שאלון

sivanick

New member
אני אני אני!!

10 שירים אהובים עלייך: Backstreet Boys-Incomplete .1 Backstreet Boys-Climbing The Walls .2 Maroon 5- She Will Be Loved .3 Mariah Carey-Without You .4 The Calling-Wherever You Will Go .5 6. היהודים- כבר כמה ימים 7. מירי מסיקה- לשם 8. נמרוד לב- זה כל הקסם 9. Robbie Williams- Feel 10. Snoop Dogg - Beautiful 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בקסטריט 2. נינט טייב 3. גיא זוארץ 4. אנג'לינה ג'ולי 5. אלישיה קיז 6. גוון סטפני 7. רובי וויליאמס 8. דנה ברגר 9. הראל מויאל 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. או.סי 2. מגרש ביתי 3. פלוריסיינטה 4. עקרות בית נואשות 5. הכי גאים שיש 6. השיר שלנו 7. טלנובלה בע"מ
8. חברים 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. ריקוד מושחת 2. מגרש השדים 3. שלוש עשרה 4. עימות חזיתי 5. 7 חטאים 6. לא זוכרת 7. לא זוכרת:\ 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ג'ק
2. דיסקמן 3. פלאפון 4. אוכל 5. בקוק מים ענקי 6. שמיכה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לאהוב ולהיות נאהבת(כאילו מערכת יחסים..) 2. להביא ילדים 3. להגיד לכולם כמה אני אוהבת אותם
4. לנהוג 5. להיות בהופעה של בקסטריט
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. מתמטיקה 3. מתמטיקה 4. מתמטיקה דברים שקנית לאחרונה: 1. בורקס גבינה 2. מתנה לחברה שלי 3. נעליים נראה לי
חיות אהובות: 1. כלב 2. קוף 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: [לצרף/לשים קישור]

Incomplete Girl

New member
אוקיי עונה../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

10 שירים אהובים עלייך: 1-Incomplete 2-Walk away-CA 3-I will be -CA 4-Safest place to hide[מדהים!
] 5-Heaven-BA 6-Stairway to heaven-LZ 7-השיר בצרפתית
8-What makes you different 9-I Still 10- Forces of nature |הדגש9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1- בקסטריט
2- כריסטינה אגילרה
3- נירוונה [מותר מתים נכון?
] 4- ריי צ'ארלס 5- לד זפלין
6- לוסי סילבס 7- בראד פיט
8- ניקול קידמן
9- ג'ון לג'נד
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1- חברים
2- ג'ואן מארקדיה 3- ג'אקאסס 4- ג'יי לנו 5- או.סי
6- מגרש ביתי
7- 8 כללים פשוטים [עם ג'ון ריטר|
] 8- SNL 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1- תהילה 2- החוש השישי 3- מוצאים את נמו
4- ליאון 5- ריקוד מושחת 6- תפוס ת'כריש
7- ו..שר הטבעות בשביל שירן
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1- אלכס
2- עכשיו את נבר גון
3- את הנגן/דיסקמן שלי 4- בגדים 5- אוכל [מה
] 6- ו..סכין גילוח
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1- לראות את הבויז 2- להגשים את החלום הכי גדול שלי 3- להיות בהופעות הגדולות בהיסטוריה 4- להכיר את אהבת חיי 5- ולמצוא את נמו
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1- מ"מ
2- לשון 3- ביולוגיה [חיחי אין עוד
] 4- וספורט
3 דברים שקנית לאחרונה: 1- הדיסק של הבויז
2- הDVD של כריסטינה
3- אממ...
...מסטיק?
2 חיות אהובות: 1- כלב 2- חתול
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: של אלכס מה

../images/Emo108.gifנממ..../images/Emo12.gif

את רוצה למצוא את נמו?
יש לי רעיון איפה הוא יכול להיות...
|מגלגלת עיניים| [נו סתם שירן.
] והרגת אותי עם "השיר בצרפתית"!
ודרך אגב, עוד שעתיים וחצי יומולדת!!:| [כאילו לא ידעת
]

Incomplete Girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

אני תמיד שוכחת איך קוראים לו נו
אבל הוא מדהיים
ונמו כבר ממזמן לא בבטן שלך הדר
לא למדת ביולוגיה?
ועכשיו זה שעה

Shiri from the block

Active member
../images/Emo3.gif למה רשמת שר הטבעות בשבילי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif אם לא ראית אז אין טעם שתרשמי אותו../images/Emo3.gif פה זה לא פורום MTV שאת צריכה להוכיח משו../images/Emo6.gif

Incomplete Girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

כיי...זה סרט שכולם צריכים לראות לא?
אני ראיתי חלקים ממנו
חוצמזה..זה בשבילך מה

מיטל101

New member
את מרגלת בפורום שלנו??חח

אני פשוט אעתיק את זה משם: 10 שירים אהובים עליך: 1.backstreet boys-incomplete 2.coldplay-speed of sound 3.backstreet boys-drawing 4.עברי לידר-זכיתי לאהוב 5.מה קשור-תנו לו צ'אנס 6.westlife-uptown girl 7.i can show you the world-אלאדין 8.can you feel the love....-מלך האריות 9.איל גולן-מתגעגע 10.איל גולן-סרט שחור לבן 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.אורלנדו בלום 2.ג'וני דפ 3.פול ווקר 4.קיאנו ריבס 5.בראד פיט 6.קירסטן דאנטס 7.ברוס ויליס 8.חנה לסלאו 9.ג'סי מקארטני 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.הישרדות 2.משמר המפרץ 3.תשוקת הנצים 4.השיר שלנו 5.חברים 6.מכושפות 7.נילס 8.חדשות הספורט 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.טרילוגיית שר הטבעות 2.טרילוגיית מטריקס 3.הסמוראי האחרון 4.מהיר ועצבני 1+2 5.שודדי הקאריביים 6.אפקט הפרפר 7.ומלך האריות 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.משפחה וחברים 2.מחשב 3.אוכלללללל 4.בגדים 5.את הדיסק החדש שלי של ה-backstreet boys 6.ואת אורלנדו כמובן 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לעשות צניחה חופשית ממטוס 2.לעשות טיול של שנתיים בערך בהודו והאזור 3.להתחתן ולעשות הרבה את מצוות פרו ורבו 4.לשחק בהוליווד 5.לרכב על סוס 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה....איכסססס 2.היסטוריה 3.ערבית 4.ביולוגיה 3 דברים שקנית לאחורנה: 1.בגד ים 2.את הדיסק+הדיוידי של ה-backstreet boys 3.הרבה ג'ינסים 2 חיות אהובות: 1.כלב 2.סוס 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף] ירוק תמיד בלב ורק קבוצה אחת אוהב והיא עושה לי ריגושים אני אתן לה את החיים! היא תמיד בליבי עד המוות מכבי ובכל יום מודה לאל שבחיפה אין ה-פ-ו-ע-ל!!

Miss Kitty

New member
את שקרנית!! ../images/Emo3.gif

באמת לא נכנסתי לפורום של אורלנדו
אתי!

Incomplete Girl

New member
די להגיד את זה../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

כולם שולחים לי הודעות :"אתי! מחר יומולדת!" חברה שלי כל שעה עגולה מתקשרת:"יאא אתי עוד X שעות יומולדת" לההה...

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

טוב, תראי.. בגיל מסויים אנשים מתחילים להיות סנילים.. צריך להזכיר להם דברים..

למעלה