם 8. נמרוד לב- זה כל הקסם 9. Robbie Williams- Feel 10. Snoop Dogg - Beautiful 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בקסטריט 2. נינט טייב 3. גיא זוארץ 4. אנג'לינה ג'ולי 5. אלישיה קיז 6. גוון סטפני 7. רובי וויליאמס 8. דנה ברגר 9. הראל מויאל 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. או.סי 2. מגרש ביתי 3. פלוריסיינטה 4. עקרות בית נואשות 5. הכי גאים שיש 6. השיר שלנו 7. טלנובלה בע"מ