שאלון

Miss Kitty

New member
חחחח זה לא באשמתי../images/Emo6.gif

עד ששירן סיימה לענות על השאלון ולמצוא תמונה כבר עקפנו אותה

../images/Emo108.gifאנחנו זריזות../images/Emo152.gif

פעם הבאה, אני עונה אחרונה.
ככה שלא יהיה סיכוי שתשני לי את השאלון.

../images/Emo108.gifנממ...../images/Emo12.gif

נלך למופע סטנדאפ.
אבל לא נשחק בשפיות של הדר.
גם ככה היא אל במצב טוב.

moshavnikit

New member
גמני

עיסוק לאלו שהולכים לישון מאוחר? 10 שירים אהובים עלייך: 1. הרבה שירים של באקסטריט 2. לירון לב-מול כל העולם 3. s.o.a.p-this is how we party 4. נוער שוליים-ענוג 5. נוער שוליים-לילה 6. מריה קארי-can't take that away 7. וויל סמית'-switch 8. natalia oreiro-tu veneno 9. sobre fuego-תשוקת הניצים 10. solid harmonie-to love once again יופי.. עכשיו נזכרתי בעוד מלאא שירים שאני אוהבת ואין לי כוח לשנות.. linkin park, evenescence, וכו' 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'וני דפ 2. לירון לב 3. מיכאל קירקילן-בשבילי השנה הוא הכוכב 4. כל באקסטריט חוץ מניק שפעם נורא אהבתי אבל עכשיו נראה לי יצור מעצבן ואני לא יודעת למה 5. שירי מימון-לא אהבתי אותה, אבל אני אוהבת מאוד אירווזיונים ואני גם מאוד פטריוטית ועשתה לנו כבוד 6. אבישי ז'אנו שבשבילי תמיד ישאר מס' 16 ממכבי חיפה 7. הילה טוביאן 8. יהודה סעדו- מתה על הבחירת שירים שלו 9. על תנאי-נינט טייב, כשתוציא אלבום זה יהפוך להיות רשמי ועדיף שיהיה שם את השיר שהיא שרה עם רן "דרכים לא ברורות" 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אבודים!!!!!!!!!!!!! 2. עקרות בית נואשות!!!!!!!!!!! 3. כוכב נולד 4. תשוקת הניצים (לאוהבי הטלנובלות אני ממליצה.. הכי טובה לדעתי)!!!!!!! 5. המירוץ למליון (אף פעם לא זוכה שם הזוג שאני אוהבת) 6. E.R 7. ג'ק וג'יל (קצת נוסטלגיה) 8. תוסיפו עוד תוכנית ריאליטי לפי בחירתכם (הרווק/ה, עדן לנצח, אהבה בערבה, פרוייקט Y וכו') 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שודדי הקאריביים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטירוף 2. אישה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. אויב המדינה 4. קורקודילדנדי 1 (עוד נוסטלגיה) 5. לישון עם האוייב (בכללי.. אני פשוט אוהבת את ג'וליה רוברטס והייתי צריכה להוסיף אותה לרשימת סלבס) 6. שר הטבעות!!!!!!!! 7. הכוכבים של שלומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (עכשיו נזכרתי בסרטים ישראלים וכבר אסור להוסיף אז במקום לישון עם, קרוקודיל ולא יודעת מה להוסיף את הבאים:*נשיקה במצח *אבא גנוב 1+2 *כוכב זורח מעל הלב *מטאליק בלוז.. יש עוד הרבה אז אני אפסיק עכשיו 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. משהו למוזיקה.. MP3 PLAYER עם מלא בטריות או משו כזה.. אולי עדיף מחשב נישא (ככה כותבים?!) כי בו אפשר לשים דיסקים 2. פלאפון שאפשר לחבר למחשב ואז גם יש אינטרנט ואפשר להוריד סרטים 3. את המשפחה שלי ואת הכלבות 4. שוקולד 5. מצלמה 6. קרם לשיער 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להתחתן+ילדים 2. להוציא רישיון 3. לטייל קצת בעולם 4. לראות הופעה של..(לא נראה לי שזה יקרה לעולם) 5. שיהיה לי כל מה שאני רוצה 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. היטוריה 2. ספרות 3. תנ"ך 4. לא זוכרת.. זה היה די מזמן אבל אני מניחה שפיזיקה או ערבית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. משקפי שמש 2. מתנה לחבר שלי 3. כרטיסיה לאוטובוס 2 חיות אהובות: 1. כלבים 2. קופים 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: החבר שלי החתיך אתן לא מכירות אותי אז קצת פרטים.. אני בעיקרון לא ממש פעילה פה, נכנסתי קצת לקראת הדיסק, לראות איך הולך כי אני מקווה שיצליח. קוראים לי אלינור, בת 21 וחצי, מחפשת עבודה. עד גיל 16.5 בערך אני חושבת הייתי מעריצה די שרופה כזאת.. עכשיו מחכה רק למוזיקה. אני חולת ריאליטי וסתם סדרות טובות. קצת טלנובלות והמון מוזיקה. גם המון משפחה וחברים והכלבות שלי. וזהו בינתיים.. כתבתי הרבה?

temprf

New member
תשובות

10 שירים אהובים עלי: א. incomplete ב. איציק קלה - רפאני ג. איציק קלה - ילד ד. סמיר שוקרי - רונה (השיר שהכי אהבתי בילדות) ה. אורן חן וסטלוס - אבינו מלכנו ו. GET DOWN ז. EVERYBODY ח. נתי לוי ופיני חדד - ילדה רעה ט. שי גבסו - יום ועוד יומיים י. שרית חדד - אתה תותח 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלי: א. בקסטריט בויז ב. ווסטלייף ג. בלו ד. ארון קרטר ה. ג'יי סי שאסז ו. בריאן אדמס ז. הראל סקעת ח. שי גבסו ט. איציק קלה 8 תכנית טלוויזיה אהובות עלי: א. צוענים (טלנובלה בערוץ 33) ב. כרמנסיטה (טלנובלה בערוץ 2) ג. אני בטי המכוערת (טלנובלה בויוה בעבר וכיום בערוץ 10) ד. פספוסים ה. דיל או לא דיל ו. דובוני אכפת לי ז. כוכב נולד ח. ערוץ מוסיקה 24 7 סרטים שאסור לפספס: א. משחקי תורשה ב. סיפורו של גרג לוגניס ג. פילדלפיה ד. הלקוח (מעדיף יותר את הספר) ה. הפירמה (כנ"ל) ו. התא (כנ"ל) ז. סרטי הארי פוטר 6 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: א. דיסקמן ב. דיסקים של הבקסטריט בויז ג. בן זוג ד. ספרים ה. תמונות של האחייניות שלי ו. לא יודע 5 דברים שחשוב לי להספיק לפני המוות: א. להיות עם אוראל (הבחור בו אני מאוהב) ב. לפגוש את הבקסטריט בויז ג. להיות בהופעה שלהם ד+ה. אין לי מושג 4 מקצועות שנואים בבית הספר: א. ספורט ב. מתמטיקה ג+ד. אין לי מושג 3 דברים שקניתי לאחרונה: א. ספר ב. ספר ג. ספר 2 חיות אהובות: א. כלב ב. דגים תמונה אהובה של מישהו: אין לי הרבה שלו אבל הנה תמונתו של הבחור בו אני מאוהב:

temprf

New member
שכחתי את התמונה

קוראים לו אוראל, הוא בן 21 (בעוד כחודש וחצי) והוא הבחור הכי מקסים בעולם, למרות התמונה הדי "זנותית" הזו.

התשובות

10 שירים אהובים עלייך: 1 : חתול רחוב (ליאור נרקיס) 2 : incomplet (בקסטריט בויז) 3 : בחום של תל אביב (שרית חדד
) 4 : הסוד (שרית חדד
) 5 : התינשאי לי (רגב עוד) 6 : ליפעמים חלומות מיתגשמים (סקעת) 7 : drauning (בקסטריט בויז) 8 : אתה תותח (שרית חדד
) 9 : 10: 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: שרית חדד מדונה בריטני ארון קרטר בלו איל גולן מיקל צ'קסון בקסטריט בויז (
) ליאור נרקיס

ringe lotte

New member
אני

10 שירים אהובים עליי: כולם של הבקסטריט ונורא קשה לי לבחור רק עשרה אז כל השירים השקטים יותר שלהם בדר"כ הם אלה שאני הכי אוהבת. דוגמה מכל אלבום אני אבחר שני שירים i'll never break your heart quit playing gaems as long as you love me that's what she said the perfect fan back to your heart time more then that i still song for the unloved ושלושה שלא באלבום: drowning i'll be there for you what makes you different אז מה אם זה 13 ולא 10. 9 סלבס חוץ מהבקסטריט שהם מקום ראשון: טום קרוז אורלנדו בלום בראד פיט ג'וני דפ סנדרה בולוק אריה אליאס סשה דמידוב עיברי לידר משינה 8 תוכניות: חברים זהות בדויה הבית הלבן המחוז לאס וגס csi חוק וסדר וזה כל מה שעולה לי ברגע זה 7 סרטים: טרילוגיית שר הטבעות שיר אשיר בגשם הסמוראי האחרון טרויה שודדי הקריביים גריז הכוכבים של שלומי 6 דברים לאי בודד: מחשב נישא עם כל השירים שאני אוהבת והרבה בטריה + פלאפון גם עם הרבה בטריה כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ולדבר עם כל החברים שלי מצלמה דיגיטלית (וידאו + סטילס) ספרים מחברת ריקה (עם הרבה דפים)+ עט ועפרון עם הרבה חודים ומחק. ונראה לי הגיוני שאני אקח את עומר כדי שישעשע אותי וגם כי אני לא רואה אותו מספיק. 5 דברים שחשובים לי להספיק לפני המוות: לא יודעת, הכי חשוב לי זה להקים משפחה אחרי שאני אמצא את אהבת חיי. אני כמובן אשמח גם ללכת להופעה של הבקסטריט 4 מקצועות שנואים ביה"ס: תולדות הקולנוע והטלויזיה (בשנה האחרונה בגלל אורי) בימוי (כנ"ל) עריכה (לפעמים זה בסדר) אנגלית (בעיקר שנאתי את המקצוע לפני התיכון, עכשיו אני בסדר בערך עם אנגלית) 3 דברים שקניתי לאחרונה: בגדים ספר וכמובן never gone הקניה הכי חשובה שלי 2 חיות אהובות: באופן עקרוני אני אוהבת דולפינים וליויתנים במיוחד. אבל ניתן לפאפי הכלב של אחותי הגדולה קרדיט הוא מתוק.

למעלה